Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה סרטים טובים וישנים עוברים ע"י האולפנים השבחה באופן טיבעי ויוצאים כעת בגרסאות בלו-ריי,

לדוגמא: "היט" , "אמריקה איקס" ו-"הפריצה לאלקטרז" ..

כל מה שנשאר זה לחפש אותם במקומות הנכונים :wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
באותו הקשר-

יצא לי להוריד סרטים אבל האיכות לא משהו.

האם ישנה אפשרות להעלות את האיכות בעזרת תוכנה כולשהי?

יש לי מספר סירטונים שצולמו לפני כמה שנים, ישנה אפשרות לשפר את האיכות שלהם?

תודה.

אי אפשר להעלות את האיכות, לא משנה מה תעשה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אתה בטוח?

אניזוכר שראיתי דבר כזה על תמונות, לא יודע לגביי וידאו.

מה ניתן לעשות מה מנת לראות נורמלי(חוץ מצפיה במסך בגודל היד שלי)?

קובי

פורסם

Super T

אותם סרטים שמעובדים , הם לא באיכות בלוריי בהשוואה לבלוררי שוצלם מראש , את זה ניתן לראות בשלג שיש על המסך אם מסתכלים טוב טוב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה ברור שמדובר על העברה (TRANSFER) שנעשית לסרט מהסלילים המקוריים,

אבל ה"רעש" הוא לא נורא כל כך, תאמין לי, אתה מוזמן אלי הביתה לצפות בעותק המקורי של TOP GUN שיש לי בבלו-ריי

זה כמו לראות את הסרט שוב בפעם הראשונה.

:shock:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מחזק, כמה זמן כבר יקח להוריד סרט מחדש?

לא תמיד מוצאים את הסרט באיכות הטובה.

וגם בישביל סרטונים ביתיים שצולמו(מלפני כמה שנים, כשהמצלמה הייתה אולי 3 מגה פיקסל)

קובי

פורסם

אם אתה רוצה להוריד סרטים חדשים באיכות HD של 720P/1080P ממקור אמין ולהיות תמיד מעודכן במה שקורה בסצינה, חפש או בקש ממישהו שיביא לך (או שתשלם לו- מאוד מקובל כיום) הזמנה לאחד מאתרי הטורנט המובילים.

בסופו של יום חשבון אתר כמו TorrentLeech יספיק מעל ומעבר, לא צריך אתרי טורנט ברמה של Class 9 כמו HDbits כדי להוריד סרטי HD חדשים, בטורנטליצ' יש את כל מה שצריך ואף מעבר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
שאלה מצחיקה אבל- מה זה בידיוק טורנט?

איך אני מוריד מזה?

בבקשה, הסבר פשוט ואינטואיטיבי שיעזור לך להכנס לעסק. :wink:

צוטט באישור מחבר המאמר.

ביטורנט היא בעצם שיטת העברת קבצים בין משתמשים, בלי להיות תלוים בשרת כלשהו.

הקובץ שבעצם אנחנו מורידים מאתרי הטורנט השונים הוא בעצם "מגשר" בין המורידים לבין המעלים (אני אסביר עליהם בהמשך), כשפותחים את אותו "מגשר" בתוכנת ביטונרט כלשהי, הוא בעצם מוסיף אותך לרשימת המורידים, כאשר אנחנו נמצאים ברשימת המורידים, אנחנו מקבלים את רשימת החלקים של הקובץ שברצוננו להוריד, הקובץ מחולק לחלקים כדי לעקוף את חוק זכויות היוצרים (הרי הורדות זה בעצם גניבה, במקרה הזה אנחנו תמיד נוכל להגיד שהורדנו 49 חלקים פחות או יותר, שהם לא סרט, משחק, וכו'), אחרי שאנחנו מקבלים את רשימת החלקים, אנחנו מתחילים להוריד, אבל.. ברגע שהורדנו KB אחד, אנחנו כבר יכולים להתחיל ולשתף את אותו KB יחיד, לעומת תוכנות אחרות, שמאפשרות לשתף רק אחרי שמסיימים להוריד את הקובץ, מה שמעלה את מהירות ההורדות, השיטת הביטורנט משתמשת בשיטה "תן וקח", ז"א ככל שאתה מעלה יותר, אתה תקבל עדיפות ברשימת ההורדות בעתיד.

מי בודק אם העלנו או לא?

ישנו "עוקב" (Tracker), שבודק אם העלנו את הקובץ או לא, ה"עוקב" הוא בעצם שרת, שתפקידו לראות מי ברשימת המורידים (peers) או המעלים (Seeds) העלה כמה שיותר, ועל פי כך רשימת סדר העדיפויות נקבעת, משתמש אשר יוריד ויברח (hit and run) יהיה בתחתית רשימת העדיפויות, ה"עוקב" (Tracker) הוא בעצם דואג לחבר בין המורידים (Peers) לבין המעלים (Seeds).

מעלים (Seeds) זה בעצם משתמש אשר יש ברשותו את ההורדה שלמה (100%), מוריד (Peers) זה בעצם משתמש אשר עדיין אין ברשותו את מלאו ההורדה, חסרים לא כמה חלקי חלקים או חלקים שלמים, ככל שמספר המעלים (Seeds) גדול, ומספר המורידים (Peers) נמוך, כך ההורדה תהיה מהירה יותר.

זה בעצם החיסרון היחידי של הביטורנט, אם אין מעלים, אז ההורדה מתה, אין מי שיעביר את החומר הדרוש לדורות הבאים (המורידים).

אבל זה מה שמדהים פה, מספר רב של מעלים נותן יד למורידים ומנסים להרים אותם למעלה על מנת שיהפכו למעלים.

אילו תוכנות ביטורנט מומלצות?

ישנן כמה תוכנות וכמעט כולן שוות, אני אזכיר פה את 3 הראשונות.

1. הראשונה והכי פופולארית היא µTorrent.

2. השנייה Azureus או בשמה החדש Vuze.

3. השלישית BitComet.

היכן אוכל למצוא "מגשרים"?

ישנם שני סוגים של אתרי ביטורנט,

הראשון הוא אתר ביטורנט פרטי, האתרים האלה הם הקלאסה של אתריי הביטורנט, כמו torrentleech.org, או torrent-damage.net וכו', שצריכים הזמנה כדי להירשם לאתרים האלה, על מנת לקבל הזמנה אתם צריכים שמישהו מבפנים שיזמין אותכם, כלומר משתמש אשר נמצא כבר באתר הזה.

השני אתר טורנט ציבורי, כמו thepiratebay.org, isohunt.com וכו', אלה כמובן הרמה העממית אפשר לומר, אבל שימושיים למשתמשים מתחילים.

כיצד מפעילים את המגשר?

פשוט מאוד, נכנסים לתוכנת הביטורנט, לוחצים על File ואז בוחרים ב add torrent, ושם אנחנו בוחרים את ה"מגשר".

הערה:

כמובן שמהירות ההורדה אינה תלויה רק במחשב שלך, כמו שהזכרתי צריך שהמעלים יהיו רבים, והמורידים מעטים.

אל תשכחו לפתוח פורטים ולסדר את חומת האש שלא תחסום את תוכנת הביטורנט על מנת שתוכלו לשתף בלי בעיות.

אם אתה רוצה להתעמק יותר בנושא, ישנו מדריך יותר מעמיק שיסביר לך איך כל העסק עובד לפרטי פרטים -

http://www.torrent.co.il/showthread.php?8122-%F6%F8%E9%EA-%E4%F1%E1%F8-%EB%EC%EC%E9-%F2%EC-%E8%E5%F8%F0%E8%E9%ED

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...