Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה, הגזמה בתוצאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא שופטים ששומעים את גירסת שני הנהגים

על סמך מה שהבחורה אומרת אנו מייעצים, אם על הדרך היא רצחה גם מישהו , את זה אנחנו לא יודעים ולכן לא מגיבים על כך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה, אני מבין את ההיגיון שנמצא מאחורי מה שאתה אומר,

אבל כנראה שלא נסכים על דרך הפעולה.

אתה מציג תמונה קצת קיצונית, שכאשר מישהו מתייחס אליך בהגינות, אתה מגיב בנדיבות-יתר,

וכשמישהו מתייחס אליך באופן מפוקפק, אתה ממליץ להגיב באופן עוד יותר מפוקפק.

לא יותר פשוט להגיב בקור-רוח ובהיגיון בשני המקרים או שאני סתם הוזה ב-1:00 בבוקר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס

להגון הודעתי כי כאשר אתקן אפנה אליו , כאשר ראיתי את עלות הנזק אפילו לא טרחתי לפנות אליו. אם הנזק היה גדול יותר אני מעריך כי הייתי פונה אליו אבל לעולם לא מפברק לו נזק.

במקרה של הסחטן - תן הצעה שמשקפת את נזקו אולי קצת יותר = 500 ש"ח , יסרב , השב לו כגמולו, והכל בחיוך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אתה טועה.

צביעת פגוש אחורי (כולל פירוק והרכבה) במוסך נורמלי עולה כ- 700 ש"ח. אם הפגיעה גרמה לעיוות באיזור מנעול תא המטען אז הדלת לא תסגר יותר ויש צורך בעבודת פחחות.

כך שנשמע לי מאוד סביר שאותו עיוות שהתגלה רק אחרי שפתחו את דלת תא המטען לא מאפשר לסגור אותה ולפיכך הרכב נשאר במוסך.

אגב, אם הגב' הנכבדה היתה פוגעת בי, הייתי פונה אליה פעם אחת (אחת!) בשאלה אם היא לוקחת אחריות, אם לא פשוט מתחיל לפעול בדרך המקובלת של: דו"ח שמאי, תיקון במוסך, הוצאת דרישת תשלום והגשת תביעה (אל תשכח שהנהג לא היה לבד ברכב אז יש לו גם עד).

כשהמכבש הזה נעצר אז הוא דורס את צד ג', אותו "חכם" שסירב לקחת אחריות וניסה לגלגל את הנזק.

פורסם
כשהמכבש הזה נעצר אז הוא דורס את צד ג', אותו "חכם" שסירב לקחת אחריות וניסה לגלגל את הנזק.

אתה טועה - המכבש הזה נעצר בכל מקרה במקסימום סכום ההשתתפות העצמית (במידה ולא רכשה גם ביטול ה"ע).

במקרה של אפרת, הוא ממילא מבקש סכום הקרוב לה"ע ואולי בכלל אין לה ה"ע, כך שכל שקל שהיא תוציא מהכיס הוא על חשבונה במקום ע"ח חברת הביטוח.

לא כל תא מטען שלא נסגר זה פחחות, לפעמים זה לא יותר ממכת פטיש אחת.

אני בכלל לא מבין למה צריך לפנות לפוגע ולבקש כסף. כסף שהוא פחות מסכום הה"ע, סוגרים במקום או לא סוגרים בכלל (בבחינת הימור). אם לא נסגר במקום פיצוי כספי ונסעתם לדרככם, מכאן הנכון הוא להמשיך את ההתנהלות רק דרך חברת הביטוח. ממילא אם מדובר בסכום פעוט, חברת הביטוח של הפוגע תמליץ לו לשלם ישירות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני ממש לא טועה, התאונה עומדת להפוך לתאונה עם נפגעים שכן הנוסע כבר מרגיש כאבים בצוואר ואוטוטו יועבר דיווח ללשכת התנועה.

