Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח שהשוטרים לא מסכימים- פעם ראית ניידת נוסעת ב"מהירות המותרת"- ליתר דיק- 90?!? :lol::lol::lol::lol:

אז מה? חארות יש בכל מקום, אתה רשאי להגיש תלונה, מבטיח לך שהתלונה תיבדק, ואולי אפילו יעשו

פעולות ענישה, אבל האם היית רוצה שאותו שוטר שנענש יגיב לתלונה על הרכב שלך שמנסים לגנוב?

ועם יד על הלב, האם עדיפה משטרה איפוטנטית על מישטרה חזקה?

דוגרי היום עדיף לי להשאיר את האקדח בבית בכספת מאשר להסתובב איתו, והסיבה ברורה.

(אבל שאף אחד לא יבנה על זה.....) :lol:

אני לא מליץ יושר של המשטרה ואני לא מצייר תמונה ורודה, ואפשר לפגוע בשוטרים בכל מני צורות,

העניין שבעוד זמן מה, נצטרך להביא שוטרים מתאילנד.....

המשכורת לא תשתנה, אבל כמו שאף אחד לא רוצה לעבוד בחקלאות, אף אחד לא ירצה לעבוד במשטרה.

מתוך היכרות פנימית ארוכה יש במשטרה אנשים נהדרים, ויש כמה חארות שמוצאים שם רע לכולם.

אבל תמיד אני מעדיף שוטר עברי, ולא שוטר אמרקאי שעוצר אותי בהיי-ווי עם שאטגאן מכוון למוח! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיון מעולה לקחת שוטרים מחו"ל. צריך לקחת שוטרים קשוחים כמו מטיילנד, כך ששום קומבינות, קשרים וחברים לא יעזרו וכולם יהפכו לבאמת שווים מבחינת החוק. הרי ברור ששוטר לא ירשום דו"ח לחבר שלו שהם יוצאים לשתות בירות ביום שבת.

על מנת ששוטרים מחו"ל לא יקבלו קשרים, ציריכם להיות סבבים, שוטרים צריכים לעבור מאיזור לאיזור ואחרי שנה מחליפים. חצי שנה בצפון, חצי שנה במרכז והביתה לשנת צינון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רן

"שאטגן" מכוון למוח עדיף, אולי אז היינו כאזרחים נרגעים יותר

חבל שאתה לא מתייחס לנושא שכתבתי

בכל אופן

טוב במצב הנוכחי לא יהיה

מירוצי מכוניות

פורסם

שינוי

וחריגה מנתוני יצרן הרכב מסוכנת בכביש ציבורי ובידיים לא נכונות, מרוצי סוף שבוע בכבישים הורגים נקודה!

רן

אתה עכשיו עושה הכללות

"ידיים לא נכונות "מצטער בארץ לא מלמדים לנהוג, מלמדים לעבור טסט!!

"מרוצי סוף שבוע "- באירופה פתרו את הבעיה בהסטת אותם גורמים לשדות תעופה ומינחתים נטושים בחסות המשטרה וראה איזה פלא?

אין יותר השתוללויות בכבישים.(הבנת? מישהו חשב קצת יותר לעומק)

חריגה מנתוני יצרן? נו באמת זה המוטו?

סוברו למשל הוציאו קיט מאושר שלהם לרכבי הSTI זה התחיל להמכר בסוברו ישראל וחכם מיימון ממשרד התחבורה שלכל היותר ראה ותיקן סוסיתא (שזה אסון בטיחותי בפני עצמו) הוריד הנחייה ופסל את היבוא הרישמי.

תגיד רן לא נחמד לצאת מקיבעון? וואללה אנחנו במאה ה21

מה שטוב בעולם לא טוב פה?

עכשיו בוא נעבור מבקורת סתם לפתרונות

ישיבה עם משטרת ישראל ומשרד התחבורה (תחת עיין פקוחה של עיתונות רכב) תזיז דברים?

