Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב טעות קטנה שלי וברצוני לתקן ,ה- SAX100.4D מוצהר ב-14.4V ולכן אינו אנדרייטד.

ועם זאת עדיין הייתי הולך עליו.

ה-MLK165 זה סט ברמה גבוהה ומשמעותי טוב מה-HSK165 הוא שווה את ההשקעה לחלוטין

הוא גם סט נציל של 92DB ולכן אתה לא חייב מגבר מפלצתי כדי להגביר אותו הסאנדאון יהיה מספיק בהחלט

אני מבין שאתה רוצה סאב מתאים וחזק ,הייתי ממליץ על הסאב הנ"ל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411532

13 אינצ' עם תיבה מקורית ונצילות של 92DB בעוצמה של 400RMS

זה סאב חזק ביותר,נישמע מצויין ויורד לתדרים נמוכים ביותר,ב-C200 הוא בהחלט יהיה מורגש.

שוב אני אומר אל תוותר על איטום 2 שכבות של הדלתות הקדמיות.

סאנדאון 100.4

MLK165

SB33V1 Focal

איטום דלתות

----------------

ב-7000 שח זה סטאפ מצויין.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודיו קינג, נתונים זה לא הכל, לפעמים הבחן המעשי משאיר רושם שונה ממה שכתוב על הנייר.

שאל את פוזיילוב איך השילוב של SAX100.4 עם הרץ היי אנרג'י או MLK.

שמעת את הסאב הנ"ל? שמעתי גם אותו וגם את הנמוך ממנו (שהוא אפילו יותר נציל) ושניהם נשמעו רע, לפחות בסטאפים ששמעתי אותם. (אין להשליך מהם על הסאבים מהסדרות הגבוהות יותר ה K והאוטופיה, שהם נשמעים טוב בהרבה, והאוטופיה בכלל סאב חלומי).

ואני גם תומך בגישה של: אהבת? לך על זה!. אהבת את ההיי אנרג'י? לך עליהם, את שאר הכסף תשקיע בדברים מסביב כדי שהם יישמעו הכי טוב שאפשר. זה נראה לך סטאפ מאוזן? MLK165 (שלטעמי הוא לא מצדיק בכלל את ההפרש בינו לבין ה HSK ואחיו הגדול, ה MLK2 הוא סט ברמה אחרת לחלוטין) מוגבר ע"י SAX100.4?

לצערי החלק היחיד שאני מסכים איתך לגביו הוא האיטום, אני לא הייתי מתפשר על לפחות 2 שכבות איטום ברכב, על אף שמדובר במרצדס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה יש לשאול את פוזיילוב .?

הבן אדם מחליף חלקים סידרתי כבר הספיק למכור את ה MLK165 שידרג למגברי LRX וכבר הספיק למכור גם אותם

זה אומר שהסאנדאון מגבר גרוע .? כול אחד ודעתו. אני מאוד אוהב את הסאבים של פוקאל אישית,לך הם נישמעים גרוע.?

יש לי הרגשה שלא נצא עם החלטה ברורה בשרשור הזה,ועושה רושם שהשרשור לא מתקדם לשום מקום.

דבר אחד אני מסכים איתך,אם הוא שמע הרץ ואהב אז כדאי שילך על זה.

אני לא מסכים שה-MLK165 לא שווה את המחיר אני חושב שהוא הרבה יותר טוב מה-HSK165

ושווה את הכסף,ביחד עם HX300D זה שילוב טוב ,אם זה מה שהוא שמע ואהב אז שילך על זה.

יש לו תקציב יפה שנישאר למגבר\ים ,יש מספיק אופציות טובות במחיר הזה.

פורסם

אודיו קינג וסרול, תודה רבה על העזרה.

עכשיו שקיבלתי עוד אופציות ובחנתי את האפשרויות הגעתי להחלטה.

בהתחשב ששמעתי את הHSK165 ואהבתי אותם מאוד, בהתחשב ששמעתי את ה es300 ואהבתי את הדיוק אך התאכזבתי מהחוזק ובהתאם לצרכים שלי ולתקציב אני נשאר עם הסטאפ המקורי שהצגתי.

hsk165

celestra fa2150x

+ התקנה איכותית כנראה כולל איטום.

אחרי שאתקין אבדוק כיצד הes300 ואני מקווה שגם hx300d נשמעים ברכבי, ואולי גם עוד סאבים נשמעים ברכבי ואחליט על איזה מהם אני הולך.

כנראה שהמגבר הנוסף יהיה עוד celestra fa2150x היות והוא תמורה טובה לכסף, כאשר כל מונו או מגבר מתחרה יתן לי הספק נמוך יותר.

שוב, תודה רבה על העזרה, לכולם!

ד"א, למי שמתעניין לגבי ה carpc אני מזמין את:

http://mitxpc.com/proddetail.asp?prod=CPCNIONFE

ומסך של ליליפוט.

רציתי לשאול - במסכי ליליפוט אני יכול לבחור בין 701 לבין 629gl בהפרש של 45 דולר. האם כדאי?

פורסם
אני לא מסכים שה-MLK165 לא שווה את המחיר אני חושב שהוא הרבה יותר טוב מה-HSK165 ושווה את הכסף.

אני אגב חולק עליך. כמי שהיו לו את 2 הסטים בכל מיני וריאציות, אני ואחרים שישבו ברכבי חושבים שה- HSK165 טוב יותר מה- MLK165. כמובן, וכפי שכבר אמר SROOL, ה- MLK II זה כבר סיפור אחר.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...