Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום מס' רכב

S-Dan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפנייה הוא טיפה גלש לנתיב שלו אבל הוא היה מאחור אז...

הוא יכול להפסיק לחשוש?

אף אחד לא נביא כאן ויכל לתת לך תשובה וודאית לגבי כיצד ינהג הנהג שצילם אותו.

ברמת העיקרון כל אחד יכל להגיש תלונה על אדם אחר, הצדדים מוזמנים למתן עדות חקירה והמשך טיפול.

לרוב הנהגים אין את הזמן, העצבים, וכח להגיש תלונה לעבור חקירה וכו', כך שלדעתי והשערתי בלבד לא יקרה כלום מעבר לכך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום,

אתמול חבר שלי נסע באוטו שלו ונעצר ברמזור אדום, הוא חיכה עם עוד מישהו ברמזור (שניהם עמדו ראשונים) כשהתחלף לירוק חבר שלי עקף אותו בפניה ואז הייתה ירידה אז הוא נסע בסביבות ה-80 קמ"ש (בעיר), הוא עבר רמזור אחד (שהיה ירוק באותו הרגע) ואז היה עוד רמזור - אדום, האוטו שהוא עקף בהתחלה נעמד מאחוריו, וכשנהפך הרמזור לירוק האוטו שנעמד מאחוריו נסע בדיוק בדרך שלו ופנה שמאלה, הכביש הנ"ל הוא כביש של 70 קמ"ש, אז חבר שלי נסע 80 קמ"ש וגם אותו הרכב נסע אחריו (נסע בדיוק באוטו המהירות), כשהוא הגיע למעגל תנועה (בסיום הכביש של ה-70) חבר שלי המשיך ישר והאוטו שנסע אחריו המשיך לכיוון אחר.

אז השאלה שלו האם האוטו שנסע אחריו יכול לעשות משהו (לצלם מספר ולהגיש תלונה במשטרה?!) או שחבר שלי יכול לישון בשקט?

תודה רבה לעוזרים.

נהיה רגע רציניים

האוטו לא יכול לעשות כלום. זה שנהג בו כן.

הוא יכול להגיש תלונה נגד חברך כי: נסיעה במהירות פרועה זיגזוג בין נתיבים בצורה מסוכנת שגרם לי לעצור עצירת חירום מספר פעמים כדי למנוע תאונה, ואולי כדי להוסיף תבלינים לתבשיל כל זה הוא עשה תוך שהוא מדבר בנייד ללא דיבורית ביד אחת , או מחבק את החברה שלו או זרק פחית משקה החוצה.שאל את חברך מה הוא עוד עשה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני הייתי ממליץ למי שסובל מרמת חרדה גבוהה, כזו העולה מתאור המקרה, פשוט להפסיק לנהוג. אין שום חדווה בחיים שהם מסכת ניחושים ארוכה ביחס לשאלה מה יעשה ההוא ומה יקרה לי כתוצאה מכך.

פורסם
אף אחד לא נביא כאן ויכל לתת לך תשובה וודאית לגבי כיצד ינהג הנהג שצילם אותו.

ברמת העיקרון כל אחד יכל להגיש תלונה על אדם אחר, הצדדים מוזמנים למתן עדות חקירה והמשך טיפול.

לרוב הנהגים אין את הזמן, העצבים, וכח להגיש תלונה לעבור חקירה וכו', כך שלדעתי והשערתי בלבד לא יקרה כלום מעבר לכך.

דברים של טעם ועניניים, ובפרט שלפי הסיפור הוא לא ראה אותו לצלם היה רגוע

• תוכן חדש...