Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה אוטו של שוטר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קטנה ולא בכפר מפקד תחנת מעונה .

אמרת הכל...

התחנה הכי מושחתת בארץ! גועל נפש... לא פלא יש שם יצור שנוהג על העוול המוטורי הזה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועל הדרך גם להוריד את הידיים למי שעושה לרכב פוליש.

attachment.php?attachmentid=208425&d=1279700527

בגירה הפסים ה"לבנים" שאתה רואה על צבע הרכב זוהשתקפות של פח איסקורית שהאוטו עומד ליידו,תשים לב שבהמשך התמונה רואים את הגדר מאיסקורית שהאוטו עומד ליידו ואם תסתכל טוב טוב אתה תבין שזו השתקפות ולא עבודה חאפרית עם מכונת פוליש(לך תדע אולי העבודה באמת חאפרית אבל לא הפסים הללו שאתה מתכוון אליהם).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דווקא מיוחד, וגם רכב לא נפוץ - אני לא מבין למה בפורום הזה אף פעם לא מפרגנים למישהו שעושה פרוייקט קצת ערסי.

אני אישית תמיד שמח לראות, במדינה הקטנה שלנו, מישהו שאוהב ומשפץ את הרכב שלו

זה גם רכב עם בסיס טוב לשיפורים, הנעה אחורית, מנוע V8 עם 180 כ"ס במקור ומומנט בריא - מכונית מירוץ זו לא, אבל רכב עם נוכחות.

הייתה בזמנו בקיסריה קפריס (אימפלה) LTZ עם מנוע קורבט

0705gm_01_z+chevy_impala_ss+.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

חבר'ה, אני אהבתי מאד את האוטו.:-P

ומי שמכיר אותי יכול להעיד שאני ההיפך מערס:lol:.

הייחודיות והגרוטסקיות שלו עושים לי את זה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אין שוטרים שאוהבים רכבים? כולם נהיו פה הייטרים? מי שרוצה מוזמן לשפר את הרכב שלו, אם קצת קומבינות אפשר לנסוע בכל דבר גם בארץ. אני מזכיר שבחו"ל לא צריך את הקומבינות כי זה מותר ככה שאין על מה להתלהם! אני מכיר עוד שוטרים עם רכבים בסיגנון.:roll:

פורסם
בגירה הפסים ה"לבנים" שאתה רואה על צבע הרכב זוהשתקפות של פח איסקורית שהאוטו עומד ליידו,תשים לב שבהמשך התמונה רואים את הגדר מאיסקורית שהאוטו עומד ליידו ואם תסתכל טוב טוב אתה תבין שזו השתקפות ולא עבודה חאפרית עם מכונת פוליש(לך תדע אולי העבודה באמת חאפרית אבל לא הפסים הללו שאתה מתכוון אליהם).

את ההסבר שלך הבנתי עוד בהתחלה אבל תראה איך הפח ישר, הפסים בגדר ישרים אבל עדיין ההשתקפות מעוותת לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החלקת ידיות בדלתות אחוריות.

גלגלים באוף-סט בולטים ממישור הרכב.

שינוי "פרינג" פחחות בפגושים וכנפים.

דוושות לא תקניות.

פנסי ערפל לא מקוריים.

שינוי מערכת פליטה.

למרות כל האמור - הרכב ממש לא בסגנון שלי, אבל אם הייתי נתקל בו במקרה, היה מעלה בי חיוך חביב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דרך אגב, זה סתם נדמה לי או שכל הגג שם מונמך באיזה 10-15 ס"מ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אישית תמיד שמח לראות, במדינה הקטנה שלנו, מישהו שאוהב ומשפץ את הרכב שלו

אני אישית מוכן לשים כסף על כך שהרכב לא שופץ ע"י אותו שוטר, אלא הוחרם מאחד הכפרים בשטח השיפוט שלו.

לגבי המדינה הקטנה שלנו, לא מן הנמנע שהוא הגיע מאחת המדינות הקטנות שלידנו, או לפחות עבר שם את השיפוץ.

הייתה בזמנו בקיסריה קפריס (אימפלה) LTZ עם מנוע קורבט

באותו עניין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299808

• תוכן חדש...