Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לטיול יחיד בחו''ל

FunkyP
שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כאמור בכותרת,

אחרי שחבר ביטל את הנסעיה הצפויה לזנזיבר (היה לו תירוץ טוב, הוא קנה בית)

אני חייב חופש והחלטתי לסוע לבד..

הכיוון הוא חופש של שבוע, כל מקום בא בחשבון אבל אני מעדיף מקום לנוח ולא "לעבוד" בחופשה.

התקציב עומד על 2000$ כולל בזבוזים, זה אמור להספיק לחופשה מגניבה שכזו.

אני חוזר ואומר שאני נוסע לבד אז צריך מקום שלא ישעמם :-)

אשמח להמלצות,

ערב נעים,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה באופן כללי אני אתן לך כמה טיפים, יש סוג מאוד ספציפי של אנשים שיהנו מטיול יחיד לארץ זרה, לא כולם יסתדרו לבד בחו"ל ובטח שלא יהנו לבד, אני לא רוצה להרוס לך את התוכניות פשוט תוודא שאין לך בעיה דוגמא לצאת לפאבים, מסעדות, טיולים לבד.

מעבר לזה מחירי המחיה באירופה היכן שמונהג מטבע היורו הינם יקרים יותר מברוב העולם, ז"א שהעלות מחיה בגרמניה\הולנד תהיה משמעותית יקרה יותר מבתאילנד (אך במקרה הזה מחירי הטיסה יקזזו את ההפרש), בכל אופן עלייך להגדיר מה ברצונך להפיק מהטיול - האם ברצונך "להסתלבט" ולעשות בטן גב כל השבוע (מאוד מאוד הייתי ממליץ על תאילנד ואתה סוגר שבוע ב2000$ רק ששבוע ממש לא מספיק על מנת למצות את תאילנד), האם ברצונך לעשות טרקים באיזה חבל ארץ נידח ולראות נופים\ טיולי ג'יפים, או שאולי אתה יותר בכיוון סוג של "יורוטריפ" בין כמה ארצות.

מקווה שעזרתי :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תודה על התגובה,

אין לי בעיה לטייל לבד, פאבים ויציאות זה דבר שאני ככל הנראה יוותר עליהם (אולי רק ערב אחד בשביל הסבבה :))

יורוטריפ זה משהו שלא עושים לבד, אין לי בעיה לנהוג 5000 ק"מ לבד אבל זה מאבד את האפקט שיש ליורוטריפ של הצחוקים ביחד.

אני לא סגור על מה אני רוצה לעשות, בטן-גב שבוע זה לא משהו שאני מסוגל מנטלית לעשות (אחרי יומיים אני אתחרפן), אני כן רוצה לטייל ולראות מקומות מגניבים, ולשלב את זה עם בטן-גב. מקומות נידחים זה לא בשבילי, לא לבד לפחות.

האמת שכבר שנים אני רציתי לראות את אירלנד ואנגליה, אולי זה יהיה זמן טוב.

אתה צודק בכך שלבד זה לא קל, אבל אולי זה לטובה, קצת שקט גם חסר..

2000$ זה אמור להיות סכום מכובד, ברור לי ש2000$ באירופה לא זהה ל-2000$ באירופה, אבל כפי שאמרת מחירי הטיסות מקזזים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אירלנד ואנגליה יכולות להיות מעניינות מאוד, אם אתה מעוניין להכניס קצת אקשן הייתי שוקל טיול בשמורות הטבע של אפריקה, המחייה זולה מאוד, הנופים והחיות מהממים והקרבה לטבע גדולה (לטוב ולרע) בכל אופן במידה ותחליט על יעד הייתי ממליץ לך לגגל אותו ולהכנס לפורומים אשר מתמחים בטיולים ויוכלו לעזור לך יותר, בכל אופן אני מאחל לך שתהנה היכן שלא תגיע.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להמליץ לך על אירלנד.

אם תצא לפאב לבד (וגם אם לא) אז מהר מאוד יתחילו לדבר איתך אנשים כי הם מאוד חברותיים.

אם תישן באכסניות תוכל להכיר עוד הרבה מטיילים אחרים.

בנוסף עדיין מקובל לטייל באירלנד בטרמפים, ויש המון חברות שמציעות טיולים בתוך אירלנד עם אנשים אחרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שהדבר הראשון שעלה לי לראש זה לצאת לקרוז.

אני חושב שקרוז למשך שבוע ייתן לך גם את התמהיל של בטן גב (כשאתה באונייה על שפת הבריכה, למשל), גם ייתן לך קצת חברה מסביב, גם ייתן לך עניין מבחינת קצת להסתובב ולטייל (כשעוגנים).

תאילנד זה אחלה מקום,אבל לבד אתה די תשתגע שם.

נכון שקל להכיר שם אנשים וכו' אבל בשורה התחתונה זה מסוג הטיולים שהייתי ממליץ לך לחלוק עם מישהו, בין אם זה חבר או חברה\אישה אחרת לטעמי מפספסים את החוויה שם.

עד כמה אתה חובב מוטוריקה ?

מה לגבי גרמניה לכמה ימים כולל נורבורגרינג ? יכול להיות מהנה.

מה לגבי איטליה לשבוע ? מקומות מדהימים וכבישים לא פחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה טס לבד לשבוע, אתה צריך פעילות כל שהיא לעשות- תחביב מרכזי לכל השבוע ולשלב אותו עם חופשה.

טיול סקי, אוסטריה,שוויץ ...

טיול מנוחה בלבד מתאים ליומיים-שלושה אחכ משתגעים(לפחות אני).

הטיולים שלי הם טיולי גלישה, וכשאין גלים נשאר הנופש :)

זה נכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שהדבר הראשון שעלה לי לראש זה לצאת לקרוז.

אני חושב שקרוז למשך שבוע ייתן לך גם את התמהיל של בטן גב (כשאתה באונייה על שפת הבריכה, למשל), גם ייתן לך קצת חברה מסביב, גם ייתן לך עניין מבחינת קצת להסתובב ולטייל (כשעוגנים).

תאילנד זה אחלה מקום,אבל לבד אתה די תשתגע שם.

נכון שקל להכיר שם אנשים וכו' אבל בשורה התחתונה זה מסוג הטיולים שהייתי ממליץ לך לחלוק עם מישהו, בין אם זה חבר או חברה\אישה אחרת לטעמי מפספסים את החוויה שם.

עד כמה אתה חובב מוטוריקה ?

מה לגבי גרמניה לכמה ימים כולל נורבורגרינג ? יכול להיות מהנה.

מה לגבי איטליה לשבוע ? מקומות מדהימים וכבישים לא פחות.

נובורגרינג יכול לחצות בקלות את ה2000 דולר , אני מנסה לארגן לעצמי טיול כזה ולא מצליח להתכנס לעלויות הגיוניות.

לדעתי אם אתה נוסע לאירופה ואתה חובב כדורגל, חכה קצת לתחילת ליגת האלופות ואז אפשר לשלב עם צפיה במשחק.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל שאלה של כמה אתה מתכוון להתפזר, אפשר לסיים שבוע ברינג ב-2000$ ואפשר לסיים אותו גם ב-20K דולר, שאלה של כמה אתה רוצה לבזבז על רכב, כמה הקפות, על איזה רמה של מלונות מוכן להתפשר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...