Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור סאנגיונג קורנדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אחי הגדול רכש לאחרונה קורנדו 2002 מאוד משופר מבחינת מתלים ועבירות.

הרכב מוגבה יש לו לוקרים ידניים של AVM קפיצים ובולמים משופרים. מיגון גחון לכל אורך הרכב ושנורקל.

הרכב נקנה עם צמיגי שטח מלא במידה מפגרת לגמרי של 33X12.5X15 אשר הוחלפו למידה שפוייה יותר של 255/70/15

הרכב נוסע מדהים בחולות עבירות מעולה מרווח גחון מצויין וזוויות גישה ונטישה מעולות.

בעליות ארוכות ותלולות הרכב מרגיש טיפה חלש. הוא אמנם מסיים את העליות אבל מתאמץ מאוד בסיומן.

ועכשיו לשאלות.

האם וכיצד ניתן לסחוט עוד כמה סוסים מהמנוע.

הרכב למי שלא יודע מגיע עם מנוע 2900 טורבו דיזל עם 120 כ"ס ומעל 30 קג"מ

רציתי לדעת אם יש צ'יפ או משהו בסגנון להעלאת הגדישה.

תקציב עד 5K

ואם יש לכם המלצות על מקום מסויים שעושה את זה אני אשמח לקבל.

בתודה מראש

גיל אסרף.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בדקתי בעבר את אופציות השיפור של המנוע הזה גם בפורומים של סאנגיונג וגם בפורומי מרצדס וכולם תמימי דעים שהעניין מאוד מאוד לא מומלץ כל עוד אתה לא מעוניין להוציא טלטל דרך הבלוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מדבר על 200 סוסים בגירה.

העלאת הספק עדינה של 20 סוסים תפגום באמינות עד כדי כך?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תראה, ציפ לא קיים לרכב.

קיים מכשיר פיגי-בק של UNI-CHIP שמעלה הספק ב 15 כ"ס אבל ידוע בזה שבין 2000 ל 3000 סל"ד הוא פתאום מפיל את הסל"ד ב 500 סיבובים.

בזמן האצה זה כלל לא מורגש אבל בזמן נהיגה במהירות קבועה או בזמן האטה בגלישה זה ממש מעצבן.

תאמין או לא, אני בסופו של דבר פרקתי מכרתי את החלק כי פשוט סרבתי לחיות עם הבעיה הזאת.

גרף הספק/מומנט של השיפור:

dynograph.jpg

dynotable.jpg

עריכה - מצאתי הרגע את זה, אין לי מושג מי הם אבל שיפור של 49 כ"ס נשמע לי קצת מסוכן בהתחשב בנתוני המנוע הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי

לא מומלץ לשפר מנועים אלו עם כל מני תוספות ( כמו החלפת טורבו או קיטים למיניהם ) גם כך במקור המנוע היה מוציא 100 כ"ס

ללא טורבו כך שכול משחק עלול לפגוע באמינות המנוע.

נתן לשפר את תגובת המנוע בהאצות על ידי שינויים במשאבת ההזרקה

תן מבט קישור הנ"ל - הוא של אתר סנגיונג האנגלי , אתר מעולה , יש שם ים של מידע וגם הסבר מפורט על אך לכוון את משאבת ההזרקה.

בהצלחה

http://www.ssangyongclub.co.uk/forum/index.php?act=idx

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש דווקא קיט מדרום אפריקה שמדבר על 160 כ"ס, לא זוכר איפה קראתי עליו דברים טובים.

אני אנסה לחפש...אבל לא כרגע.

סתם שאלת תם.

האם ה 2.7 יכול לעבור השתלה במקום ה 2.9??? (כן אני יודע שגם הגיר שונה)

אבל אולי להשיג אחד מפירוק (אם אפשר טכנית) יהיה הפתרון הכי נכון.

סתם לידיעה...באנגליה הם נמכרים גם עם מנוע בנזין 3.2 ליטר....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...