Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פולו 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאבל דין - זו מערכת מולטימדיה, קרוי כך משום שהיא תופסת שני תאים בדש בורד: תא של רדיו ותא של אחסון.

מולטימדיה בד"כ היא טאצ' סקרין.

לגבי פולו ופביה:

1. אכן עיצוב זה קטע קריטי, מודלים רבים זוכים לפופולאריות אך ורק בזכות העיצוב, זה כמו שתתחנן עם מישהי שהיא טובת לב והוגנת עד השמיים, אבל אם היא נראית כמו מלחמת הלבנון השניה לא יעזור לך, אתה זה שתשכב איתה, אתה זה שתסתכל עליה כל בוקר ואתה זה שתציג אותה להורים, לחברים ולאקסיות שלך (לך תדע, אולי). אז כל פעם שתסתכל עליה אתה תגיד את המשפט "אמנם היא לא יפה, אבל איזה הוגנת היא מבפנים.." זה יחזיק אותך לא להרבה זמן..

2. פביה מבוססת על שלדה הקודמת ומיושנת יותר מאשר פולו

3. ביקוש ליד שניה לפולו הרבה יותר טוב מאשר לפביה + פביה תאבד יותר מחירון, אולי לא יותר מדי בדגם של TSI אך עדיין

4. סמל זה גם סיבה לא מבוטלת, עליי VW לא עושה הרבה, אך עדיין נעים יותר לראות את הסמן הזה על ההגה מאשר סקודה

5. בפנים אינני יודע איל בדיוק להסביר לך, אבל פולו נראית מושקעת יותר, ציפו עור בהגה ובידית הילוכים, משענת יד, אפילו ידיות של המזגן נראים טוב יותר.

6. בטיחות 5 כוכבים בפולו לעומת 4 בפביה

7. מושבים בפולו במילאה עם תמיכה צדדית מעולה, כך שזה בסדר גמור.

8. ולגבי נהיגה אמנם נסעתי רק על פולו החדשה, אבל כבר כמה פעמים נתקלתי בפורומים שפביה יותר רואשת ופחות נוחה לנהיגה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. עיצוב זה עניין של טעם ואין לי כוונה להתוכח איתך על זה.

2. לא מעניין אותי שלדה ישנה יותר, בנסיעה הפביה נוחה יותר נקודה.

3. מבדיקה שלי, הפולו יקרה מהפביה בסביבות 1000 ש"ח בשוק היד 2, זה סכום שאני מוכן לספוג אותו בתוצאה הסופית. ופביה גם נמכרת במחירון (ומעלה), ואת זה אמר לי סוכן של VW.

4. מי שקונה לפי סמל, שלא יקנה ממני כלום כי זה פתח לצרות עתידיות (יבוא אלי אחרי חודש ויתלונן שיש שריטה שלא ראה במעמד המכירה וכ"ו).

5. בפביה יש כל מה שיש בפולו מבחינת איבזור, בתוספת איבזור נוסף. אז שוב הפולו נחותה ברמת האיבזור.

6. כוכבים יש בשמיים, אחרי שלכל רכב שני יש 5 כוכבים, זה כבר נתון מיושן שהגיע הזמן לשדרג אותו ולהעלות את הסף. 4 כוכבים לעומת 5 זה לא משהו נוראי במיוחד, מה גם שלפביה יש 6 כריות לעומת 4 בפולו. תבדוק טוב על מה הפביה נופלת בכוכבים.

7. המושבים בפולו לא מתקרבים לאחיזה שיש במושבים של הפביה "ספורט"

8. פביה לא יותר רועשת תהיה בטוח.

בגלל שלא נסעת ואני בספק אם ישבת בכלל בפביה "ספורט" יש לך הרבה חורים בידע. אני מציע לך לקפוץ לסוכנות ולבקש לשבת בפביה ספורט ואז תחזור ותספר לנו על ההבדל בפנים הרכב. בנהיגה אני מבטיח לך שהפביה נוחה ומוצקה יותר מהפולו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. אכן

2. אתה בטוח שנסעת על פולו TSI החדשה? יש לי ספק לגבי כך שהיא ירודה באיכות נסיעה

3. סקודה מאז ומתמיד הייתה נמכרת פחות מהמכירון שאלה בכמה. ההבדל מפולו שפולו גם אחרי 3 שנים תמכר מעל מכירון דווקא בגרסה הזו. וסוכן זה לא מכור מידע, אתה יודע..

