Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טירון אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום . מהכותרת אתם יכולים להבין שאני טירון בעניין רכבי האספנות . רכשתי לאחרונה גרנד וגוניר ( אעלה את התמונה בפעם הבאה שאכנס לפורום ) שנת 1974 . היא יפיפיה ואני בטוח שאפשר לעשות ממנה מלכה . הידע שלי לוקה בחסר , אשמח אם תוכלו לעזור לי כל אחד במומחיותו ועצותיו . התחלתי בשיפוץ קטן של הרדיאטור , הסטרטר על מנת להניע אותו . מעבר לזה החלפתי כמה חוטים ישנים והבאתי את האורות והאיתותים לידי עבודה . אין לו טסט כמובן והשאלה היא מה עושים קודם . קצת נתקעתי . אשמח לתגובות . תודה .

פורסם

אני מניח שרכשת את ה-333 או ה-000.

סיפורים עליהם - לא בפומבי, אך אכן רכב יפהפה.

השאלה מה לשפץ תלוייה במצב הרכב, כמו גם מה התכניות לגביו וסך ההשקעה שאתה מוכן להשקיע.

היא איננה תשובה אוניברסלית.

חוץ מזה - בפורום ג'יפולוג תוכל לקבל מענה יותר מדוייק לגבי דגמי הג'יפ השונים, לכל מה שאינו פחחות נטו..

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
שלום לכל חברי הפורום . מהכותרת אתם יכולים להבין שאני טירון בעניין רכבי האספנות . רכשתי לאחרונה גרנד וגוניר ( אעלה את התמונה בפעם הבאה שאכנס לפורום ) שנת 1974 . היא יפיפיה ואני בטוח שאפשר לעשות ממנה מלכה . הידע שלי לוקה בחסר , אשמח אם תוכלו לעזור לי כל אחד במומחיותו ועצותיו . התחלתי בשיפוץ קטן של הרדיאטור , הסטרטר על מנת להניע אותו . מעבר לזה החלפתי כמה חוטים ישנים והבאתי את האורות והאיתותים לידי עבודה . אין לו טסט כמובן והשאלה היא מה עושים קודם . קצת נתקעתי . אשמח לתגובות . תודה .

מצורפות תמונות....

24042010347.jpg

24042010348.jpg

24042010349.jpg

פורסם

ראיתי, זו לא ה-333 וגם לא ה-000, ויש לנו כנראה סטנדרטי יופי שונים.

אתה בבעייה, ידידי.

מעט מאד אנשים בארץ יודעים לשחזר את קורות החלון שלו, וכמו שאני רואה - אין לך הרבה סנטימטרים של קורות חלון תקינות.

אכן, יש פטנציאל לרכב נהדר, אבל כדאי שתתחיל מהפח. יש לך בעיות קשות שם, ואני לא יודע אם יהיו לך היכולות לסיים.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אכן מלכה.

הרבה עצות אין לי, אבל נדמה לי שטסט (אם אין כרגע) הוא הצעד הראשון כדי לאפשר לך ניוד לשיפוץ הרכב מעבר לזה, אני מניח שתזקק לפחח - בימים אלה אני מתנסה בפחח זול, תוכל לעכוב אחר התוצאות ולהחליט האם הוא מתאים גם לך באמצעות חיפוש עם המילים "וולוו בוחבוח". מה שידוע כרגע על הפחח: התנסות חיוביות של חברים אחרים בפורום, אי עמידה קשה בלוחות זמנים, המחיר הכי זול בשוק.

המון הצלחה בשיפוץ.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
אכן מלכה.

הרבה עצות אין לי, אבל נדמה לי שטסט (אם אין כרגע) הוא הצעד הראשון כדי לאפשר לך ניוד לשיפוץ הרכב מעבר לזה, אני מניח שתזקק לפחח - בימים אלה אני מתנסה בפחח זול, תוכל לעכוב אחר התוצאות ולהחליט האם הוא מתאים גם לך באמצעות חיפוש עם המילים "וולוו בוחבוח". מה שידוע כרגע על הפחח: התנסות חיוביות של חברים אחרים בפורום, אי עמידה קשה בלוחות זמנים, המחיר הכי זול בשוק.

המון הצלחה בשיפוץ.

תודה . אכן , אבצע קודם טסט ואעקוב אחרי הפחחות המדוברת .

• תוכן חדש...