Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פורד קונקט מהעבודה, חוץ מזה שהחליפו כל מה שרק אפשר בטנדר הזה צצה לה בעייה חדשה כאשר נוסעים על כביש ישר ומגיעים למהירות 100 קמ"ש נדלק הסימן של סליל ההצתה בלוח השעונים ושנייה אחר כך האוטו פשוט נכבה בזמן הנסיעה אז ישר אני מכבה את הסוויצ ומדליק בחזרה והאוטו מניע וחוזר לעצמו עד הפעם הבאה(שיכולה להיות דקה אחר כך) בזמן עליות זה קורה במהירות יותר נמוכה והפיתרון הוא אותו הדבר לקחנו את האוטו למוסך מורשה פורד בחיפה אחרי כמה בדיקות הם קבעו שזה חלק ששייך להזרקת הסולר והוא עולה כולל עבודה (אל תיפלו מהכיסא) 17000 שקל (יש לציין שהמנוע עצמו חדש כי המנוע המקורי של האוטו נסדק בזמן האחריות ושמו חדש) לקחנו את האוטו למוסך אחר והוא השיג לנו חלק משומש ומשופץ ב3000 שקל אבל הבעייה לא נפתרה

פורסם

אין לי מושג איך קוראים לחלק אבל הוא נמצא בצד האחורי של המנוע(שפונה לכיוון תא הנוסעים) עשו גם שיפוץ\ניקיון מזרקים

לקחו אותו למכון דיזל עשו שם בדיקות אמרו שהאוטו מצויין(עד שזה לא קורה הוא נוסע באמת טוב)

פורסם

אבי, עצם העובדה שנדלקת לך נורת הסליל זאת אומרת שמשהו במערכת ההזרקה תקול, האם בדקו לך מזרקים?

לחץ במערכת הדלק?

האם אתה יודע לומר מהו קוד התקלה שנרשם במחשב ניהול המנוע?

פורסם

בלי קוד תקלה ודיאגנוסטיקה אפשר לנחש עד מחר. יש לבצע דיאגנוסטיקה רצינית ולעלות על הבעיה הספציפית. יכולה להיות גם בעיה חשמלית הקשורה להזרקה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין לי מושג מה קוד התקלה אבל במכון הדיזל עשו בדיקות חיברו כל מיני דברים הבנתי שגם החליפו מזרקים

עשו סיבוב עם האוטו החזירו לנו ואמרו שהבעייה נפתרה(אבל היא לא)

אתמול ניגשתי שוב עם האוטו למוסך שמטפל לנו ברכבי חברה אחרי שהוא החליף חלקים באוטו כבר ב20000 שקל

הוא אומר שעל כל הזמן שאנחנו מבזבזים למצוא את התקלה הוא היה כבר מחליף מנוע

שמתי את האוטו אתמול בערב בחנייה והיום הוא כבר לא מניע

עדיף כבר עגלה עם סוס

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

יש לי פורד קונקט עם אותה בעיה שהועלתה כאן.הוחלף מנוע ,מזרקים ,משאבת הזרקה ,פילטר סולר, מיכל דלק וכל המערכת נוקתה מהסולר הישן ועוד דברים .נזק של כ 17000 ש"ח.

הבעיה שנדלקת לי נורת הסליל במהלך הנסיעה (בעליות או כשהאוטו מגיע לטמפ' מסויימת) וכל פעם חושבים שזו בעיה אחרת אך הבעיה לא נפתרת.דבר נוסף לוקח למנוע זמן בבוקר עד שהוא מתחמם ונדלק.

במוסך מורשה טענו שהמזרקים משתינים בצורה בלתי תקינה,משאבת ההזרקה לא תקינה וצרך להחליף אי ג'י אר .

במוסך בו הרכב מטופל לא מצליחים למצוא את פתרון הבעיה .טוענים שהיו להם בעבר רכבים כאלו והמזרקים לא היו תקינים והנורה לא דלקה אז לא בטוח שגם אם יחליפו את המזרקים ומשאבת ההזרקה הבעיה תיפתר.(המזרקים אצלי משופצים/חדשים וגם משאבת ההזרקה).

אשמח לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה

תודה

פורסם

אף אחד לא יוכל לעזור לך בשלט רחוק. החלפת ברכב כל מה שרק אפשר, אבל יכול להיות שלא החלפת צמת חוטים של מערכת הזרקה שלפעמים גורמת לתקלה הזאת (כ-3,000 ש''ח).

