Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי באמת תוכל להסביר להדיוטים שכמונו למה חזרת לציקי נגררים שבועות ספורים אחרי שהזהרת את כל העולם ואישתו על מעלליו של **** נגררים?

הסיבה היחידה, היא כיוון שהתקשרתי לעוד כמה מקומות ואמרו לי 1400-1500 לפני מע"מ ואני מאמין שזה המחיר שלו גם, אבל זה שקניתי ממנו את האוטו, כבר עשה אצלו וו לגיפ שלו, ואני מאמין שהוא גם מכיר אותו (בכל אופן, 2 ילדיו של המוכר, ושני ילדיו של ציקי, עוסקים באותם תחביבי ספורט שונים, למי שיודע) אמר לי שציקי אמר לו 1200 ש"ח, זאת הסיבה שביררתי את זה קודם כנכתב במיילים לעיל.

רק בסופו של דבר כשנתתי את מס' הנייד שלי במייל האחרון, היה ברור שיזהה אותי, לא צריך להיות כזה חכם לזהות אותי לאחר שכבר היה לו את המספר.

אבל לדעתי חיסכון של 400 ש"ח בשורה התחתונה, שווה לתת להם צאנס לשפר את השירות. מה שלא קרה לבסוף, כי הטבע של האדם לא משתנה מהר.

השמיים עדיי, שתכננתי לכתוב דברי שבח, אם הכל היה הולך כשורה.

פורסם

איך, אחרי שאתה מלכלך עליו לכל העולם, יש לך עוד חוצפה להכנס לעסק?

באמת שאני לא מבין את חוסר כבוד העצמי הזה. ירקת לעצמך בפרצוף ועוד יש לך טענות?

פורסם

החכמה היא לפעול בשיקול דעת כשרוצים לחסוך, ולא מתוך אמוציות, ולעניות דעתי היה אפשר לעשות זאת.

המילה נקראת הפרדה.

כמובן שזכותך לחלוק עלי.

פורסם

מילא זה, אבל לפתוח עוד שרשור השמצות עם כותרת "קניה זוועתית" אחרי שרשור שהגיע ל 5 עמודים לפני שבועיים על אותו בית עסק שרוב התגובות בו היו של פותח השרשור , זה ממש לשים מטרה ולכוון. לא טוב לך ובכל זאת חזרת? קצת הזוי

פורסם

הייתי תובע גם בשביל פיצוי , אבל העקרון פה יותר חשוב.

שישב מולך וישמע את מה שהוא אמר, ואת מה שהוא כתב. תגובתו תספק יותר מאשר הפיצוי עצמו ( גם הפיצוי )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כשקראתי את מה שרשמת נדהמתי מהחוצפה של בית העסק וישר אמרתי לעצמי אני הייתי ניגש עם כול החומר ותובע אותם.

אבל אחרי שקראתי את שאר התגובות הבנתי שאתה כבר הפצת דעות\עובדות כלשהן על בית העסק, ויכול להיות שאתה כרגע בעמדת "לקוח מסומן" ואחרי מה שאמרת עליהם (אין לי מושג מה אמרת, לא קראתי) הם פשוט לא רוצים למכור לך שוב מחשש שאולי גם הפעם יהיו טענות.

לא מצדיק אותך ובטח שלא מצדיק אותם, בכול מקרה לא היו צריכים להתנהג ככה.

לדעתי אתה אולי סתם מחפש מהומות אבל תרשה לי להזהיר אותך שהמרץ והזמן שתשקיע לא יהיו שווים למה שתקבל מהתביעה נגדם.

מה שכן אם באמת "לכלכת" עליהם יתר על המידה אני מאמין שהבעלים של בית העסק ישמור את השרשור ויוכל להשתמש בו נגדך.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

שברת שיאים של התנהגות מגעילה :oops: ,

איפה ההגינות שלך בתור בנאדם ?

אתמול התכתבתי במייל עם חברת "ציקי נגררים" ללא הזדהות כלל בשמי, אלא בצורה אנונימית, כאילו אני לקוח חדש)

בשביל לחסוך 200 שח חזרת לציקי נגררים שליכלכת עליו בפורום לפני שבועיים ?!