לפני המון שנים היה קצין בכיר מאד במשטרה איתן בן יהושע ז"ל שפשוט לקח על עצמו וביוזמתו את מטריית המשטרה לאירועים מוטורים באשקלון וראה איזה פלא?

הכל זרם בניחותא ותיקתק כמו שעון

אממא מה? היום יש תסמונת ראש קטן

רוצה עוד דוגמא והפעם הפוכה?

יש לכם או היה לכם קצין נחמד בשם גז במתנ"א דרום

ב2004 הוא תקף את כל נהגי המירוצים בתפיסה תקשורתית בקריית גת,הוביל את כולם למעצר,החרים את המכוניות,מסוקים בלשים מה לא?

איך נגמר?

ירדו מהעץ והקצין הזה עוד נתפס נוהג שלא בתפקיד במהירות מסחררת בכביש 6 ולמיטב ידיעתי הודח מתפקידו.

מירוצי מכוניות

פורסם
יש איזה קיבעון לפעמים בחשיבה של חלק מאיתנו ביחוד אלה שנמצאים במערכת החוק על סוגיו

רן

1. שמעת בודאי את המושג שיקול דעת? ראש גדול? סדר עדיפויות?- יש, הבעייה היא בקובעי המדיניות ולא בשוטר ברחוב!

אני מסתובב סביב משפטים אלה במלחמה מתמדת מול משטרת ישראל,משרד התחבורה,רשות הנהיגה הספורטיבית ומי לא.

הסתתרות מאחורי המשטרה שמבצעת את החוק היא כסת"ח- מי מסתתר, קיים חוק והוא נאכף על פי מדניות מקבלי ההחלטות!

ברגע שאתה יודע ומבין ששיפורי מכוניות כיום הם דברים שנעשים בכל העולם הנאור,אתה גם מבין ואני בטוח שאתה גם יודע שישנה תעשייה ענקית,חוקית,כלכלית בתחום, אתה לא מתקבע אתה יוזם, בנושא הזה הייתי בהחלט יוזם פגישות עם משרד התחבורה,טכניון,מכון תקנים,כןכ כן אני משטרה יודע למה? למה משטרה? המחוקק צריך לעבור שינוי ביום שישונה החוק המטרה תפסיק לאכוף אותו, על פי המדיניות!

כי גם אצליכם במשטרה יש עוד המון מה ללמוד, אתם תקועים לצערי בימי הסוסיתא והאסקורט, אני נתקל בקיבעון הזה גם בתחום הנהיגה הספורטיבית,חוסר יידע,אי רצון להתחדש, תסמונת ראש קטן. כבר מזמן לא, קרוסי רכיבה בלימוד פאסולה ליס"מ הדרכות רכב בנהיגה, אצל מייטב בתי הספר לנהיגה, ללמוד כולם צריכים ויש הרבה מה לשפר!

האם למשטרה כסדר עדיפות זה מה שחשוב?- הכל חשוב וזו הבעייה סדר היום הוא סדר היום הציבורי!

אין סמים? איןפשיעה? אין פריצות? אני נשמע כדמגוג? רד מזה אם הייתי יושב בין מקבלי ההחלטות כך הייתי נוהג סדר עדיפויות.

אנחנו מאד דומים, שנינו קצת דון קישוטים בדם, שנינו נהגי מרוץ, שנינו ראינו עולם מוטורי שונה, שנינו רוצים להביא את הבשורה

לכאן, הבעייה שאתה מכוון את החיצים למטרה הלא נכונה, המשטרה היא לא הכתובת לבעייה הזו.

אתה טועה ומטעה אחרים לחפש את הכסף תחת הפנס ולא במקום שאבד...רן

פורסם

רן

מסכים איתך בנושא האופי,לא מסכים איתך בנושא המשטרה,שיש ואקום שיכלי ברשות המחוקקת תמיד לפתע מגיעה המשטרה

ונכנסת למשבצת (זה נקרא בעיניי להגדיל ראש)

נתתי לך דוגמה את איתן בן יהושע ז"ל ניצב משנה כמדומני,הוא לא הסתתר מאחורי הקביעות שלך אלא הגדיל ראש וכולנו יצאנו נישכרים.

