Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד אגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך אני יכול לתבוע את אגד, והאם זה בכלל משתלם לי?

אני לא רוצה לשרוף לעצמי שעות/ימים ולצאת בלי כלום.

המקרה:

אני משרת בדרום, בבסיס קרוב לצאלים.

יש אוטובוס של אגד, שנוסע מבני ברק לאופקים בשעה 2 וחצי.

ביום ראשון נסעתי לתחנה בגבעת שמואל, וחיכיתי לאוטובוס עם עוד מספר אנשים+חבר מהבסיס.

לאחר שעה שהאוטובוס לא הגיע(הוא עושה סיבוב בתוך בני ברק ולכן מתעכב ולפעמים מגיע לאחר 45 דקות) ניסיתי להתקשר ל*2800. המספר לא עבד.

שלחתי הודעה עם הזמנים של האוטובוס ולא חזרו אליי.

לאחר מכן אדם שהיה במקום אמר לנו שתלו שלט, בתוך התחנה הראשונה בבני ברק שעד ל10.8 האוטובוס לא יעצור בתחנות אלא יעלה את הנוסעים רק בתחנה הראשונה וימשיך בדרכו.

הבנו שהאוטובוס לא יגיע, ונמסר לנו על ידי אנשים במקום שיש אוטובוס נוסף בשעה 1730. הבנו שזו תהייה הדרך המהירה ביותר להגיע לבסיס ולכן החלטנו לנסוע לתחנה הראשית של בני ברק.

בשעה 17:00 קיבלתי הודעה מאגד שהאוטבוס יוצא בשעה 17:30 כרגיל.(לא ציון שהוא לא עוצר בתחנות בדרך).

לא לקחנו את הסיכון, השגתי מספר נוסף של אגד, ושם נאמר על ידי המוקדנית שהאוטובוס יוצא רק מתחנה ספציפית מבני ברק, ושידוע שהשבועות הקרובים עמוסים ולכן יצאו 2 אוטובוסים.

הגענו לתחנה, היה שם רק אוטובוס אחד, שלא העלה אותנו משום שהוא החליט שהוא נוסע רק לנתיבות ולא ממשיך עד אופקים.

ואמר שהאוטובוס השני מאחריו הוא יכנס לאופקים, ונסע.

האוטובוס השני הגיע לאחר 45 דקות(18:15) לתחנה הראשונה והיחידה כך שאין לי ממש מושג למה הוא איחר.

אני וחבר שלי לא צריכים "לחטוף בראש" על זה שהגענו בשעה 22:30 לבסיס, בגלל שבאגד לא עידכנו את האתר אינטרנט, את השירות של ההודעות ולא תלו שלטים בתחנות.

יש משהו לעשות בנידון?

תודה.

קובי

פורסם

אין לך מה לתבוע את אגד. אתה פשוט צריך להסביר את המקרה למפקדים שלך. אני לא רואה סיבה שהם לא יאמינו לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אני חושב שעל אגד לקחת אחריות ובמידה והם מחליטים לא להמשיך לכל התחנות אלא להעלות רק בתחנה אחת הם צריכים לתלות שלטים בכל התחנות ש"בוטלו זמנית".

למה אני צריך לשלוח הודעה ולקבל תשובה לזה לאחר שעה וחצי?

למה חברים שלי צריכים לטחון שמירות, ואני לקבל בראש?

אמרתי למפקדים שלי, הם מאמינים לי, אבל עדיין הורידו לי רגילה.

וכל הטירטורים האלו של האוטובוסים, אז אני חייל ומציג חוגר ועולה, אבל האם זה בסדר שאזרחים ישלמו על אוטובוסים נוספים בגלל שאגד לא שמה שלטים?

קובי

פורסם

אם הם הורידו לך רגילה אז הם לא מאמינים לך. אני מציע שתנסה לפעול בכיוון שאלעד ציין, ובתקווה שגם תקבל את הרגילה בחזרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם במשרד התחבורה באמת יעשו עם זה משהו?

במידה ואכן יקחו את זה קדימה, אני אמור לקבל משהו מכל הסיפור?