מכאן המדרון חלקלק למדי, אתה צודק בכך שהנזק הכספי המירבי הוא בגובה ההשתתפות העצמית, אבל מה עם הטרטור של לשכת התנועה? ומה יקרה אם יוחלט להעמיד את הגב' לדין (נדיר אבל לא בלתי אפשרי)?

עכשיו בוא ותגיד לי שהחיסכון הכספי שלה היה שווה את כל זה.

פורסם

דורקי חבל שאתה קורא מה שנוח לך ולא את מה שלא נוח לך.

נגרם לך נזק X אמיתי

האם תסכים לקבל סכום נמוך ממנו. התשובה היא ברוב המקרים לא.

"הנפגע" ברגע שהפנתה אותו לביטוח שלה - המכבש לשיטתך , מיד התרכך ושאל כמה היא כן מוכנה לשלם.

אז give me a break

שב יום אחד בבית המשפט לעיניני פח ( סליחה בית משפט לתביעות קטנות ) ותראה עד כמה שיטת המכבש שלך שווה לכפרות במקרים רבים.

ואני הייתי שמח שתחליט, נביא הזעם

כאן המשטרה יכולה להחליט להעמיד אותה לדין( נדיר) ובמקרה של זה שביציאה מירושלים ריסק את המגאן והוזמן אמבולנס וניידת משטרה פתחה אירוע

ייסגר תיקו "מחוסר עיניין לציבור "

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אבל מה עם הטרטור של לשכת התנועה? ומה יקרה אם יוחלט להעמיד את הגב' לדין (נדיר אבל לא בלתי אפשרי)?

עכשיו בוא ותגיד לי שהחיסכון הכספי שלה היה שווה את כל זה.

כאן המשטרה יכולה להחליט להעמיד אותה לדין( נדיר) ובמקרה של זה שביציאה מירושלים ריסק את המגאן והוזמן אמבולנס וניידת משטרה פתחה אירוע

ייסגר תיקו "מחוסר עיניין לציבור "

אני לא מצליח למצוא סתירה בדברי, אולי תואיל להאיר את עיני?

הסתירה נמצאת דווקא אצלך, שכן בשרשור ההוא טענת שישנו סיכוי לא מבוטל לתביעה בגין "סעיפים שונים ומשונים" כהגדרתך.

אז תחליט מה הגירסה המועדפת עליך כדי שיהיה לנו בסיס לדיון.

פורסם
הנוסע כבר מרגיש כאבים בצוואר ואוטוטו יועבר דיווח ללשכת התנועה.

הנוסע יכול ללכת ל"טיפול רפואי" בין אם הם סיכמו פיצוי בגין פח ובין אם לאו. הוא גם יכול ללכת ל"טיפול רפואי" שניה אחת אחרי שהכסף התקבל.

אם הוא פגוע, שילך לקבל טיפול רפואי ללא קשר לשאר הדברים.

אם הוא נוכל ומאיים - מבחינתי הוא ילך בכל מקרה לקבל "טיפול רפואי" ולכן שיפעל בכל המישורים מול חברות הביטוח.

לגבי המשטרה - בתאוריה הכל נכון. נסיון העבר מלמד שלא מטפלים בזוטות. גם המשטרה יודעת שמקרים רבים של "טיפול רפואי" הם בשיטת "מצליח".

גם מקרים רבים של פינוי באמבולנס נעשים לא כי באמת מישהו חבול, אלא כי נציגי מד"א במקום משכנעים את המעורב להתפנות לבדיקות כי הם רוצים להרוויח כסף על פינוי. במקרים רבים הם יודעים שהפינוי מיותר. אני משוכנע שלא פעם ולא פעמיים, אמבולנס תפוס בנסיעת סרק ואין פנוי להצלת חיים אמיתית. העיקר הכסף - גם זה סוג של נוכלות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר - מסכים איתך, א-ב-ל יתכן (מאוד) שמדובר במנוף לחץ כדי שהגב' תואיל בטובה לקבל על עצמה אחריות לתאונה שהיא האחראית לה.