חוץ מזה צר לי מניסיוני ומבלי לפגוע אישית ,בוחנים טכניים של המשטרה ומשרד התחבורה חיים בעידן האסקורטים.

שבוחן משטרתי רואה מיכל כיבוי אש בתוך רכב מירוץ וקורא קריאת שמחה "תפסתי, הנה מיכל ניטרו" זה פשוט מעליב.

חוץ מזה אשמח פעם להפגש איתך

מירוצי מכוניות

פורסם

אז מה אתה מציע, לאכוף רק את מה ש"ניראה למפכ"ל"

מה שמתאים לשוטר?

תן הצעות אמיתיות, אני מבטיח להעביר אותם לכתובת המתאימה-רן

פורסם

הפרדוקס הוא שכולם צודקים, כולל רן.

הבעיה היא משולבת - חוקים שאינם מתאימים, מדיניות ממשלתית שתתמוך בשינויים "כל עוד קופת האוצר לא תנזק", מערכת אכיפה שעושה לעצמה חיים קלים מסיבות שונות (ואני מבין אותם - רן, יש לך עו"ד טוב ליד האקדח בכספת?) ועוד..

אבל, וזה אבל גדול, הבעיה העיקרית היא בחברה הישראלית השחוקה עד דק שאינה מסוגלת להוביל מלמטה מהלכים לשינוי חברתי. כוווולם חושבים שמחירי המכוניות הזויים, כוווולם חושבים ששוטרים מקבלים ח*א משכורת ועובדים בתנאים לא שפויים, כווולם חושבים שההנהגה תלושה, ועדיין - ביום הבחירות מגיעים להצביע 60 אחוז מהאזרחים, כמעט חצי מתוכם חרדים.

כל אחד מאיתנו מסתובב עם מקל של מטאטא מטעם המדינה בת*ת, אבל התרגלנו, וחוץ מזה - כולם מסתובבים ככה, אז זה בסדר...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שינוי

וחריגה מנתוני יצרן הרכב מסוכנת בכביש ציבורי ובידיים לא נכונות, מרוצי סוף שבוע בכבישים הורגים נקודה!

רן

אתה עכשיו עושה הכללות

"ידיים לא נכונות "מצטער בארץ לא מלמדים לנהוג, מלמדים לעבור טסט!! אמת לאמיתה!

"מרוצי סוף שבוע "- באירופה פתרו את הבעיה בהסטת אותם גורמים לשדות תעופה ומינחתים נטושים בחסות המשטרה וראה איזה פלא?- בארץ המחוקק (הכנסת ולא מהשטרה) אוסרת את זה!

אין יותר השתוללויות בכבישים.(הבנת? מישהו חשב קצת יותר לעומק) יש השתוללות, אבל במימדים קטנים יותר!

חריגה מנתוני יצרן? נו באמת זה המוטו? כן ולא כי לא הייתי שמח לחיות בשכנות לילד של השכן שניפח את מנוע הרכב שלו מ-90 כ"ס ל-280 ומנסה אותו ע"י העגלה של הילדים שלי...

סוברו למשל הוציאו קיט מאושר שלהם לרכבי הSTI זה התחיל להמכר בסוברו ישראל וחכם מיימון ממשרד התחבורה שלכל היותר ראה ותיקן סוסיתא (הכללות) (שזה אסון בטיחותי בפני עצמו) הוריד הנחייה ופסל את היבוא הרישמי. פנה למשרד התחבורה!

תגיד רן לא נחמד לצאת מקיבעון? וואללה אנחנו במאה ה21 אם הכוונה לקיבעון של אכיפה של החוק אז לא, אם הקיבעון הוא תפיסת התרבות המוטורית והוושאה לשאר העולם אז בוודאי שכן!