לא עדיף לפנות קודם לאגד דרך האתר שלהם או בצורה אחרת?

שמתי לב שהיום באתר של אגד, במידה ובוחרים באוטובוס הנ"ל ובוחרים במסלול נסיעה כתוב רק תחנה עליה אחת.

ביום ראשון זה לא היה כך, בנוסף שבוע שעבר שמעתי את הנהג מדבר על זה שידוע שבתקופה הנ"ל יש עומס ולכן יוסיפו עוד אוטובוס- לא דובר על שינוי מסלול.

קובי

פורסם

בעבר הלא רחוק ממש (כשנתיים) אימי עלתה לאוטובוס והנהג לא חיכה שתתשייב והתחיל בהשתלבות מהמפרץ לכביש המהיר עוד לפני שהסתכל אפילו במראה, מיד שהסתכל ראה רכב בא לקראתו במהירת, בלם בחוזקה אימי עפה קדימה.

מאז נדרשה ללכת לפיזוטרפיה ועד היום יש לה כאבים, והכתף שלה כואבת מאוד עד היום.

אחרי פנייה לעו"ד ותביעה הושגו 800 שקל, כרטיס חופשי חודשי חינם, ומגנט "i love egeed"

מיותר לטעמי במקרה שלך, הם רגילים לתביעות ובאים חזקים.

פורסם

בוא אני אסביר לך דבר כזה:

א. האוטובוס הזה שייך למגזר מסויים ושנינו יודעים מהו.

ב. המגזר הזה כבר התרגל לשיטה הזו של אגד, במיוחד בימים אלו שדומני ששמם הוא "בין המיצרים".

ג. המגזר הזה, כמה שהוא מכיר את השיטה הזו, מתקשר מהבית, לפני שהוא יוצא לתחנה בכדי לדעת בדיוק מתי ואיפה לרדת.

ד.זה שאתה בונה לעצמך חיים "קלים" נקרא לזה ככה, אגד לא צריכה להיות אשמה. לפי דעתי בתור תושב האזור תחסוך לך כאב ראש, ואו שתיקח את האוטובוס שיוצא מת"מ ת"א לצאלים, או שתיסע לבאר שבע ברכבת, אוטובוס או איך שנוח לישבן שלך ומשם תיקח את הקו לצאלים.

ה. לא יצא לך מזה שום דבר.

גילוי נאות, בעבר עבדתי ב"אגד".

פורסם
לדעתי הם לא יכולים להוריד לך רגילה. מקסימום יכולים לדחות לך אותה עקב ריתוק.

בדוק את הנושא !

נכון מאוד.

מפקד לא רשאי לשלול מחייל רגילה.

הוא גם לא רשאי לדחות אותה ככה סתם, אלא רק במקרה ויש צורך מבצעי (הרבה חיילים בגימלים, תרגיל וכו')

ריתוק לא יכולים לתת ללא משפט - ואני מניח, שלא היה משפט.

פורסם

א. האוטובוס הזה שייך למגזר מסויים ושנינו יודעים מהו. נו אז מה?

ב. המגזר הזה כבר התרגל לשיטה הזו של אגד, במיוחד בימים אלו שדומני ששמם הוא "בין המיצרים".

ג. המגזר הזה, כמה שהוא מכיר את השיטה הזו, מתקשר מהבית, לפני שהוא יוצא לתחנה בכדי לדעת בדיוק מתי ואיפה לרדת. אז זהו שלא, עובדה שהיו איתנו עוד אנשים.

ד.זה שאתה בונה לעצמך חיים "קלים" נקרא לזה ככה, אגד לא צריכה להיות אשמה. לפי דעתי בתור תושב האזור תחסוך לך כאב ראש, ואו שתיקח את האוטובוס שיוצא מת"מ ת"א לצאלים, או שתיסע לבאר שבע ברכבת, אוטובוס או איך שנוח לישבן שלך ומשם תיקח את הקו לצאלים. מה הקשר חיים קלים? מותר לי לעלות על איזה אוטובוס שאני רוצה, ואגד צריכה לתת לכל האזרחים את השירות הזה, הם זכו במכרז ולכן הם צריכים לתת את השירות, בלי שום קשר של איזה מגזר האוטובוס.