תקבל אחריות - העניין יגמר.

לא תקבל אחריות - יתכן שהיא ניצבת לפתחו של מסע "נקמה" מצדו של הנפגע, במסגרתו הוא יירה בכל הכלים החוקיים שעומדים לרשותו.

במקרה כזה אני שוב שואל - האם החיסכון הכספי של כמה מאות ש"ח בודדות באמת שווה את זה?

פורסם

היא לא מתנערת מאחריות. היא לא צריכה להיות קורבן במקרה של נוכל.

אם הוא נוכל שהולך בשיטת "מצליח" - דקה אחרי שקיבל 1,000 שקל הוא הולך לחדר מיון.

מבחינתי הוא ילך לחדר מיון עם 1,000 שקל ובלי 1,000 שקל כי המוטו שלו זה להרוויח בעקיצה - אחרת כל הענין הרפואי כלל לא צריך לעלות לדיון.

אגב - מי מבטיח לה, שהוא לא היה בחדר מיון? אולי התהליך כבר מתגלגל? יש לו 30 יום להביא אישור משטרה, כך שאם המשטרה תחליט לזמנה ולשמוע מה בפיה, זה יכול להיות בעוד יותר מחודש.

אתה צודק שחסכון בזמן וכאב הראש מסביב, שווה כמה מאות שקלים אבל כאמור אין לה שום אפשרות לדעת שאכן לא יעקצו אותה ויסבכו אותה בסופו של דבר.

.

פורסם

בקיצור אפרת, אם החזקת מעמד עד כאן:

-לברר מה ההשתתפות העצמית מול הביטוח.

-להחליט האם מורידים את זה מהראש (פותחים תביעה בביטוח) או משלמים ישירות לצד השני (יש לקחת בחשבון גם עלייה של הפרמיה, ניתן לשאול את הביטוח כמה זה יהיה בערך). שווה לשלם לצד השני אם מה שהוא דורש מקביל להשתתפות העצמית שלך או פחות מזה. אם זה יותר - שווה לתבוע את הביטוח.

-אם משלמים ישירות לצד השני עדיף בצ'ק או העברה בנקאית, שיהיה תיעוד. חובה להחתים אותו על מסמך שקיבל את הכסף לשביעות רצונו ולא יהיו לו שום תביעות בנוסף. אסור במסמך זה להודות באשמה בצורה מפורשת, רק לכתוב שהחלטתם לסגור את הסיפור בינכם.

-אפשר לחקור לעומק את נזקיו ולנסות להתמקח על הסכום לתשלום. אל תתביישי לדרוש לראות את הרכב שלו, עדיף בליווי בנאדם שמבין קצת בתחום או לפחות יודע להציג תמונה של כזה.

בעתיד - חובה לצלם כל פגיעה כזו ברגע הפגיעה, ממגוון זויות. יש לזה יתרון כפול: 1. יש לך תיעוד של הנזק, כך שצד ב' לא יכול לנפח אותו מאוחר יותר. 2. זה מפחיד את צד ב', ואם הפגיעה באמת קלה סביר שלא תשמעי ממנו יותר, או שדרישתו תהיה הגיונית ולא מונפצת.

-להבא לנהוג ביתר ריכוז, גם כשהתנועה זוחלת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
היא לא מתנערת מאחריות.

סביר להניח שלא.

אבל נסה לראות את התאונה מנקודת המבט של הנפגע: אני מניח שהוא בא איתה בדברים, היא עדיין לא מסכימה לשלם לו את נזקיו ולא מציעה לו אלטרנטיבה אחרת (שאלמלא כן מדוע פנתה אל הפורום לייעוץ?).

מסקנה שלו - היא מנסה להתנער ולכן הוא עובר למנופי הלחץ שיש לו.

כך אני מבין את הסיפור.