4. לא ברור כ"כ, בכל מקרה, אנחנו יכולים להתכחש 100 שנה שהמותג לא משפיע על כוונת קניה - זה לא כך, תאמין לי, אני מבין קצת בפרסום

5. אני ממש לא בטוח שפנים של פביה זהה לחלוטין רק פחות סמן ויותר איבזור, תבדוק טוב.

6. שוב, בוא לא נמציא גלגל מחדש, להחליף מבחני ריסוק אתה רוצה? נו באמת..זה רק מראה על הנדסה בתוך האוטו, 6 כריות לא נותנות 5 כוכבים - מוזר.

7. טוב, זה כבר עניין של טעם.

8. ספורט זה לא במקרה 1.6 ? אתה בטוח שפביה 1.2 TSI נראית ספורט?

פורסם

2. אני יודע בדיוק על מה נהגתי, פולו TSI שחורה כרכב הדגמה של VW. הנסיעה כללה רחוב שנמצא בשיפוצים (מרימים את הכביש ובנוסף יש פסי האטה), בדיוק בשביל בדיקת הנוחות.

3. אני מכיר כבר כמה שמכרו פביה מעל המחירון, זה מספיק אמין בשבילך?

4. לא אכפת לי מאותו אחד שמחפש סטטוס כי הוא לא הלקוח הפוטנציאלי שלי בעתיד ממילא. אז עניין המיתוג לא הכי מפריע לי בעולם, עובדה שיש לי עכשיו סוויפט (החדשה) ועם כל התשבוחות ששמעתי על סוזוקי בכלל, אני התאכזבתי מהרכב, מה זה אומר?

5. שוב, לא ישבת ברכב ואתה מדבר מחוסר ידע, כנס לסוכנות הקרובה ובקש לשבת בפביה ספורט ותבין עד כמה הפולו עלובה מבחינת איבזור.

6. תגיד לי אתה למה לפביה חסר כוכב אחד. אני אגיד לך דבר כזה, שעיצוב של טמבון יכול לגרום להוספת והורדת כוכב במבחני הריסוק, ככה שהכוכב האומלל הזה (שמאחוריו עומד עיצוב של טמבון) לא מעניין אותי בצורה היסטרית.

7. זה לא טעם, מעשית יש במושבים של הפביה ספורט תמיכה טובה יותר. שב בהם ותראה על מה אני מדבר.

8. פביה מגיעה ב-3 רמות גימור. הגבוה היא הספורט שמגיעה עם כמה וכמה תוספות שלא קיימות בפולו. למעשה, הפולו TSI מבחינת איבזור דומה מאוד לפביה הזולה ביותר (גרסת אמבייט) שעולה סביב 101 אלף ש"ח. מה שאומר מעשית 13 אלף ש"ח הפרש לרעת הפולו כשהיתרון שלה זה עיצוב. אם על עיצוב אתה מוכן לשלם הפרש כזה, תהנה.

אני מציע לך לפני שאתה ממשיך לטעון דברים, כנס לסקודה ושב בפביה ספורט כדי שתבין על מה אני מדבר.

אני נהגתי על פולו TSI DSG 7, וכמה ימים אחרי זה על פביה TSI גיר רגיל. אני לא סתם זורק דברים באויר.

in the face

with a chair

פורסם
1. אכן

2. אתה בטוח שנסעת על פולו TSI החדשה? יש לי ספק לגבי כך שהיא ירודה באיכות נסיעה , הפאביה בגימור ספורט נוחה מהפולו הקופצנית.

