Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ענית על שאלתי. במידה ומגיע אלייך למוסך רכב בעל 4 חיישני נקישות ועלה החשד שהבעיה באחד מחיישני הנקישות, אז לפי מה שאני מבין אתה תתחיל בפירוק החיישנים אחד אחד ?

את האמת מרק אני בתור מכונאי ודיאגנוסטיקאי אני לא מתכוון נכון להיום להתעסק עם רכבי יוקרה כמו אאודי A6 כי זה פשוט להשקיע המון משאבים וזמן ברכב שאראה פעם בעשור במוסך שלי, ובגלל זה אין לי מושג איך לבדוק חיישן נקישות מתוך ארבע (כשאצטרך אני אלמד).

ברכבים העממיים שיש היום יש חיישן נקישות אחד או שתיים לכל היותר. ואם יש בו תקלה בד"כ הם מדליקים נורית "בדוק מנוע".

לדעתי חיישן נקישות לא יגרום למצב קיצוני של חוסר סחיבה.

אני יחליף חיישן נקישות רק במידה ונדלק קוד תקלה על החיישן וזה רק אחרי שהתקלה אופסה לפחות פעם אחת על ידי, ובעל האוטו ניסה לתדלק בתחנת דלק אחרת ממה שהוא רגיל.

עכשיו מרק לעניינו הבחור פה נמצא עם בעיית סחיבה באימפרזה ש3 דיאגנוסטיקאים התחברו עם סורק ולא מצאו כלום. מה אתה ממליץ לבחור לעשות או לאן ללכת?

מדובר פה על מנוע בוקסר עם חיישן גל זיזים אחד רק בצד שמאל של המנוע לצד הימני אין חיישן. לרכב יש חיישן למבדה פס רחב (חמש חוטים) אם היה בו תקלה הוא היה מדליק שני קודים עליו במחשב. הרכב מצוייד בחיישן MAP.

הרכב כשהוא קר סוחב היטב כשהוא מתחמם הסחיבה נהיית על הפרצוף.

פורסם

למי שלא הבין כתבתי שרכב כזה בדיוק התנהג בצורה דומה והפתרון היה הרחקת חיישן הנקישות מהבלוק ,לא בגלל שהוא לא תקין להפך הוא זיהה רעש מסעפת הפליטה כשהרכב התחממם ואיחר את ההצתה כחלק מפעולה תקינה שלו.מדובר בבדיקה של כמה דקות עבודה ,פשוט מרחיקים אותו מהמנוע כאשר הוא מחובר ונותנים לו מינוס גוף.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...