ה. לא יצא לך מזה שום דבר. ולכן לא ניראה לי שאני יעשה עם זה משהו.

קבל את תגובתי באדום.

קובי

פורסם

קווי מהדרין נועדו לשרת את המגזר החרדי, באופן לא בלעדי אמנם מכיוון שכל אחד רשאי להשתמש בהם, אבל הקהל המיועד בקווים הללו יודעים בדיוק והיטב שבתקופת "בין הזמנים" האוטובוסים מבני ברק וירושלים לשאר חלקי הארץ יוצאים מתחנת איסוף אחת בלבד, מפאת העומס הנוראי על האוטובוסים.

אנשי הקשר של 'אגד' במגזר החרדי מפיצים את המידע באמצעות מודעות על הלוחות מודעות ברחבי הערים + פשקווילים בישיבות ובבתי הכנסת.

מעבר לכך: לדברי פותח השרשור המידע מופיע באתר האינטרנט של אגד (אני בעצמי לא ראיתי את זה).

מעבר לכך:הדרך המהירה ביותר להגיע מגוש דן לצאלים היא לקום בבוקר ולנסוע לצאלים, לא לקום בצהריים ולנסוע לצאלים.

:puzzled:
פורסם
בימים אלו שדומני ששמם הוא "בין המיצרים".

שבתקופת "בין הזמנים"

בין המצרים - החל מ-י"ז בתמוז ועד ט' באב.

בין הזמנים - החל מ-י' באב ועד כ"ט באב. (וגם מ-י"א בתשרי ועד כ"ט תשרי וגם מ-א' ניסן ועד כ"ט ניסן)

במהותם, ימי בין המצרים מנוגדים לימי בין הזמנים. בין המצרים הם ימי צער ואבל, בין הזמנים הם ימי חופשה.

השירשור נפתח ביום ט"ז באב (יום שלישי) ובו כותב פותח השירשור כי הארוע התרחש ביום ראשון, כלומר י"ד באב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

א. האוטובוס הזה שייך למגזר מסויים ושנינו יודעים מהו. - שיז%#@$ , זה שאף אחד עוד לא תבע את אגד תביעה יצוגית זה בושה וחרפה, גם כי המחירים ל"מגזר" זולים יותר וגם כי אגד מפלה לרעה נשים וחילוניים.

ג. המגזר הזה, כמה שהוא מכיר את השיטה הזו, מתקשר מהבית, לפני שהוא יוצא לתחנה בכדי לדעת בדיוק מתי ואיפה לרדת.

ד.זה שאתה בונה לעצמך חיים "קלים" נקרא לזה ככה, אגד לא צריכה להיות אשמה. לפי דעתי בתור תושב האזור תחסוך לך כאב ראש, ואו שתיקח את האוטובוס שיוצא מת"מ ת"א לצאלים, או שתיסע לבאר שבע ברכבת, אוטובוס או איך שנוח לישבן שלך ומשם תיקח את הקו לצאלים. - חיים "קלים"?!? זוהי זכותו המלאה לקבל אוטובוס בזמן שהוא אמור להגיע, לעלות עליו ולא להדחס!!

ה. לא יצא לך מזה שום דבר. - זה שאנחנו חיים במדינה עם אימפוטנטים שמפחדים מקומץ שחלקו בכלל לא מכיר במדינה או במוסדותיה, לא משלם מיסים ושורף דגלי ישראל, אבל לקבל כסף כל חודש זה בסדר :evil: , ונותנים להם מה שהם רוצים (FUCKING מילארד שקל לחינוך דתי בשנה!) זה לא אומר שלא צריך להתקומם מול התופעה שרק הולכת ומחמירה.

וזה כל מה שיש לי לומר בנושא.

נ.ב

בגלל שאתה לא בסיטואציה שאתה יכול לתבוע את אגד (אני מניח שאתה חייל, וממון לתביעה זה לא בדיוק 350 שקל בחודש) אני ממליץ שלא. אבל אני בהחלט מזמין עורכי דין לתבוע אותם תביעות יצוגיות שהם יצטערו על היום שהם התחילו בזה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...