3. סקודה מאז ומתמיד הייתה נמכרת פחות מהמכירון שאלה בכמה. ההבדל מפולו שפולו גם אחרי 3 שנים תמכר מעל מכירון דווקא בגרסה הזו. וסוכן זה לא מכור מידע, אתה יודע.. אי אפשר לנבע מה יהיה בעתיד אבל קח 10 שנים אחורה ותראה שהפולו יקרה מהפאביה רק ב1000 ש"ח ולפעמים אפילו פחות ואף הפאביה עולה יותר

4. לא ברור כ"כ, בכל מקרה, אנחנו יכולים להתכחש 100 שנה שהמותג לא משפיע על כוונת קניה - זה לא כך, תאמין לי, אני מבין קצת בפרסום. זה כבר עניין אישי, בשורה התחתונה הפאביה (ספורט TSI) עולה 2K פחות מהפולו ומקבלים הרבה יותר , הפאביה TSI בגרסא הבסיסית שמקבילה לפולו שמשווקים בארץ עולה 102 (15K פחות ) , אתה מוכן לשלם עוד 15 אלף שקל על עיצוב וסמל? זה עניין אישי.

5. אני ממש לא בטוח שפנים של פביה זהה לחלוטין רק פחות סמן ויותר איבזור, תבדוק טוב. הפאביה בגרסת TSI איכותית משמעותית מהשנה הקודמת ואפילו ברמה של הפולו.

6. שוב, בוא לא נמציא גלגל מחדש, להחליף מבחני ריסוק אתה רוצה? נו באמת..זה רק מראה על הנדסה בתוך האוטו, 6 כריות לא נותנות 5 כוכבים - מוזר. הפאביה שקיבלה 4 כוכבים נבדקה עם 4 כריות אוויר ככה שאין תוצאה עם 6 כריות אוויר (מה שמקבלים בגרסת הספורט)

7. טוב, זה כבר עניין של טעם.

8. ספורט זה לא במקרה 1.6 ? אתה בטוח שפביה 1.2 TSI נראית ספורט? לא הבנתי. אתה מדבר על המנוע או על העיצוב? בצבע הנכון הפאביה נראת נפלא ואפילו ספורטיבית למקצה ובקשר למנוע ה1.2 טוב משמעותית מה1.6

עניתי לך על פי נסיעת מבחן על פולו TSI ונסיעה לצד הנהג בפאביה TSI החדשה.

ראוי לציין שהפולו מכונית מעולה ואיכותית אך מחירה מופרז.

הייתי באותו מצב שלך שרציתי אוטו עם המנוע החדש ובדקתי וסרקתי את הפאביה והפולו בשלל התחומים.

והגעתי למסקנה שאין שום סיבה לשלם על הפולו איך שהיא מגיעה לארץ באבזור הנוכחי 117K (כולל אגרת רישוי וצבע מטאלי)

שצ'מפיון יחפשו פראיירים אחרים.

לעומת זאת בסקודה שמקבלים גלגלים רחבים\מושבי ספורט\רדיו מעולה דאבלדין\מגנזיום 16" וכו'

אני יכול להבין מי שישלם 113K (ועם המבצע של השופרסל זה אפילו 109K) על הפאביה.

והכי מצחיק שאותה פאביה ידנית עולה 98K.

אני את הבחירה שלי "כנראה" עשיתי (צריך לנהוג בא בשביל ה100%).

את השיקולים שלך תעשה אתה , אני בכל מקרה ממליץ לך לעשות על הפאביה ספורט נסיעת מבחן חוץ מזמן זה לא יעלה לך שקל.

פורסם

טוב, לא נמשיך..

אני לא אתחיל לפרט כל שאר השיקולים שלי, באמת לא ישבתי בפביה ספורט שאגם עולה כמעט אותו דבר כמו פביה חסרת איבזור - וכאן אין מה להתווכח, אך איבזור לא גובר על עיצוב.