מה שטוב בעולם לא טוב פה? לפעמים כן ולפעמים לא, בארה"ב יש מדינות שלא מחיבות קסדה ברכיבה על אופנוע במסגרת חירות הפרט, שנאמץ את זה כאן?

עכשיו בוא נעבור מבקורת סתם לפתרונות- יש!

ישיבה עם משטרת ישראל ומשרד התחבורה (תחת עיין פקוחה של עיתונות רכב) תזיז דברים? אולי, לחץ מסיבי יעשה את העבודה טוב יותר!

לפני המון שנים היה קצין בכיר מאד במשטרה איתן בן יהושע ז"ל שפשוט לקח על עצמו וביוזמתו את מטריית המשטרה לאירועים מוטורים באשקלון וראה איזה פלא? פעם במשטרה גם לקחו קצינים אחריות בדברים יותר קשים, הזמנים השתנו...

הכל זרם בניחותא ותיקתק כמו שעון, או דפק כמו מנוע פגום...

אממא מה? היום יש תסמונת ראש קטן- אצלינו??? :shock:רוצה עוד דוגמא והפעם הפוכה?

יש לכם או היה לכם קצין נחמד בשם גז במתנ"א דרום

ב2004 הוא תקף את כל נהגי המירוצים בתפיסה תקשורתית בקריית גת,הוביל את כולם למעצר,החרים את המכוניות,מסוקים בלשים מה לא?

איך נגמר? לדעתי יוזמה פרטית של קצין מתלהב ולא מדיניות מכוונת, אבל אני לא מכיר את המקרה.

ירדו מהעץ והקצין הזה עוד נתפס נוהג שלא בתפקיד במהירות מסחררת בכביש 6 ולמיטב ידיעתי הודח מתפקידו.

כמו שאמרתי תפוח רקוב אחד מקלל מיכל שלם....רן

פורסם

צריך להיות כנים עם עצמינו. נכון, הרבה דברים שמותרים בעולם אסורים כאן. אבל..אני בטוח שבמדינה הנכשלת ארה"ב הברית,

כשנעשה שינוי ברכב הוא נעשה בצורה הכי מיקצועית, אף אחד לא מעגל פינות. ובאשר אלינו....נו...לא הייתי שם את מיבטחי בענין הזה. ענין של תרבות כבר אמרנו??

רק לפני שבוע היתה כאן תאונה מחרידה. מישפחה שלימה ניכחדה. דבר לא הועיל, פנסים אדומים מהבהבים, פעמון מצלצל, מחסום שיורד, ועל כל אלה תצפיתן. וכל אלה לא הואילו. ואחרי כל זה שמעתי אחת ממגישות החדשות שואלת את נציג הרכבת למה לא עושים מחסום מאסיבי יותר??

ומאידך גיסא,...מידי פעם שומעים על יוזמות של המישטרה שגורמות להרמת גבה. למשל "ביקורי בית אצל משפרי מכוניות"

או...איזה מיבצע הירואי הערף האויב ללכידת רוכבי אופנועי שטח במוקומות שהם לא מפריעים לאיש.

אריה

פורסם
אם תיהיה הפגנה שך כולם!! אבל כולם

אני מדבר על כל המועדונים+ כל הפורומים שקיימים

כל מיני בתי עסק

בתי ספר לנהיגה

אני מדבר על 3000+ רכבים בדרך לי-ם תאמין לי המשטרה לא תעצור אף אחד אולי 10 מכל אלה

ואני בימים אלה מתחיל לעבוד על הדבר הזה פרטים בקרוב!

אני מקווה שזה אכן יצא לפועל! היום דיברתי עם כמה אנשים וכולנו כבר לא יכולים להתאפק אלה לעשות משהו שאולי יביא לשינוי. אין לנו בעיה גם לקבל תוך כדי הארוע הורדה כל עוד זה למטרה טובה.

