Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-100K. בואו להתפרע (קצת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש בימים אלו רכב, בתקציב של עד 100 אלף (זה הגג, אין מעל).

בבית כבר יש מגאן 1.6, שישמש את אשתי, ואני מחפש אוטו קצת אחר - משהו שכן יגרום לאיזו תחושה שונה כל בוקר, משהו שלא מוצאים בכל חניה של בנין, אבל מצד שני - לא איזושהי הבלחה שאאלץ למכור אחרי חצי שנה, או מכונית שתזעק 'משבר אמצע החיים, בזול', כי לא בכך העניין.

רק לדוגמה, חשבתי לאחרונה על סוזוקי ג'ימני, בעיקר בגלל יכולת השטח המדוברת, אך הגודל, יותר נכון הקוטן (יש בנות להקפיץ לגן מדי פעם) וכמות הזמן להנאות שטח, מותירות אותו בספק.

בקיצור - אם יש לכם רעיון לרכב קצת אחר בתקציב הזה, כל רעיון, אשמח לדעתכם המלומדת. שוב, אוטו בגבולות הסביר, שלא יקרע אותי בביטוח, בדלק, או במוסכים, אך כן יעלה חיוך על הפנים.

תודה מראש לעונים.

פורסם

כמעט כל רכב, אפילו הכי משעמם יכול לעשות את זה. זה תלוי בנהג.

אבל יש כאלה שבהחלט גורמים לך לחייך יותר.

השאלה מה בדיוק גורם לך לחייך?

לקחת פניה בלי לבלום ולהשאיר את כולם מאחור, זינוק שמדביק לך את הכסא לתחת, גיהוץ במפרים במהירות שיוט, לחתוך את הפקק דרך השדות?

פורסם

השארתי את זה פתוח. הכל הולך.

פשוט רציתי שכל אחד יזרוק את שם הרכב שבא לו בתקציב הזה, ומביניהם אמצא עוד 2-3 אופציות שארצה לבדוק.

פורסם

היי בליקי!

מצטער אבל הג'ימני שלי נעלב נורא מהדברים שכתבת עליו.

שעה לקח לי להרגיע את הבחור, שלא התכוונת אליו, אלא לאחים שלו ולא אליו אישית.

כשהסברתי לו שהוא כן מסוגל לעלות כל עליה, כשהזכרתי לו שהוא בעצמו נכנס לכל מעבר מים שנתקלנו בו, החיוך שב לפנ(ס)יו.

לא רוצה את ג'ימני? אין בעיות, קח לך את אחיו הגדול ויטרה, אם לא תרצה להוסיף עשרת אלפים שקלים לתקציב שברשותך, ולקנות דנדש, פשוט קנה משנים קצת יותר עתיקות.

ג'ימני פה לוחש לי מהחלון ומבקש להוסיף:

אל תגיד לי לא, לפני שתנסה אותי, קח את אחד מהאחים שלי השייך לחברים שלך, ונסה אותם, הם לא יאכזבו, הם לא יעצרו, הם לא ישפילו ולא יבזו.

ג'ימני שלי מבקש להוסיף נקודה מעניינת:

אנחנו רכב מפונק ועדין, אוהבים שמתייחסים אלינו כמו לבחורה, לא אוהבים כשסוחטים אותנו, כשמעייפים אותנו, אבל יחד עם זאת, עם טיפול נכון ובזמן, אנחנו משיבים אהבה לבעלים שלנו.

בהצלחה בכל דרך שתבחר.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מה זה לקרוע בביטוח ובמוסכים? אוטו גרמני + הונדה ? 8)

משהו לא שיגרתי בחנייה? קרייזלר PT CRUISER.

1500 שקל לא יהרוג אותך.

תבדוק את הסקודה פאביה 1.2TSI החדשה DSG בגרסת הבסיס.

אם אפשר ידני. יש לכם את אותה פאביה עם מנוע מעולה בגרסת ספורט מאובזרת רק ב 97K וחדשה.

עדיף שתפרט מה זה דבר שלא רואים בכל בית ולקום עם חיוך כל בוקר? מה גורם לך לחייך? סוזוקי אלטו עם תמונה של מירי בוהדנה על הדלת?? 8)

• תוכן חדש...