Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מוזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשה לבין ? הוא לא היה חגור והוא עף משם...

מה שיותר מציק זה 9 בני אדם נהרגו בסופ"ש הזה! לעזאזל, כל כך הרבה עולמות נעלמו בעניין של שניות.

פשוט חבל. :(

פורסם

*השבוע , לא בסופ"ש...

יש שם גם את אדוארדו רוזנברג , שנהרג מרכב ניקוי כבישים שנסע לאחור ( :!: )

וחוץ מזה כל התאונות שם נגרמו לא בגלל מהירות , אלא בגלל צעירים שתויים וטיפשים או אנשים שבטח לא נתנו זכות קדימה וכאלה.

אבל כמה דוחות נרשמו השבוע? 350!

יפה , יפה מאוד שבן אדם מת בגלל עובד עיריה מטומטם שעשה רוורס , וכל תאונות סופ"ש בטח קרו בגלל שיכורים , אבל המשטרה אכפה השבוע יפה את החוק ונתנה דוחות על מהירות.

מרתיח! :mad:

וואלק אתתתתה

פורסם

ראש לשכת התנועה במשטרת מרחב לכיש, רב-פקד אמנון צנעני, אמר ל-ynet כי התאונה אירעה במקום שבו מתבצעות עבודות להרחבת הכביש, והנסיעה מוגבלת ל-60 קמ"ש: "בוחני התנועה לא מצאו במקום שום סימני בלימה, המעידים על זהירות מתבקשת בכביש צר, שבו המהירות מוגבלת".

הוא ציין שמשני הנוסעים הפצועים נלקחו בדיקות דם, כדי לברר אם היו שתויים בעת התאונה

סימני בלימה אצלהם זה החלקה ??? אני לא מבין למה שאוטו שבולם כמו שצריך (בלי לנעול גלגים) ישאיר סימנים על הכביש?

למה שלא יקחו מהנהג דגימות דם כדי לבדוק אם הנהג היה שיכור ולא הנוסעים :(

סתם עצוב לי איך מפריזים בכל שטות.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

הוא בטוח עמד בחוץ ומהסיבובים והטילטולים איבד שיווי משקל ועף

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

"אדם נוסף נהרג ואחר נפצע באורח בינוני בתאונת דרכים שאירעה ברחוב ההגנה באור יהודה. רכב פרטי, נהוג בידי תושב אור יהודה בן 20 נסע מצפון לדרום ובשלב מסויים סטה ממסלולו מסיבה לא ידוע ופגע בעמוד.

צוות מד"א שהוזעק למקום פינה את הנוסע, בן 18 מאור יהודה, לבית החולים "שיבא" בתל השומר, שם מת מפצעיו. סיבת התאונה עדיין נחקרת והמשטרה מבקשת מעדי ראיה לתאונה לפנות למוקד 100."

לאחר 2 פרשות באור יהודה (המורה המטריד מינית זה שהזמין תלמידים לביתו קיים איתם יחסים כשהם שתויים הטריד אותם ונתן להם לשתות(המורה שלי לשעבר), והמקרה הזה...)

הבנתי שהתקשורת לא מבינה הכל ואי אפשר לסמוך עליהם ב100 אחוזים....

ממה שידוע לי בקיצור ההרוג הוא מהבית ספר שלי מכיתה יב' שלא נפרסם את שמו, והשמועה בעיר אומרת שהנהג הוא נהג בלי רשיון ונסע בסביבות ה150 קמ"ש בסופר לנסר לבנה

אני חזרתי אתמול בלילה מהיציאה ועברתי מהמקום לפני שהמקרה קרה ומזל שכך....הנהג הוא פצוע וההרוג ישב לידו.

ולפני שהמקרה קרה הייתי במרחק קילומטר אולי מהמקום ואני וחבר שלי ישבנו ודיברנו ליד צומת עם רמזורים ....בשעה שהייתי שם אולי 20 מכוניות מתוך 30 עברו באדום.

אני אישית נדהמתי, ואני מבין למה אמא שלי תמיד אומרת לי להיזהר כשאני חוצה את הכביש עד היום.....בגלל מנייאקים כאלה שלא שמים קצוץ ונוסעים באדום ובמהיריות גבוהות בעיר!

**אגב היום עברתי במקום (במתנ"ס) והיה שם טמבון אחורי אני חושב של האוטו וג'נט.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...