Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בייעוץ לקניית רכב קטן

eyalscuts
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי חיפושים נרחבים אני מתלבט בין מספר דגמים.

כמעט לכל רכב יש דעות חלוקות והמסקנה העיקרית שהבנתי זה שלא חשוב איזה רכב, העיקר שהוא טופל טוב..

אני מתלבט בין שרייד 2000 לפונטו ספייס יאנג 2001 (שניהם ידני ואותו קילומטרז' 140K)

השרייד רוצה מעל המחירון והפונטו מתחת..

יש גם יונדאי גטס אבל הכל מליסינג או השכרה.

יש יונדאי 2004 עם נקודה אחת של חלודה מצד ימין לשמשה קידמית??? עשתה 180K ק"מ. אבל כ 10K יותר יקר מהמצויינות מעלה.

יש גם סיריון 1000 ועוד כמה דגמים 1000 אבל מפחיד אותי לקנות מנוע קטן שישבוק חיים בעליות ירושלים.

בסה"כ אני רוצה רכב קטן חסכוני (בלי הרבה ביקורים במוסך) מעט הוצאות דלק (למרות שאני נוסע כל בוקר 8 ק"מ כל צד בירושלים)

פעם בשבועיים נסיעה לבאר שבע (אישה + תינוק). ובגדול לא להתעסק עם הרכב, דלק טיפולים שוטפים ולנסוע.

חשוב גם שהיה לרכב שוק, נוחות נסיעה ומראה חיצוני פחות חשוב לי..

אני פתוח לעוד דגמים שניתן למצוא (למשל סירויון 1300 אין).

אפשר גם מנוע 1500-1600 חסכוני

עוד משהו השרייד והפונטו הצתה חשמלית או אלק' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...