לא היית הגון כדי להגיד לו מי אתה ,

לא חזרת כמו גבר וביקשת התקנה - אלא הסתתרת ,ועוד ביקשת את ההנחה שהשיג בעל הרכב .

אתה צפית מראש שיקרה משהו , כנראה ידעת שזאת פרובוקציה וזה לא בסדר

ובגלל זה הקלטת את כל שיחות הטלפון , וגם באת למקום (לקחת את האוטו) עם מכשיר הקלטה ,

כמובן שאינני חושש מתביעת דיבה.

1.יש לי את הכל במייל.

2.כל השיחות מוקלטות, כולל הדיאלוג שם במקום.

נ.ב. כשהוצאתי בסופו של דבר את מכשיר ההקלטה מהכיס והראיתי לו את זה לפני עזיבתי את המקום, גם מצלמה של 50 ש"ח חד פעמית היתה מוציאה תמונה טובה, של פניו ופיו שנפערו בתדהמה.

פשוט איכס גדול :-|

פורסם

טוב,אני יותר מחצי שעה כנראה, רק עובר על השרשור הישן יותר,ורק לומד איך בן אדם כמוני יכול לא לטעות יותר בשוק העבודה,ואיך יחסי לקוח\מוכר צריכים להיות.

לפני שנה כמעט עברתי לאורנג' במסלול לעסק,עם חמישה מכשירים,ומחשב נייד מתנה.

אתה חושב שהכל עבר על מי מנוחות? לא היה חודש שלא טעו לי בחשבון,והנוכל שביקר אצלי בבית שמכר לי את העסקה,שיקר בחמישים אחוז מהעסקה,ואני לא אפרט.

מה שאני בא להגיד,אני חושב שלפעמים כדי ללמוד,לשתוק,לנשוך את השפתיים וללכת לישון עם האישה ברוגע בלילה.

יכול להיות שאתה צודק עכשיו,ויכול להיות שממש לא! יש מצב שממש לא אפילו.בכל אופן עצה ממני אליך,חבל על האנרגיות שהשקעת,ושאתה משקיע.אפשר לייצר חשמל כבר מכל האנרגיות האלה,הלכת חיפשת טלפונים,דלק,עצבים,פורום לכלכת קיללת,התעצבנת ומה? איזה ערך מוסף יצא מזה? אנשים כאן חושבים שאתה כזה,וכזה,ולא יצא מזה כלום חוץ משיער לבן.מסקנה? כדי באמת לעבור לסדר היום לא קרה כלום!! חברות הסלולר שלך עושות את זה לאור יום,כל היום כל יום וכל חודש.אז אל תתרגש שקורה לך דבר כזה,כי אתה חיי במדינת ישראל,שכאן לא באמת יודעים לתת לך שירות.ותשמע,יכול להיות שבאת בגישה שלא "ישבה" לאנשים טוב בעין,וזאת התוצאה.כמו שאמרו קודם,"סומנת".

בכל אופן שתיהיה לכולם שנה טובה ומתוקה,יום כיפור עוד יומיים עזבו שטויות

ג'ובני

פורסם

כל אלו שמנסים למשוך אותי בלשונם לכיוונים שחושבים שיצליחו לנווט אותי אליהם, פשוט חבל על המאמץ.

זאת הסיבה שכתבתי בתחילת האשכול כאן, אשמח לקבל ביקורת עניינית.

אני עדיין לא רואה כאן כזאת אצל כולם, אמנם אצל חלקם יש משהו בטענתם, אבל אם מישהו מדבר על פרובוקציה, ומצד שני טוענים שאני לקוח מסומן, מדוע ליצור את הפרובוקציה מצד בעלי העסק, לשיטתו של אותו ניק?

אגב הוו עולה בחו"ל כ- 600 ש"ח, ולגבי הובלה, כנראה שאסתדר.

היו כמה שהתקשרתי אליהם והציעו לי עבודה כולל חשמל ורישוי ב- 800 ש"ח.

