Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני רוצה לשדרג את הרכב שלי, וחושב על רכב מפואר וחזק עד 35K ש"ח

אחד מהשיקולים שלי זה אופל אומגה (אוט' 3.2 )

מה דעתכם על רכב הזה. אם הוא אמין, יחסית זול להחזקה, חלקים, בעיות מיוחדות???

תודה

פורסם

את האמת? מניסיון אישי שהיה את הרכב הזה לאמא שלי לפני הפאסאט שיש לה עכשיו, אכלנו מרור איתו ,כל טיפול יותר יקר מהשני והאוטו נכנס למוסך יותר משהיה על הכביש.

בזה מסתכם הניסיון שלי עם רכבי אופל בכללי ועם האופל אומגה ספציפית.

לדעתי ב35 אלף יש אופציות יותר טובות בשוק אני אישית הייתי מחפש הונדה אקורד משנתון נמוך אם זה היה התקציב שלי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

חבר טוב מחזיק אחת שנת 2001 (הדגם בעל 2.6 ליטר) שעברה 130 אלף ק"מ. הרכב מפנק מאוד ומאובזר יחסית (ריפודי עור ומושבים מחוממים לדוגמא), ומעניק נסיעה נוחה מאוד. עד כאן היתרונות.

החסרונות - ביקורים תכופים במוסך, בעיקר בגלל בעיות חשמל כאלה ואחרות. בנוסף, ואין לי מושג אם זו מחלה נפוצה, אבל כל חודשיים בערך הולכים לו התרמוסטטים וחום המנוע מטפס.

לדעתי הדגם הנ"ל יכנס לך בתקציב אבל תכין כמה אלפים טובים בצד לטיפולים.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

מדובר אמנם ברכב מיוחד ומפנק , אבל צריך להיות מזליסט גדול כדי לא ליפול איתו.

דגם ה 3.2 נדיר , כך שלא תמצא חלפים תחליפיים ומציאה מפירוק תהיה קשה. היבואן UMI שוחט במחירים על חלפים מקוריים .

מעט מכונאים מכירים ויודעים לטפל ברכב כזה כנדרש , מה גם שהוא מסובך לאחזקה.

משיחה עם מכונאי מומחה שמכיר היטב מנועים אלו עולה כי מנועי ששת הבוכנות של אופל אומגה אינם אמינים במיוחד מבחינה מכנית.

יש להם חגורת תזמון מגומי שמצריכה החלפה כל 3 שנים או 90,000 ק"מ המוקדם מהשניים (הוצאת המנוע מהמכונית).

יש לאומגה מצנן שמן מנוע בתוך מערכת הקירור בין שני הראשים, מצנן שנוטה להתפוצץ לעיתים קרובות.

בהכירו את מנועי V-6 של אופל הוא ציין כי החלפת חגורת תזמון בלי להוציא מנוע, היא מתכון לבעיות בהמשך.

הגישה קשה מאוד, ומהווה מקור לשגיאות וטעויות.

נסה לקבל הצעת מחיר לביצוע טיימינג ברכב כזה...(5 ספרות ).

שוב , אם הזדמן דגם כזה שמור להפליא שטופל באופן מושלם , אוליכדאי ללכת על זה אם אתה מהמהמרים.

פורסם

מנסיון של אח שלי עם מנוע ה- V6, המכונית מיושנת מאוד יש לה אותו הגה וידית גיר של אופל אסטרה 1996. האבזור עשיר ומפנק, כמובן ביחס לתקופה.

הבעייה מתחלקת לשניים:

1. אמינות, שיכול להיות שחלק מזה קשור ל-UMI והמוסכים שלהם.

2. UMI... UMI... UMI, החברה הזאת לא מכבדת את המותגים שלה ולא את הלקוחות שלה.

הרכב מתקלקל הרבה והטיפולים מאוד יקרים במיוחד בגלל מחירי החלקים המופקע של UMI. הם לא הצליחו לעשות כסף טוב ממכירת המכוניות אז הם מתעללים בבעלי המכוניות. הם לא יודעים שכך בעצם הם מזיקים לעצמם.

בקשור ברכב של אח שלי כל החלקים ברכב התקלקלו והוחלפו, בסוף המנוע הלך.

בשיחה שלי עם המחסן של UMI הם דרשו 66,000 ש"ח על מנוע חדש לא שלם (רק חלק המנוע), שמחיר הרכב הוא 30K.

הם לא ניסו אפילו לעזור.

• תוכן חדש...