Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות הנעה בפג'ו 205 99'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

שוב בעיות עם ה205:twisted::evil:

לאחר חניה ארוכה, נניח מהלילה עד הבוקר, הרכב מניע מאוד קשה, כלומר בקושי מניע ואז כשמניע צריכים לתת גז כדי שהוא לא יגמגם וירגיש כאילו הוא עומד להיכבות (זו הזרקה ככה שזה לא אמור ליהיות ככה)

בכול מקרה יש מצבר ח-ד-ש, ואלטרנטור תקין, נמדד מתח כשכול דבר ברכב עוד החל ממזגן עד מערכת בפול ווליום כולל אורות ומפשירי אדים ויש 13.5V על ההדקים, לפני הנעה בבוקר מדדתי 12.5V, כשאין עומס יש 14V+/-

יש סטרסר חזק ובריא האמת, לא נשמע כאילו הסטרטר לא בסדר, המשאבת דלק נכנסת לפעולה שומעים אותה כמסובבים את הסוויץ',

יש לי פלאגים מלפני 4000 קילומטרים.

כול זה התחיל בשבוע-שבוע וחצי האחרון.

מה יכול לגרום לבעיה?

אמרו לי לבדוק פילטר דלק סתום,(?)

אמרו לי גם לבדוק פלאגים. למרות שכמו שציינתי הם חדשים, פלאגים אלקטרודה כפולה של DENSO לא זוכר את הדגם המדוייק.

מבקש את עזרתכם.

ד.א הייתי אצל איזה חאפר לבדיקת טעינה וישר המציא לי שזה האלטרנטור, למרות שבדקתי בעצמי אחרי זה מתח על ההדקי מצבר בעזרת FLUK 77 והכול תקין. וגם מוסך אחר אמר לי שהאלטרנטור תקין והטעינה בסדר.

פורסם

אני חייב לציין משהו למען אם מישהו יעשה חיפוש בעתיד,

התקלה הייתה לא מובנת לאף אחד, 2 חשמלאי רכב בדקו סטרטר מצבר ואלטרנטור ואמרו שתקין,

במקרה דוד שלי מוסכניק (אבל גר ממש רחוק) אז התייעצתי איתו טלפונית, הוא אמר להשים תוסף ולבדוק מה קורה,

חייב לציין ששמתי גולד לייבל ומאז שקט כמו בית קברות, קודם כול אני בטוח שהרכב סוחב יותר טוב, כי לפתע אותה לחיצה על הגז באותה כמות גז כמו מקודם מניבה יותר כוח, אבל זה אוליי זמני עד שאני יתדלק מיכל חדש והתוסף ייעלם.

אבל הבעיות הנעה נעלמו כלא היו, הרכב מניע כמו "פנתר"!! סיבוב סוויץ' קטן ומניע, בלי מלחמות ובלי בעיות.

אני לא אומר ולא ממליץ לאף אחד להשים את התוסף, אבל אצלי זה עזר מאוד, מן הסתם היה איזו סתימה הוא משהו שלא טוב אצלי אז זה הסתדר וברכבים תקינים ככול הניראה לא ירגישו עלייה בסחיבה ולא יישתנה שום דבר.

נ.ב

אני לא פרסומת למוצר או משהו כזה, אני גולש פה כמה שנים טובות.

• תוכן חדש...