Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S80 - דרך כינוס נכסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

שאלה לי:

ככל הנראה, נודע לי כי בקרוב תועמד למכירה וולוו S80, נראה לי שנת 2000, דגם TS94

המחיר שלה יהיה ממש נמוך....אפילו בסביבות 12,000

קראתי , שזה רכב שלא זול לאחזקה, שתיין ולעומת זאת ממש מפנק וכו

שאלתי אליכם - האם במחיר נמוך שכזה - הרכישה כדאית?

נראה שהוא יד שלישית...וכמובן , איני יכול לבדוק אותו כהלכה לפני הקניה.

תודה

פורסם

במחיר הזה...לא אעשה מקיף

רק חובה + ג'

הרכב לא יסע הרבה כ"כ...700 ק"מ בחודש אולי

פשוט...רוצה לנהוג בכיף, ולהינות מהנהיגה

לא סתם באיזה יפנית מפלסטיק

יש לי גם TMAX..... ובקרוב הטיפול 20K, אם זה אומר לך משהו

:(

פורסם

אחזקת הרכב והתיקונים יקרים להחריד. אם הוא ימכר במחיר נמוך כל כך - כנראה שצריך להשקיע קצת...

לדעתי הסיכון גבוה מהסיכוי - מכוניות כאלה לא במכרז נמכרות בלא הרבה מעל 20 אלף ש"ח מה שאומר שלא יהיה לך מספיק מרווח לטעות או לתקלות בלתי צפויות.

למשל אם הרכב בלתי מפתח - צפה להוצאה של הרבה אלפי שקלים להתאמת מפתחות ו-reset למחשבים.

בקיצור אם אין לך רזרבות להשקיע ברכב אח"כ - רד מזה.

עריכה: ראיתי את המודעה על הרכב המדובר - העו"ד מדבר על 25000 ש"ח מחיר מינימום (הזוי כשלעצמו...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
60-70 ???

מקווה להוציא את הוולוו בפחות מ 12K ......

תגיד, קראת את הלינק?

מדובר בדיוק על ההתלבטות שלך. קניית רכב יוקרה במחיר זול אך עם אחזקה ותיקונים יקרים ביותר. כתבתי שם את השיקולים שלי ועתה חשוב על השיקולים שלך.

רק חובה + ג'
טעות.

אצלי, ברכב ששוויו לפי המחירון פחות מ 40K, דפיקה מאחורה (פחחות+פנס+פגוש) תעלה (לך אן לחברת הביטוח) כ 25K.

יש לי גם TMAX..... ובקרוב הטיפול 20K, אם זה אומר לך משהו
למרבה הצער אני יכול לנחש דיי טוב (וזו אחת הסיבות שהרכב הבא שלי יהיה שוב מרצדס ארבע גלגלי ולא ב.מ.וו. דו גלגלי)
פורסם
אחזקת הרכב והתיקונים יקרים להחריד. אם הוא ימכר במחיר נמוך כל כך - כנראה שצריך להשקיע קצת...

לא יהיה עליו מכרז....כבר לא מציעים עליו שום דבר, עד כמה שאני יודע

לדעתי הסיכון גבוה מהסיכוי - מכוניות כאלה לא במכרז נמכרות בלא הרבה מעל 20 אלף ש"ח מה שאומר שלא יהיה לך מספיק מרווח לטעות או לתקלות בלתי צפויות.

למשל אם הרכב בלתי מפתח - צפה להוצאה של הרבה אלפי שקלים להתאמת מפתחות ו-reset למחשבים.

אני מאמין שזה דבר שאני אוכל לבדוק לפני הקניה

בקיצור אם אין לך רזרבות להשקיע ברכב אח"כ - רד מזה.

עריכה: ראיתי את המודעה על הרכב המדובר - העו"ד מדבר על 25000 ש"ח מחיר מינימום (הזוי כשלעצמו...)

אז הוא מדבר......יהיה ראלי אם תהיה לו רק הצעה אחת... :)

ברור לי שזה לא רכב במצב אידיאלי, וכנראה יזדקק לטיפולים...מכסימום....אעלה אותו באש בל"ג בעומר

לפחות...אזכה לנהוג קצת ברכב שווה ביותר :)

• תוכן חדש...