Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוסע טוב ועושה רושם שהמנוע עוד חזק. קילומטרג' נאמר לי שלא ידוע כי יש בשעון רק 5 ספרות. כרגע יש שם 53000 K מה שאומר שעשה או 153K או 253K . על המנוע יש נזילות שמן . קלאצ' נאמר לי שהוחלף לפני חצי שנה ומצבר לפני שנה וחצי.

יש רעש מלמטה ונאמר לי שאלו גומיות של מוט מייצב שדורשות החלפה. מזגן נאמר לי שצריך להוסיף כל שנה גז אבל עובד טוב,כרגע לא עובד ולכן דרשתי ללכת עם הבעלים ונשים גז ונראה שעובד. מה אתם אומרים בקשר לרכב?

פורסם

ממתי יש במד קילומטרז רק 5 ספרות, אני חושב שאתה מתבלבל, אני לא מכיר את הרכב, אבל אתה יודע בוודאות שזה ככה או שהבעלים אמר לך ככה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

צא מנקודת הנחה, שלאחר מילוי גז המזגן יעבוד, אבל הגז יברח שוב לאחר תקופה קצרה.

אם כל הסיפור היה רק במילוי גז, בעל האוטו היה נפרד מ 100 שקל וממלא גז, בשביל לא לסבול מהחום הנוראי של השבועות האחרונים.

בעיקרון, המזגן המקורי בסוויפט זו אחת הנקודות החזקות של האוטו הזה, מקרר מצויין ולא לוקח הרבה כוח מהמנוע. היו גם סוויפטים עם מזגן שהותקן בארץ, פחות מוצלח מהמקורי.

 

 

פורסם

אמרו לך שהחליפו קלאצ', אמרו לך שהחליפו מצבר, אמרו לך שהגומיות של המוט המייצב לא תקינות, אמרו לך שרק ברח גז מהמזגן. אתה מאמין לכל מה שאנשים זרים אומרים לך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מאמין ולכן הולך למלות גז ולראות שקומפרסיה לא בורחת. השאלה שלי אם באמת אפשר לראות בריחה פחות רצינית של גז? כמו כן איך אני מבדיל בין התקנת מזגן מקורית להתקנה בארץ?

פורסם

אם זה מזגן מקורי - בפנל הפעלת מיזוג אוויר בצד ימין יש כפתור מרובע עם שני נורות "A/C" ו "ECO".

 

אם אין את הכפתור, ומדליקים את המזגן מכפתור אחר - זה לא מקורי.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...