Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין Polo TSI לסוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלטתי להחליף את הסוזוקי ליאנה שיש ברשותינו כרגע למכונית חדשה.

הלבטים שלי הם בין Polo TSI 1.2 לבין Suzuki SX4 GLX 1.6. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהן, מבחינת אמינות, אבזור והתמורה של המכונית על הכסף שאני משלם.(שתי המכוניות חדשות)

תודה רבה מראש :)

פורסם

המכוניות קרובות מבחינת מרווח (עם יתרון לסוזוקי) אבל שונות מאוד במה שהן מציעות, הפולו תהיה הרבה יותר חזקה, מהירה, זריזה וספורטיבית, היא גם הרבה יותר חסכונית, הסוזוקי אמינה ,סולידית, המכלולים מוכרים (גיר אוטומטי 4 יחסים ומנוע 1.6) ואין בה את החידושים שיש בפולו (טורבו בנזין וDSG) לטוב ולרע. אם תלך על הסוזוקי תבחר בגרסת ההאצ"בק ולא הסדאן היא נראית הרבה יותר טוב.

פורסם

תודה על התגובה.

אז מבחינת האמינות, הפולו פחות טובה? והאם הטיפול בפולו הוא באמת כזה יקר כמו שאומרים?

פורסם

הטיפולים בפולו לא יותר יקרים, אם תטפל במורשה שני הרכבים יעלו אותו הדבר, הבדל של 200-300 (אם בכלל) כל 30K לא שיקול ברכישה. לסוזוקי יש מוניטין מצוין של אמינות, גם לVW יש, לכן לומר בפירוש שהפולו פחות טובה זה לא נכון, אבל הפולו יותר מודרנית עם מכלולים די חדשים בשוק 1.2 TSI ו DSG יש סוג של סיכון והרפתקה ברכישה, אבל גם התמורה גבוהה מאוד, את השיקול אתה תעשה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי ששוק הסופרמיני בארץ די קיצוני

מצד אחד יש את היפניים-מזדה,סוזוקי סוויפט או SX4 -מייצגות הצד הסולידי,המיושן,השמרן

מצד שני ,הפולו STI 1.2 -מיועד לחדשניים ,מי שרוצה להנות מטכנולוגיה חדשה אך מוכן לקחת לא מעט סיכונים

הפולו קצת יותר יקרה לטיפול אך יותר חסכונית בדלק.

לא נראה שיש רכב שמייצג את שביל הזהב,שיהיה גם חסכוני ,גם אמין ,לאנשים שלא מחפשים את הסיכון

• תוכן חדש...