Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה אוטו של שוטר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אישית מוכן לשים כסף על כך שהרכב לא שופץ ע"י אותו שוטר, אלא הוחרם מאחד הכפרים בשטח השיפוט שלו.

לגבי המדינה הקטנה שלנו, לא מן הנמנע שהוא הגיע מאחת המדינות הקטנות שלידנו, או לפחות עבר שם את השיפוץ.

באותו עניין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299808

על מה אתה מדבר? הרכב הזה נוסע ככה כבר שנים. איזה מוחרם ואיזה נעליים. הינה תמונה שלו מלפני שנתיים +.

56077861.jpg

אף אחד בצפון לא מוריד רכבים מהכביש על קיט טמבונים ובטסט ביכלל לא מתייחסים לזה. יש לי חברים עם הרכבים הכי מוגזמים ואין שום בעיה בטסטים.

פורסם

יצאתי מנק' הנחה שאף אחד בארץ לא ישקיע בשיפוץ כ"כ נרחב שנעשה בכזה חוסר טעם ואיכות כ"כ נמוכה.

כנראה שנתתי לידידנו השוטר יותר מדי קרדיט. :roll:

פורסם

זה בדיוק הקטע:-) שלפי העבודה הזולה והחוסר טעם אני אומר לך בוודאות שהרכב שופץ באחד הכפרים אצלנו. רכבים שחוזרים מירדן ניראית הרבה הרבה יותר טוב. חבל שאין לי תמונות של רכבים של מכרים שלי שחזרו משם.

פורסם

:shock::shock::shock:

ואתה מעלה לפה את התמונות?

יש לך מושג מה הוא יעשה לך אם הוא יראה את השרשור הזה ובטעות יעצור אותך לביקורת?

אם אתה שואל אותי, תעשה טסט מחר ותשים באותו מטף, פח וקרטון שום. לייתר בטחון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא חדש ששוטרים עושים מה שהם רוצים מבחינת חוקיות מוטורית,

אני אתן דוגמא קטנה אבל כזו שהרבה אנשים מכירים - עניין החלונות השחורים,

כשאני הלכתי לאיש המקצוע שישחיר לי את החלונות (בחור ידוע מנהריה), היתה שם סיוויק 2006 שעברה השחרה לפני ,

הבן-אדם עשה את ההשחרה הכי כהה שיש, על כל החלונות שניתן, משמע, שני החלונות של הנהג והנוסע שלידו, השניים של היושבים מאחור והחלון האחורי - אני יושב כל הזמן ושואל את עצמי , איך הוא יראה משהוא ואיך לעזאזל הוא יעבור טסט או לא יעצר ע"י ניידות - בסוף העבודה אני קולט שה"לקוח" הוא שוטר. בא עם המדים והכל לאסוף את האוטו - באמצע משמרת, כשחבר שלו מקפיץ אותו , עם ניידת תנועה.

אני עשיתי השחמה בינונית, כזו שעושה את עבודתה וגם נראית מצויין וחשוב יותר - ניתן לראות דרכה מצויין ולא חושך ברכב כאילו אמצע הלילה, ורק היכן שמותר - משמע, החלונות של היושבים מאחור, אבל אם הייתי שוטר כנראה שהיה מותר לי מעבר לזה ...:|

סתם מציק,

חבל שבמקום לתת דוגמא, הרבה מהשוטרים (מן הסתם לא כולם) עושים בדיוק ההפך ומצפצפים על החוק.

:?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רק אני אהבתי את הגולגולת שעל ההגה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבחור.

א - לכל אחד יש פריווילגיה ממקום העבודה אחד רואה סרטים אחד שותה קולה חופשי ואחד פטור מקנסות קלים.

ב - לטעמו הוא יושב על אחד הרכבים היפים בארץ, זכותו.

ג - כל אחד נחלץ או ניסה להיחלץ מדו"ח תנועה בזכות קשרים או סימפטיה.

ד - קדימה נעבור לשרשור הבא עזבו את השוטר.

ה - דרך אגב אני לא שוטר.

פורסם

לא שוטר ולא נעליים - מכיר את בעל הרכב , ברשותו 2 פנצ'ריות שלא אפרט את מיקומן , לטעמי האישי האוטו נראה זוועה אבל מה שכן פוליש ושטיפה הוא עושה מעולה !!!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לא שוטר ולא נעליים - מכיר את בעל הרכב , ברשותו 2 פנצ'ריות שלא אפרט את מיקומן , לטעמי האישי האוטו נראה זוועה אבל מה שכן פוליש ושטיפה הוא עושה מעולה !!!

אז נכון להיום חבר האוטו בבעלותו של שוטר . הוא קנה אותו מבעל הפנצ'ריות!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• אחראי פורום
פורסם

הסאנרוף שלו (מה זה במקור, של סיוויק?) נראה כמו חרך ירי על האוטו העצום הזה.

העבודה באיכות מאוד ירודה (צביעה, פיבר עקום) ובכל זאת יש לו אפקט די מרשים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...