ולזה שדיבר על חיסכון של 200 ש"ח, מדובר על חיסכון של כ- 400 ש"ח שאולי אצלך לא ממש שווים, אולי אתה עשיר, אבל אצלי דין פרוטה כדין מאה.

לסיכום, כנראה שהם יצטרכו לעבוד קצת יותר קשה על יח"צ בהמשך.

יש לדעת, גם אם עסק קיים ומבוסס משנת 75, אין זה נותן לו ביטוח רב נצחי לעולמי עד לחוסנו.

אפילו נוקיה השלטת, פיטרה את המנכ"ל הישן ומנסה לשפר את מעמדה ע"י הכנסת מנכ"ל חדש.

פורסם
,

אבל אם מישהו מדבר על פרובוקציה, ומצד שני טוענים שאני לקוח מסומן, מדוע ליצור את הפרובוקציה מצד בעלי העסק, לשיטתו של אותו ניק?

זה לא פרובוקציה שלהם , כנראה שהם פשוט ויתרו עליך בתור לקוח ,

אתה עוד לא מבין למה לא התקינו לך את הוו גרירה בפעם השנייה ?

האוטו כבר היה אצלהם בחניה , ויכלו להרוויח 1400 שח , אבל הם לא הרכיבו לך , כנראה הם העדיפו לא להרוויח כסף .

פורסם

בקיצור, הניסיון שלך לחסוך גרם לכך ש:

-נפתחו 2 שרשורים שונים שבסיכום דברים (של שניהם יחד) רוב המגיבים כאן מבינים למה העדיפו שלא להתקין לך וו.

-יצאת לא הגון (כי בהתחלה הייתי בעדך, עד שהבנתי שיש עוד שרשור שלא הזכרת וקריאה שלו כבר הראתה משהו אחר לגמרי)

-עשית מעשה מבזה (כמו שאייל תיאר למעלה) כלפי עסק שזכותו לקבוע את מחיר עבודתו

-בזבזת את זמנך היקר בביקורים, ויכוחים, מו"מים שונים, כעס ועצבים על עסק.

-נשארת בלי וו גרירה ברכב.

עשיר אני לא, ערך לכסף יש לי, אני לא קוטף כסף על העצים בגינה ואבא שלי לא רוטשילד..

אבל הייתי משלם את הסכום הזה בהפרשים כדי לקבל עבודה ראויה ולהימנע מכל מה שעבר עליך בסיפור הזה.

אנקדוטה אישית:

פיסרמתי רמקולים למכירה.

בין אלו שהתקשרו התקשר בן-אדם שלא נשמע בדיוק כמו סטודנט מחונן לפיזיקה (בלשון המעטה) ופצח איתי בדין ודברים על הוזלה של 20 ש"ח (מתוך 100 ש"ח) על הרמקולים.

אחרי שהוא חפר לי בראש בעזרת משפטי הערסים המוכרים והדוחים הסכמתי להוזיל לו, שיבוא ויקח.

ואז ביום הפגישה הגיעו הודעות טקסט, מנוסחות בצורה אינפנטילית ודוחה,שיחות טלפון עם דיבור של ילד מפגר ואיחורים בזמנים!

ההחלטה הבאה הייתה שאני מעדיף שהרמקולים ישבו על הארון כל חייהם מאשר לתת לבן-אדם הזה אפשרות להגיע אלי לקחת אותם ואז אצטרך לראותו במציאות.

:idea:

סע ברכה וגרור בבטחה.

פורסם
זה לא פרובוקציה שלהם , כנראה שהם פשוט ויתרו עליך בתור לקוח ,

אתה עוד לא מבין למה לא התקינו לך את הוו גרירה בפעם השנייה ?

האוטו כבר היה אצלהם בחניה , ויכלו להרוויח 1400 שח , אבל הם לא הרכיבו לך , כנראה הם העדיפו לא להרוויח כסף .

אתה בונה יסודות שלא מחזיקים מים, ואח"כ מקשה קושיות על עצמך.

תפרק את הבניין שבנית, ואז אולי תוכל לראות את הדברים בצורה נכונה.

• תוכן חדש...