ואם נתנתק מהעיצוב ונקח פביה שבאמת כדאית בעלות של 101 אלף וכמו ששנכם מכריזים למה לשלם יותר -צודקים, אבל ב-101 אלף פביה ספורטאנית עוד יותר מהפולו. כדאי לקנות אותה אם הספורט היה עולה 101, אחרת אנחנו נגררים לשאלה מה עדיף באותו תקציב:פביה מאובזרת או פולו ספורטאנית. אנא לא לערבב אותם.

שיקול שלכם ברור, לי עדיין קורצת פולו יותר

פורסם

תומר ואייל, אתם מכניסים את עצמכם לוויכוח עקר.

קנה פולו TSI, תתחדש ותהנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי דוגמה טובה:

הונדה סיוויק 5 ד' מ2006 - נורא יקרה ללא שום הצדקה ביחד לסיווק 4 דלתות

למה? - עיצוב + שינויים לא מהותיים.

עברתי על הנתונים של פביה - אכן דומה, אכן כמעט זהה, משום מה תאוצה שלה קצת פחות טובה מפולו - אך זה ממש לא קריטי.

בפנים בגרסאות הכי בסיסיות פולו מנצחת באיכות החומרים ובגימור באופן כללי, אך לפביה כמובן יתרון עצום במחיר פחות 13K

בגרסה ספורט - אין מה לומר, מאובזרת וראויה.

כנראה זה אכן עיצוב ואין מה להתבייש בלהבין שאנחנו משלמים על העיצוב וזה מקובל, לא זוכר באיזה פורום הבתי דוגמה של אישה טובת לב, אך לא יפה במיוחד - ניתן למצוא אם יש צורך.

חוץ מעיצוב יש עוד משהו, שקשה להסביר במונחים של מספרים, וזה לא הסמל..

בכל מקרה, שיהיה לכולנו בהצלחה ושכולם ייהנו מהאוטו !

פורסם
יש לי דוגמה טובה:

הונדה סיוויק 5 ד' מ2006 - נורא יקרה ללא שום הצדקה ביחד לסיווק 4 דלתות

למה? - עיצוב + שינויים לא מהותיים.

עברתי על הנתונים של פביה - אכן דומה, אכן כמעט זהה, משום מה תאוצה שלה קצת פחות טובה מפולו - אך זה ממש לא קריטי.

בפנים בגרסאות הכי בסיסיות פולו מנצחת באיכות החומרים ובגימור באופן כללי, אך לפביה כמובן יתרון עצום במחיר פחות 13K

בגרסה ספורט - אין מה לומר, מאובזרת וראויה.

כנראה זה אכן עיצוב ואין מה להתבייש בלהבין שאנחנו משלמים על העיצוב וזה מקובל, לא זוכר באיזה פורום הבתי דוגמה של אישה טובת לב, אך לא יפה במיוחד - ניתן למצוא אם יש צורך.

חוץ מעיצוב יש עוד משהו, שקשה להסביר במונחים של מספרים, וזה לא הסמל..

בכל מקרה, שיהיה לכולנו בהצלחה ושכולם ייהנו מהאוטו !

התאוצה טובה בפולו ב 4 עשיריות בגלל המשקל.

ואם אתה מוכן לשלם 13K ואתה מרוצה מהפולו אז בכיף, אתה לא היחידי שעשה את זה. להיפך תהנה .

אני עדיין חושב שמגזימים בקשר לפאביה והיופי שבא, אם אתה במרכז סע לאולם המרכזי ליד עזריאלי יש שם פאביה שחורה עם גג לבן

וגג נפתח אני לא מבין איך חושבים שהיא לא משהו (גרסת ספורט)

פורסם

מקפיץ קטנה

אתמול נהגתי על פביה TSI DSG 7 בגימור ספורט.

הגיר עצמו חלק יותר מאשר בפולו, גם שמעלים וגם שמורידים הילוך, זה מתבצע חלק יותר ללא בלימת מנוע (כמו שהיתה בפולו בהורדת הילוך).

המנוע מרגיש מעט כוחני יותר ביציאה מהמקום

נאמר לי שהגיר מכוייל אחרת וזה מסביר את השוני (לטובה) שיש בפביה מול הפולו

in the face

with a chair

• תוכן חדש...