Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב מטען אחורי עם די מקום להכניס בו קצת ציוד ושאני לא אצטרך להוריד את המושבים האחוריים

ויגיע למצב שלא יכולו לשבת אנשים מאחורה .

ברלינגו /פרטנר /קנגו לא בא בחשבון כבר נמאס לי מהמסחריות האלה לא מרגיש כיף איתם , ואין לי צורך מחייב איתם.

בא בחשבון :

סוזוקי איגניס

מאזדה דמיו

סקודה רומסטר - יקר לי

סטיישן למיניהם - פחות רצוי

תודה לעוזרים .

פורסם
קסרה סטיישן,רכב מאוד יש הרבה מקום וגם מחיר בריצפה(שנת 2005 עולה בסביבות ה-30K ).

בדיקה קטנה העלתה שהשוק גרוע מסוג הרכב הזה - אפילו אחד אין .

פורסם

לא הבנתי. מצד אחד אתה אומר שאתה צריך מקום בתא המטען, אבל מצד שני לרכבים שבאים בחשבון מבחינתך יש תא מטען די קטן.

בתקציב שלך אפשר למצוא לא מעט רכבים גדולים עם תא מטען גדול באמת, למשל אוקטביה או מאזדה 626. מצד שני, אם המקום באיגניס מספיק לך אז כנראה שכל סופר-מיני תעשה את העבודה עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז השאלה שלי היא איזה רכב הכי מתאים מבחינת אמינות , נוחות , חסכוניות .

ל350 קמ בשבוע .

אני לא צריך מטען אחורי גדול מאוד אחרת הייתי הולך על מסחרי ברלינגו או קונקט .

אבל מכיוון שמאסתי ברכבים האלה מתאים לי לנסוע על משפחתית חמודה 'כיפית .

פורסם

בתקציב כזה לדעתי אתה יכול להוסיף לרשימה שקודה אוקטביה, קיים דגם סטיישין או אולי הצ'בק שיש לו גם תא מיטען ענק יחסית יספק אותך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...