Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a3 vs golf tsi

Gal cars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול את דעתכם בשאלה שהורגת אותי בימים האחרונים...

יש לי אפשרות לקנות את הגולף TSI החדשה עם מנוע 122 1.4 כוח סוס (ואפשריות לשיפור)או אודי A3 החדשה אך במנוע הקטן 1.6 .

בקיצר אני מניח שאתם מבינים שהשאלה פה האם עדיף כוח על פני יופי או יופי על פני כוח...

כל עזרה תתקבל בשמחה :)

פורסם

הן לא ממש באותה קבוצת מחיר.

הA3 מגיעה בגירסת ה1.6 עם 102 כ"ס בלבד ועולה (מחירון) 169K.

הגולף ביגרסה הזו מגיעה עם 122 כ"ס ומחירה 146K "בלבד".

אז אם יש לך את התקציב, למה לא לרכוש את הTSI 160 כ"ס במחיר של האאודי.

אם A3 102 כ"ס היא לא חלום חייך (כי אם כן אז תגשים אותו ולעזעזל התמורה), לך על הגולף החזקה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הן לא ממש באותה קבוצת מחיר.

הA3 מגיעה בגירסת ה1.6 עם 102 כ"ס בלבד ועולה (מחירון) 169K.

הגולף ביגרסה הזו מגיעה עם 122 כ"ס ומחירה 146K "בלבד".

אז אם יש לך את התקציב, למה לא לרכוש את הTSI 160 כ"ס במחיר של האאודי.

אם A3 102 כ"ס היא לא חלום חייך (כי אם כן אז תגשים אותו ולעזעזל התמורה), לך על הגולף החזקה יותר.

עידן

שמע הסיבה שאני לא מביא 160 כוח סוס היא בגלל אבא שלי וכדי שאני לא ינהג על מנועים כזה (מהסיבה הזאת לא קניתי שירוקו) הוא הציע לי את האודי A3 על חשבונו כולל מסך ותוספות נחמדות... במיוחד לאחר שהיה לי גולף שנתיים אני ממש נוטה לכיוון הA3 ... השאלה האם המנוע TSI כל כך טוב ששוה לוותר על אודי בשבילו ?

פורסם

אני לא רואה סיבה לא להביא שירוקו. שיריקו יצאה גם במנוע חלש יותר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אכן, תחכה עוד קצת עם הרכישה.

בחודש-חודשיים הקרובים תגיע גרסא מוחלשת של שירוקו עם 122 כ"ס (אותו המנוע שיש בגולף שאתה מתעניין).

אומנם היא תגיע עם פחות אבזור אבל זה דברים שאפשר להוסיף והמחיר שלה יעמוד על 150-155 אלף.

תגש עם אבא שלך לסוכנות פולקסווגן ותבררו יותר לעומק.

Got To love It

פורסם
אכן, תחכה עוד קצת עם הרכישה.

בחודש-חודשיים הקרובים תגיע גרסא מוחלשת של שירוקו עם 122 כ"ס (אותו המנוע שיש בגולף שאתה מתעניין).

אומנם היא תגיע עם פחות אבזור אבל זה דברים שאפשר להוסיף והמחיר שלה יעמוד על 150-155 אלף.

תגש עם אבא שלך לסוכנות פולקסווגן ותבררו יותר לעומק.

אכן ביררתי ... השירוקו תגיע במנוע החלש יותר רק בגרסה ידנית ... (לא שזה בעיה) אלב צ'מפיון ממש לא ממהרים לייבא אותה ואמרו לי שעד שלא יראו מספר הזמנות יחכו עם זה עד לתאריך לא מוגדר ! אותו סיפור עם גרסאות הגולף 3 דלתות לכל הדגמים החדשים שלפי דעתי נראות מעולה גם כן

פורסם

מה?! אם עכשיו אתה ניגש לסוכנות פולקסווגן ואתה אומר שאתה רוצה גולף 3 דלתות TSI עם 160 כ"ס ואתה רוצה אותה ידנית הם מזמינים לך.