פורסם
אז מה? חארות יש בכל מקום, אתה רשאי להגיש תלונה, מבטיח לך שהתלונה תיבדק, ואולי אפילו יעשו

פעולות ענישה, אבל האם היית רוצה שאותו שוטר שנענש יגיב לתלונה על הרכב שלך שמנסים לגנוב?

ועם יד על הלב, האם עדיפה משטרה איפוטנטית על מישטרה חזקה?

דוגרי היום עדיף לי להשאיר את האקדח בבית בכספת מאשר להסתובב איתו, והסיבה ברורה.

(אבל שאף אחד לא יבנה על זה.....) :lol:

אני לא מליץ יושר של המשטרה ואני לא מצייר תמונה ורודה, ואפשר לפגוע בשוטרים בכל מני צורות,

העניין שבעוד זמן מה, נצטרך להביא שוטרים מתאילנד.....

המשכורת לא תשתנה, אבל כמו שאף אחד לא רוצה לעבוד בחקלאות, אף אחד לא ירצה לעבוד במשטרה.

מתוך היכרות פנימית ארוכה יש במשטרה אנשים נהדרים, ויש כמה חארות שמוצאים שם רע לכולם.

אבל תמיד אני מעדיף שוטר עברי, ולא שוטר אמרקאי שעוצר אותי בהיי-ווי עם שאטגאן מכוון למוח! - רן

רן, לא הבנת: לי אישית אין בעיה שהניידות ייסעו גם 200 קמ"ש- כל עוד יעשו את עבודתן! ובטח שאין לי בעיה, אם ייהרג בדרך איזה גנב רכב! יש לי בעיה, כאשר במקום לעשות את עבודתם- השוטרים בוחרים (ואני לא מקבל את זה שהם "חייבים"- תמיד יש שיקול דעת!) לעצור על מהירות בכביש המהיר, כאשר לידם באותו הזמן עובים רכבים שלא מאותתים, שנוסעים לאט בשמאלי- כי זה לא עושה כותרות, אז אין טעם לעכוף את זה! לפני יומיים ראיתי שוטר על הקטנוע החדש שכתוב עליו "משטרת התנועה הארצית" נוסע בכביש, יוצא מימין אוטו, שם זין על זכות קדימה וחותך את השוטר ללא איתות- והשוטר ממשיך לנסוע כאילו לא ראה אותו!!! איך אתה מסביר את זה?!:shock::roll: למה, כי היה בסוף יום עבודה וכל עוד אין "מבצע"- לא מעניין אותו באמת מה מתרחש? -הרי האוטו הזה כמעט הוריד אותו בעצמו מהכביש!

ואת כל אותם ה"מבצעים" שצצים פתאום- כאשר אני רואה בבוקר שוטרים על האופנועים וקטנועים עומדים בשוליים ודופקים קנסות לאופנועים וקטנועים שנוסעים בשוליים- כאשר אותם השוטרים נוסעים ככה כל הזמן!!!! נו, באמת! אין גבול לצביעות שלהם?! וזה לא "נקודתי"- זו מגמה! איך ברמה האישית הבן אדם מסוגל לעשות את זה?! -זה אף פעם לא הצלחתי להבין! לדפוק את החברים שלו "במסגרת התפקיד"?

"משטרה חזקה"- אני בעד, ובשתי ידיי, וכך גם אני בטוח שכולם פה בפורום ללא יוצא מהכלל! אבל- חזקה על ה"חזקים", לא על "חלשים"! שוב, זה ברור, שלא המשטרה עצמה קובעת את המדיניות- אבל יש לה חלק נכבד ב"ביצוע"! אני ראיתי כבר ראיונות עם האנשים השפויים במשטרה- מומחים אמיתיים, שמתנגדים למשל למצלמות מהירות- כי זוהי ענישה בלבד, שלא מועילה ואף גורמת נזק לאנשים ללא כל סיבה מוצדקת- אבל מישהו מקשיב להם, כל עוד מדובר ברווח קל ועצום לאפשר להפיק, ולמי אכפת שזה על חשבון לדפוק את האזרח התמים?!

