Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לרשותי מבחר אריגי קרבון וקוולאר. מעולם היה לי בעיה לגזור קרבון, הוא נגזר בצורה חלקה מאוד ועם יחסית מעט התנגדות. כשהתחלתי לנסות להתעסק וחתוך/לגזור את הקוולאר, גיליתי שהוא עקשן להחריד לחיתוך. לא משנה עם מה ניסיתי, סכיו יפני מובחרת, מספריים למינהן (כולל מספרי ציפורניים, מספרי מטבח ברמה גבוה, מספרי פח ואלף מספריים פשוטות) הקוולאר פשוט לא נחתך הצורה אחידה, תמיד עם גדילים (נראה שככה קוראים לזה) פרומים. אני מניח שלתכונות שלו שבזכותן הוא משמש כחומר להגנה בליסטית יש קשר, אבל עדיין חותכים אותו איכשהו. למישהו הפתרונים?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ניסית ג'יגסו?

אוכל לשאול בעבודה ביום א' כדי לדעת בוודאות, אבל אני מניח שהם עובדים עם ג'יגסו או עם מסור מקובע כלשהו.

פורסם

לא מכיר את החומר, אבל אם הוא מתנהג כמו בד עם גדילים פרומים וכו',

כנראה שאתה זקוק למספרי בד, שחותכים בצורה משוננת, בערך ככה:

>

>

>

>

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תרמו-קאטר אמור לעשות את העבודה:

termo-cutter.jpg

מדובר במכשיר שעובד על אותו עקרון כמו מלחם, רק שבמקום השפיץ יש לו סכין שטוחה.

הוא נמצא בשימוש רחב בתעשיית הטקסטיל לחיתוך בדים, חגורות ואפליקציות נוספות.

פורסם

בפלסאן סאסא קבלר זה אחד החומרים העיקריים שעובדים איתו והכלי החיתוך העיקרי שם זו סכין יפנית עם להב בציפוי יהלום(משהו בסגנון הזה) ותאמין לי שזה חותך יופי ללא שום גידים בצדדים וחתיכות ישרות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...