יכול להיות שהלכת לבד לברר? אני לא בא לזלזל בך ואל תבין אותי לא נכון אבל הרבה יסכימו איתי שאם נער בן 17-22 נכנס לסוכנות הם לא יתיחסו אליו ברצינות(אלה אם כן הוא מוציא להם חבילה שמנה של מזומנים מהכיס).

בן.

Got To love It

פורסם

בוא נגיד לרגע שלא משעמם לנו בחופש הגדול, בשביל להחליט מה עדיף לך, אז לך תעשה נסיעת מבחן בשני הרכבים ואז תחליט אם אתה מעדיף את הפוזה של האודי או המנוע של הגולף.

פורסם

בן אין בהחלט שום קשר לכסף ואני מזמין אותך לבדוק בעצמך... הסוכנות החליטה שאין צורך לייבא את זה ובשביל לייבא אוטו מסוים שלא הגיע אף פעם צריכים להביא כמות מסוימת וגם לעבור ביוקרטיה מרובה..

ונקאמצי או איך שלא קוראים לך אם בא לך לעקוץ ולא לעזור אז פשוט אל תגיב אף אחד לא ביקש את עזרתך במילא...

בכל מקרה אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי הזמנתי את אודי A3 תודה בכל מקרה למי שנתן דעה

פורסם

אם אין בעיה של כסף אז מה ההתלבטות?

בהתלבטות הזו, לך על האאודי.

אם יש לך סבלנות אזי השירוקו תתן לך יותר פוזה וגם יותר כח ובינה לבין האאודי הייתי הולך על השירוקו.

אופצייה נוספת היא האלפא מיטו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגיע ועוד איך הגיעה.

מסתובבות בארץ לא מעט גולפים MK6 עם 3 דלתות.

אפשר להזמין הכל, השאלה כמה הסוכן מוכן להתאמץ בשבילך.

Got To love It

פורסם

^

גם אני הזמנתי היום (שבת) רכב מצ'מפיון, באמת שהעקיצה הזאת מיותרת.

לפותח השרשור- אישית הייתי מעדיף את הגולף עם מנוע הTSI על פני הA3 עם מנוע ה1.6 הותיק והמיושן.

מה גם שמבחינת איבזור לפחות בגרסאות הבסיס, אין כאלה הבדלים גדולים.

בכל מקרה, בהצלחה ותתחדש.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

סחטיין, אצלנו בעיר הקטנה הסוכנות סגורה במוצ"ש...

בכל מקרה, אני לא מבין מה כולם מתרעמים שאני עוקץ אותו שאני סה"כ אומר לו לקחת נסיעת מבחן ברכב לפני שהוא קונה.

פורסם
סחטיין, אצלנו בעיר הקטנה הסוכנות סגורה במוצ"ש...

בכל מקרה, אני לא מבין מה כולם מתרעמים שאני עוקץ אותו שאני סה"כ אומר לו לקחת נסיעת מבחן ברכב לפני שהוא קונה.

קודם כל גם בלי נסיעות מבחן ברור לכולם שהגולף נוסעת משמעותית יותר טוב מהאודי הזאת ולכן ההצעה שלך היא חסרת משמעות לחלוטין...

עכשיו בן יכול להיות שיש צדק בדברייך אבל כשאני פניתי אליהם הם הגיבו שלא יהיה בקרוב גרסת שלוש דלתות אבל יכול להיות שלא ניסיתי ולחצתי מספיק ואולי אתה צודק...

בכל מקרה ההזמנה כבר נעשתה ויכול להיות שפעלתי לא נכון ... אבל אני שכבר נסעתי על גולף שנתיים הייתי חייב שינוי גם בחיצוניות וגם בפנים ( אין הבדל גדול בין הדור השישי לדור החמישי בגולף) והאודי הייתה מכונית שהייתה בגדר חלום מבחינתי אז במקרה שלי אולי לפעמים שווה לוותר לקבל פחות תמורה ופחות כוח בשביל הרצון האישי שלך...

• תוכן חדש...