ועוד דבר, בקשר למתנדבי ה"אור הירוק": עם כל הכאב שלהם- אסור להם להתעסק בתחום בכלל!!! כי הם לא מסוגלים להיות אובייקטיביים, ושילוב עם חוסר ידע והבנה בסיסי של חלקם בתחום- עושה אותם מאד, אבל מאד מסוכנים במובן של חוסר שיקול דעת הנכון! אני לא רוצה, שיעצור אנשים על מהירות למשל בן אדם, עם כל הכבוד לי אליו, שהבן שלו נהרג כאשר מישהו בא מולו בסיבוב ב-180, וכל מה שמהדהד לו בראש: "מי שנוהג מהר- רוצח", ללא כל קשר לנסיבות- האם ניתן לצפות לאובייקטיביות כלשהיא מהבן אדם כזה?! וזו רק דוגמה קטנה! הרי זה בדיוק, כפי שלא יכול להיות שופט במשפט, כאשר יש לו מעורבות אישית כלשהיא בעניין! אז למה כאן כן?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
וזה לא נגמר המשטרה ממשיכה להציק:

בתמונה שוטר נטפל למשפר רכב.

PullOverKid.jpg

לדעתי השוטר כאן טעה , הקנס על נסיעה ללא קסדה לא תופס על רכב עם 4 גלגלים :lol::lol:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אחת הבעיות החשובות שיש בארץ, ומשפיעה על רוב החיים שלנו ביומיום וגם על שנתיים כשיש בחירות, זו העובדה שאין לעם שום קשר לממשל.

הממשלה מחוקקת בלי עובדות ובלי הבנה אמיתית של הסוגיות.

אין דיונים אמיתיים שבהם האזרח יכול להשפיע.

אין דיונים של אזרחים שמציגים דברים מול הכנסת וועדות ממשלתיות שאותם מראים לציבור הרחב, וגם מראים את התגובות המפגרות של השרים והפקידים שלהם.

הממשלה שלנו (כמערכת, לא כאוסף מפלגות) לא שווה כלום כי היא לא מסוגלת להתמודד עם דברים בסיסיים מאוד.

צריך שכל דיון בנושא תחבורה ינוהל בצורה פתוחה ובטלוויזיה.

צריך להעלות את רמת הביקורתיות כלפי הממשל ולהעלות את רמת האחריות האישית של השרים.

צריך שהכל יהיה גלוי.

צריך לשדר את הבעת הפנים של שר התחבורה ואת התגובה שלו כשמקריאים לו נתונים סטטיסטיים שמראים לו בבירור שהמהירות לא הורגת ושהקבוצות שקשורות לתאונות (משאיות, אופנועים, חרדים, ערבים וערסים משתוללים) הן אלו שצריך לחנך ולאכוף את העבירות שלהן.

צריך שבלילה כשאני יושב מול הטלוויזיה, במקום ערוץ הקניות, יעניין אותי לראות דיונים על נושאים שמשפיעים על החיים שלי, ואני אראה את אותם "הפקידים" שמחליטים באיזו מהירות אני נוסע מחר לעבודה, ובאיזה רכב.

אני רוצה שיהיו פנים להחלטות, ושנפסיק להילחם בקירות ובארגונים שאף אחד לא יודע מי עומד מאחוריהם.

כיום השרים ממודרים לגמרי על ידי פאנל של יועצים שלא מבינים בתחום.

אני בכלל בעד חוק שיחייב את שר התחבורה להיות מהנדס רכב, שיחייב את שר הבריאות להיות רופא וכו', לפי התחום של התפקיד.

אם הממשלה תעשה את מה שמוטל עליה, אולי (הלוואי) ארגונים כמו אור ירוק יפסיקו להתקיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...