Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת ממועד הקניה וכמה מהימים האחרונים.

מקווה שזה קשור לפורום הזה.

התמונות הכי עדכניות זה עם הגבות בפנסים.

(וכן, אני יודע שהג'נט קצת קטן וטיפה מבאס את כול העניין אבל הרכב משמש אותי לנסיעות עירוניות ויום יומיות בעיקר ונסיעה עם ג'נט 17 חתך נמוך הייתה לי לא נוחה במיוחד וגם צריכת הדלק משתנה, והבלאי.. העדפתי להשאיר ג'נט 15 בינתיים)

מקווה שתהנו מהתמונות, ואם תרצו יש עוד הרבה.:roll:

IMG_1491.jpg

IMG_1841.jpg

IMG_1861.jpg

IMG_1819.jpg

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

חצאיות צד בדיוק כמו של הגולף שלי. :-) במכסה מנוע יש חצי עיגול לסמל ובגריל אין סמל - זה ניראה קצת מוזר.

מעבר לזה, עשית שדרוג נחמד. תהנה מהאוטו. זה 1600/2000 ידנית?

תהנה מהאוטו. ניראה לי שרשור יותר מתאים לאוף טופיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העלתי עכשיו גם תמונה של החלק האחורי ועוד תמונה חדשה מתחילת השבוע החלפתי לה את התמנורות לאור לבן ואת האורות דרך ללד 6 מנורות,

IMG_1873.jpg

IMG_1889.jpg

פורסם

תודה רבה.

החצאיות האלו לדעתי הכי יפות, "קלאסיות".

מקדימה באמת נשאר המקום בגלל המכסה מנוע וכרגע אני עדיין בהתלבטות אם להשאיר ככה או לסגור את החצי עיגול הזה.

והרכב הוא 2000 ידני, לקח לי די הרבה זמן למצוא 2000 ידני בצבע לבן עם פחות מ150,000 קילומטר.

אבל הצלחתי.:wink:

פורסם

גולף יפה!

הג'נטים באמת קטנים. בגלל שהם שחורים הם ניראים קטנים יותר. אולי תחליף לצבע בהיר יותר!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

הספויילר העליון יפה, אבל זה שמתחת לשמשה קצת מוגזם לטעמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתמונה הוא באמת נראה מוגזם בולט מידי אבל במציאות הוא נותן את ה"נגיעה" הסופית. צריך לראות בעין.

ואין כמו חוף הקשתות. אני עוןד חצי שעה נוסע לשם אתה בא?:)

ג'נט בהיר רואים עליו לכלוך מהר על השחור לא רואים, נקודה למחשבה(של אנשים שגרים בקומה 10 ולשטוף את הרכב הופך למשימה בלתי אםפשרית 6)

ושוב תודה

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח ככה שאני לא יגיד לכם את דעתי.

אני אישית אהבתי מאוד, אתם, הרכב שלכם אל תעשו ככה, מבטיח שאני לא יבוןא בלילה ויתקין לכם בכוח. מבטיח!

פורסם

חם מידי ללכת לחוף עכשיו :-)

ולמה הרס אותו? אתה יכול להגיד שזה לא לטעמך, אבל למה לבאס את הבן - אדם עד הסוף.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מרק10, הבעייה של גולף שיש אותם הרבה ורובם ניראים אותו דבר בדיוק. ניראים טוב, אבל עדיין כולם אותו דבר. רק ברחוב שלי יש לפחות 3 גולפים. אני אוהב כשיש קצת יחודיות - משהו שנותן חותם אישי לרכב. לכן גולף שלי "קנה" אותי כשראיתי אותו.

לכן קצת התאמה אישית בטעם טוב לא תזיק. (בשרשור שפתחתי על גולף שלי יש דיון של מראה מקורי מול לא מקורי, לכל אחד יש את הטעם שלו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...