פורסם
היום הוא התקשר אליי להגיד לי שהעלות של התיקון היא 1250 שקלים כי צריך להחליף את כל הטמבון ושהבגז' שלו לא נפתח מאז, ושאולי יהיו הוצאות רפואיות לחבר שלו שהיה איתו באוטו. הוא רצה שנסכם בינינו על 1250 שקל בלי שנערב את הביטוח, ואמר שהאוטו לא נוסע ושהוא נמצא במוסך (הגזמה פראית). כשאמרתי לו שאין לי בעיה שיתבע את הביטוח הוא טיפה התקפל ושאל איזה סכום כן הייתי מוכנה לשלם.

לי נשמע כאילו הוא סתם מנסה להלביש עליי בעיות אחרות ( כמו הבג'ז) ולסחוט כסף.

quote]

סביר להניח שלא.

אבל נסה לראות את התאונה מנקודת המבט של הנפגע: אני מניח שהוא בא איתה בדברים, היא עדיין לא מסכימה לשלם לו את נזקיו ולא מציעה לו אלטרנטיבה אחרת (שאלמלא כן מדוע פנתה אל הפורום לייעוץ?).

מסקנה שלו - היא מנסה להתנער ולכן הוא עובר למנופי הלחץ שיש לו.

כך אני מבין את הסיפור.

דורקי

נתחיל בזאת שהלחץ הופעל בשיחה הראשונה כך שהבנתך לוקה בחסר , והיא הציעה לו לפנות לביטוח שלה ולסגור את הסיפור לא התחמקה ולא נעליים זה הכל פרי דמיונך. ואז...

הוא מסכים לקבל סכום כסף מופחת "מנזקו". סחטן אמרנו אז נגיד שנית.

כנגד הסיכון שהוא ילחץ אני הייתי מגיב באמירה כלפיו אני הולך להגיש תלונה במשטרה על ניסיון סחיטה .ומשם ממשיך ..

ועכשיו לסוגיה של שתי התאונות.

אם אינך רואה הבדל בין תאונה בה נגרם לרכב הפוגעת נזק בבקליט של פנס ובו לא הייתה המשטרה מעורבת, לבין רכב שהגיע למצב של טוטל לוס אמבלונס פינה את הנהג והמשטרה הגיעה ופתחה אירוע אז אין בסיס לדיון.

הסיכוי שכאן ייפתח הליך כנגד הנהגת הוא 0 ( במילים אפס ) במילותיך נדיר שם קיים סיכוי שאני לא הגדרתי אותו כבלתי מבוטל , אלא כשיקול נוסף שעל הנהג שם לשקול לפני פניה למשטרה, רק אח"כ קיבלנו את המידע מהנהג שהמשטרה אכן ביקרה במקום , וכנגד קביעתך שהתיק ייסגר ציינתי כי היו מקרים בהם המשטרה טרחה להעמיד את הנהג לדין.

אני אישית מעדיף לבזבז שעתיים במשטרה מאשר לשלם לסחטן. אפילו במחיר הסיכון האפסי . ואתה ??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מהאידיוטים האחרונים במדינה שמעדיפים לשלם לנפגע את מלוא נזקיו מבלי להתחמק ובלי בולשיט.

אגב, רק כדי לערער לך מעט את הבטחון:

ידידה טובה שלנו נסעה במעגל תנועה במהירות אפסית, מאחוריה הגיע מישהו שפגע ברכבה, המהירות כאמור הייתה נמוכה מאוד.

מייד אחרי הפגיעה היא בדקה את הרכב ולא ראתה נזק, בהמלצתי היא ניגשה למוסך ששם אובחן שמוט המתכת הפנימי שמתחת לכיסוי הפלסטיק התעקם ויש להחליפו.

הלאה , הגב' מתחילה לסבול מכאבי גב ושום דבר לא עוזר עד שלפני שבועיים היא נכנסת לניתוח לטיפול בדיסק שנפרץ.

כאמור המהירות בזמן הפגיעה הייתה אפס, בהתחלה ניראה היה שאין שום נזק וראה את התוצאה הסופית.

בדברים הללו אל תהייה בטוח, ישנן הפתעות.

• תוכן חדש...