Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שומעים (או אולי שומעים מאד חלש)באחד הטוויטרים שלי בקומפוננט high energy של הרץ.

האם זה אומר שהוא נשרף ?

האם אפשר לתקן טוויטר ?

מה העלות של ליקנות חדש ? (מוכרים טוויטר בודד או שזה בא כזוג ) כמה יכול בערך לעלות לתקן אם זאת אופציה ואיפה.

אשמח לכל המלצה

zvi-ka

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסית לחבר לקרוס של הצד השני?

יכול להיות שזו בכלל בעיה בקרוס או חיבורים.

אתה יכול לנסות לקנות בודד דרך היבואן או דרך החנות של חבר שלו (שאני לא אמליץ פה בפורום :-P) -

יצא לי לקנות ממנו וופר בודד של הרץ אנרג'י, אז אני משער שזה אפשרי...

פורסם

בוקר טוב צביקה

לצערי סביר להניח (יותר מ-90%) שהטוויטר מת

עדיין ישנה אופציה של בעיה שנובעת מהקרוס אובר למרות שזה נדיר יותר

לגבי תיקון אז בדרך כלל לא מתקנים טוויטרים (רובם לא ברי תיקון) כי הם בנויים כיחידה חד פעמית והרכיבים סגורים בדבקים חזקים מאוד שאין טעם לנסות לפרקם

לרכישת טוויטר אחד בלבד אני חושב שכדאי שתפנה לבעל החנות או למתקין שמכר לך את הסט ואז אולי הוא יוכל להזמין לך מהיבואן (שהוא בלי שום קשר בחור נחמד,אדיב,ומקצוען)

במידה וזה לא אפשרי ותרצה זוג טוויטרים חדשים פנה אליי בפרטי ואשמח לעזור

המשך יום טוב

דרור

פורסם

תודה על עזרתכם,

אני לא יודע לבדוק לבד את הקרוס או לחבר לקרוס של הצד השני, זאת בדיקה פשוטה שכל מתקין יעשה בקלות ?

דרור אני חושב שליבואן יש שם כמו שלך, זה במקרה אתה ? (אם כן אשמח שנדבר)

פורסם

זה לא אותו דרור

לגבי הטוויטר תגש ל"אומגה-אודיו" בחולון

יכול להיות מאוד שהוא יצא ממרכוז פשוט

עלות תיקון של דבר כזה היא מקס' 50 שקל , שווה בדיקה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אממ בכל חנות לתיקון רמקולים ידעו לעשות את זה

השאלה באיזה מחיר

אומגה פשוט עושים את זה במחירים ידידותיים לסביבה

אתה מוזמן לערוך פה חיפוש אולי ציינו בעבר חנויות כאלה בפורום

או לקוות שמישהו פה מהאיזור שלך יגיב עם המלצה כלשהי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אתה מוזמן להגיע למעלה אדומים ואני יעשה בדיקה קלה, אני אפרק את הטוויטר שלך ואשים על הקרוס שלי, ככה תדע אם הטוויטר הוא הבעיה או הקרוס.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...