הבנתי שהחלפת את כל מה שקשור למזרקים כולל ניקוי המערכת, אבל חסכת על מזרקים חדשים והשתמשת במשופצים (?). לפי נסיוני המשופצים לא שווים כלום.

כמו כן המחיר שציינת 17,000 ש''ח הוא כולל מנוע (?), איזה מחיר מענין. מה קשור מנוע לפה? כל פה שציינת חוץ מהמנוע עצמו לא עולה על 7,500 ש''ח וזה נכון למזרקים חדשים מקוריים. מנוע עולה כ-14,000 ש''ח. אז אני מבין שעשו לך הנחה, אבל למה החליפו מנוע? הבעיות לא קשורות למנוע עצמו.

הבעיה שנדלקת לי נורת הסליל במהלך הנסיעה (בעליות או כשהאוטו מגיע לטמפ' מסויימת) וכל פעם חושבים שזו בעיה אחרת

או קיי, מה אני אגיד לך. שידלק. הרכב לא נכבע הרי. נורה כתומה מאפשרת לנסוע, לא חייבים לדומם. סע ככה. אל תשקיע יותר כספים.

.דבר נוסף לוקח למנוע זמן בבוקר עד שהוא מתחמם ונדלק.

זה בוודאות מזרקים. אם יש לך אחריות על העבודה - תממש אותה. תקנה לך ספריי התנעה לרכב דיזל (משתמשים בכאלה לטרקטורים). בבוקר אם הרכב לא מניע תפתח חיישן אויר שיושב על בית הפילטר ותרסס לשם קצת ספריי ותוכל להניע מייד (לא לשכוח להחזיר למקום את חיישן האויר). זאת לא תרופה, אבל לפחות תוכל להניע את הרכב בבוקר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה רבה על תגובתך המהירה.

יש לציין שהגעתי למוסף תחילה בעקבות אבחנה של מוסך מורשה שהגוג'ון פין מרעיש וכנראה שאצטרך להחליף מנוע לפני שישבור את הבלוק.

(המנוע הוחלף בגלל בעיית גוג'ון פין)הבעיה של הסליל קרתה קודם לכן לפני החלפת המנוע.לאחר החלפת המנוע וכל מה שמסביב חזרה הבעיה.במוסך חשבו כשהנורה דלקה שאולי זה בגלל שפילטר הסולר היה סתום מסולר מלוכלך ולכן הוא הוחלף.

במהלך הטיפול הודיעו לי כי אחד המזרקים לא תקין ויש להחליפו.לגבי האחרים אמרו שהם תקינים.ניסיתי להשיגם עכשיו לברר האם הוחלפה הצמה-נכון לעכשיו לא הצלחתי להשיגם לברר עניין זה.

אמשיך לבדוק בתקווה שהבעיה תיפתר בהקדם.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מאיזה שנה הרכב ? אם הוא עד 2007 הרי המרססים כאן הם צרה צרורה .

הם רגישים ללכלוך . או שלא ניקו את המיכל והמערכת כמו שצריך או שהם לא תוקנו כמו שצריך .

הבדיקה אם המרססים תקינים או לא מאוד פשוטה .מחברים מבחנות לעודפים ורואים את הכמויות .

אבל במצב שהרכב לא מניע או כבה אפשר לראות בעיין את הדליפה שלהם . תנסו להניע את הרכבים עם מעט אתר או ספריי קרבורטור ואם הם יניעו הבעיה היא במרססים .

מרסס משופץ צריך לעלות 900 ש"ח פלוס מע"מ .

פורסם

האם כשאתה כותב מרססים אתה מתכוון למזרקים ?

יש לציין שלפני חצי שנה החליפו לי מזרקים במזרקים משופצים.

הייתי במוסך לפני כ10 ימים בערך

הם אמרו שהסולר מלוכלך

החליפו לי פילטר סולר ושמו שני תוספים

אמרו לנסוע כך עד שאני מסיים שני מיכלי דלק ולראות מה קורה

הרכב עדיין כבה בנסיעה ויש קושי להניע , אולם , יחסית יותר טוב למצב ההתחלתי

מה אתם ממליצים לעשות ?

תודה

• תוכן חדש...