Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחליף את הבמוו שלו, בשל עלויות תחזוקה גבוהות (דלק,תיקונים).

 

הוא מתעניין ברכב עד 115K חדש מהחברה ולא משומש, באגז' גדול (שיכיל פלטת dj בלי קיפול מושבים), שיראה צעיר, ויהיה חסכוני בדלק. ניתן למתוח ל120. ידני. הוא עובר כ600 ק"מ בחודש. הרכב יישאר מינימום 3 שנים, ואם יהיה מרוצה אפילו יותר.

 

הוא פסל את כל רכב של דלק מוטורס בשל היותם אוטומטיים בלבד (פיאסטה ו2)

 

בינתיים הוא ראה את האיביזה 1.6 sc בצהוב, נדלק על הרכב והאיבזור, הבאגז' הרס לו את הכל, וגם הוא שמע דברים לא טובים על סיאט כגון רכבים לא אמינים (סטיגמה) טיפולים יקרים של צ'מפיון.

 

האופציה השנייה זה הונדה ג'אז 1.4 ידני, הוא לקח נסיעת מבחן ואמר שהוא מהיר יחסית (הוא לא עובר את ה80-90) ועל אף המראה הבוגר יותר הוא אומר שהיא צעירה מבפנים בכל הקשור לאיבזור מערכת וכו', הוא כמובן מוסיף ג'נטים מקוריים וכל התוספות, הבאגז' ריצה אותו מאוד, הוא dj שמסתובב עם הרבה ציוד.

 

הסוכן טען שהיא עושה 1-20 לק"מ, עכשיו, הוא גר בחיפה ועולה הרבה עליות, איזה תצרוכת הוא צריך לצפות?

הוא די סגור על הרכב.

 

הוא רצה לדעת עם יש לו עוד אופציות צעירות יותר בתקציב, משהו במרכב 3-5 דלתות (רצוי 3) עם באגז גדול, איבזור עשיר, וחסכונית ואמינה. (רוב הסיכויים שהוא ירצה רק יפנית כי הוא חי על סטיגמות).

פורסם

לא ממש רכב יפני, אבל יש את פיג'ו 207 ספורט 3 דלתות ב-120K. :wink:

ויש גם את פביה המחודשת שיש עליה שירשור ברכב כללי כרגע, 98K לרמת גימור ספורט ידנית כפי שמישהו רשם שם, אבל היא מגיעה עם 5 דלתות.

פורסם

היונדאי I20 לא בדיוק צעירה וספורטיבית אבל היא מרווחת ומאובזרת היטב.

בכלל הדרישות שלו קצת בעייתיות, אני הייתי מנסה לעלות סגמנט אחד למעלה לרכבים כמו פיאט בראבו ידנית, גולף ידנית אם התקציב ניתן למתיחה או אולי אפילו סיאט לאון 1.6 (אם עדיין נמכרת בגירסה הזאת).

 

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...