Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חדש ב-150,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פשוט עצוב שאם תגי מחיר כל כך גבוהים הם ממשיכים למכור (אם כל הכבוד והאהבה שלי לרכבים שלהם) - אנשים פשוט פראיירים אם הם ירכשו את גרסת ה-2.0 , לא משנה כמה טובה היא.

דברי מתייחסים לגולף.

הם ממש לא מוכרים, המכירות שלהם בריצפה, בשנת 2003 פולקסווגן ספגו ירידה של 60% והשנה כשרוב היבואנים מתאוששים הם ממשיכים לרדת ואפילו לא נמצאים בעשיריה הראשונה במסירות רכבים, זה אחרי שהם היו תקופה לא קצרה בחמישיה הראשונה.

בקיצור, מסתבר שאנחנו כן יודעים לעשות חשבון, ימכרו גולף בודדות במחירים האלה, אין לי ספק, ואגב, אני ממש לא מופתע מהמחירים, זה היה מאוד צפוי.

ינון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שפוקוס לא מושך אותי, נהגתי על אחד.

למישהו יש ביקורת רעה על הסיאט לאון 20VT ?

האמת, שלי יש ביקורת. ואני מקווה שיסלח לי אודי (20VT בפורום).

יצא לי ממש לא מזמן לנהוג מעט על ה-20VT שלו, הנעה קדמית. אתחיל מהדברים הטובים - מנוע+גיר+סביבת נהג.

המנוע - מצוין. אין על מה לדבר.

הגיר - נהדר. מהיר, חלק, 6 הילוכים.

סביבת הנהג - עוטפת אותך, קל למצוא תנוחת נהיגה טובה, הכל קרוב ונגיש.

בנוסף, היא נראית מצוין מבחוץ. אני מאוד אוהב את המראה שלה, במיוחד בצבעים כהים כמו אפור פחם או כחול כהה.

אודי התלונן על איכות ההרכבה והחומרים בתא הנוסעים. לי זה לא ממש מפריע (אבל תראה למה אני רגיל :twisted: ) אך ניתן לומר שהיא באמת קצת ירודה באופן מוזר, והאבזור לא מרשים במיוחד למכונית במחיר כזה.

ועכשיו לביקורת השלילית:

1. הגה - חסר תחושה. הגה VW מצוי. מדויק באופן סביר אבל מת לחלוטין מבחינת פידבק.

2. אחיזה - יש בעיה עם הציר הקדמי. האחיזה פשוט מאוד נמוכה שם, והרכב נכנס לתת היגוי באופן מוגזם ביותר, למרות צמיגי 225. הבנתי מאחרים שזה קורה רק במהירויות נמוכות ושבעקומות של 120-150+ הרכב יציב מאוד, אבל לי מאוד הפריע שמתחת ל-100 קמ"ש הרכב לא מוכן לשחק איתך בכלל. התחת שלו נשאר דבוק לאספלט ולא יוצא למשחק, הפרונט נכנס לתת היגוי בכל הפנייה של ההגה, ואסור ללחוץ על הגז כי המנוע החזק פשוט יטיס אותך אל מחוץ לקו הסיבוב.

אבל לסיכום - למי שהחוויה הספורטיבית הטהורה מהנעה קדמית אה-לה PSA חשובה לו - זאת לא המכונית. מי שרוצה שייטת אוטוסטרדות מהירה, עם הרבה מאוד כוח זמין (אם כי לא ברמה של אימפרזה כמובן), מראה מרשים והתנהגות בטוחה - מתאים בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

(אגב, אני לא יודע מאיפה צץ הרעיון הביזארי של אלפא 147 105 כ"ס כמכונית ספורטיבית. למרות זאת, ברוח הדברים, אני מציע פוקוס 1.6. שלדה יותר טובה מהאלפא, ויותר מרחב! :wink: )

איך קבעת שהשלדה של הפוקוס יותר טובה מה-147? הרבה אנשים לא יסכימו איתך, כולל בוחני רכב שקבעו שדווקא האלפא טובה יותר

:wink:

פורסם

היא אמורה להגיע ממש עוד מעט ומציעה מרכב גבוה, ספורטיבי עם המנוע החדש של פולסווגן ה2.0 FSI וזה אוטו מדהים מבחינת העיצוב והאיכות...

פורסם

אהלן אחי מה המצב??

אם אתה מוכן להתפשר על משומשות יש לך מגוון עצום של ספורטיביות עד 150 אלף! תן תגובה אם זה מעניין אותך ואני אציע לך כמה מכוניות שוות.

פורסם

(אגב, אני לא יודע מאיפה צץ הרעיון הביזארי של אלפא 147 105 כ"ס כמכונית ספורטיבית. למרות זאת, ברוח הדברים, אני מציע פוקוס 1.6. שלדה יותר טובה מהאלפא, ויותר מרחב! :wink: )

איך קבעת שהשלדה של הפוקוס יותר טובה מה-147? הרבה אנשים לא יסכימו איתך, כולל בוחני רכב שקבעו שדווקא האלפא טובה יותר

בתור אלפיסט, שנהג על שתיהן, ומתוך הסכמה של אלפיסטים כמוני, שנהגו על שתיהן - שלדת הפוקוס טובה יותר, והגה הפוקוס מתקשר ברמה גבוהה יותר (הגה ה-147, למרות היותו קצר יותר, קל מדי). כמו כן, קוטר הסיבוב מחריד, והבלמים די וירטואליים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ל-sronis

איך הנעה קידמית? הלאון היא 4X4

ובלי קשר, איך זה שב150,000 שקל אין לי בכלל בחירה ?!

זה הכל בגלל הבחור הזה, נו, איך קוראים אותו.. יורו!

אין מה לעשות, המחירים עלו בטירוף. גם כך לא היה מבחר גדול מדי של ספורטיביות במחירים סבירים, ועם עליית היורו אין אף מכונית ספורטיבית במחיר סביר, להוציא אולי את היאריס T-ספורט.

והקטע עם האלפא והפוקוס היה בדיחה, בדיוק כמו שלהציע מכונית של טון מאתיים (לפחות) עם מנוע 105 כ"ס (לכל היותר) בתור מכונית ספורט זו בדיחה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקי בחורצי'ק

הסיאט לאון החדשות הם 2X4 לא 4X4.

האוטו מצויין פשוט אין לי מילה רעה עליו יש לי כזאת כימעט שנה טפו טפו טפו 0 תקלות

מנוע מאוד מאוד חזק זמינות כח עצומה בסל"ד נמוך וגבוה תיבת הילוכים מצויינת בד"כ הילוך שישי מורגש כהילוך יתר אבל לא בסיאט !!!.

בקשר לשילדה האיש שהיתלונן אני ממליץ לך לנסוע באוטו עוד כמה פעמיים להיתרגל אליו, כי המצבים שדיברת עליהם לא קרו לי לפחות לא אחרי ניתוק ה TCS.

אולי נסעת ב 4X4 בבקשה תכתוב על איזה נסעת.

אני ממליץ לך בחום על האוטו תמורה מצויינת למחיר.

נ.ב האוטו מאוד מאוד נוח (לי לפחות)

פורסם
אוקי בחורצי'ק

מנוע מאוד מאוד חזק זמינות כח עצומה בסל"ד נמוך וגבוה תיבת הילוכים מצויינת בד"כ הילוך שישי מורגש כהילוך יתר אבל לא בסיאט !!!.

בקשר לשילדה האיש שהיתלונן אני ממליץ לך לנסוע באוטו עוד כמה פעמיים להיתרגל אליו, כי המצבים שדיברת עליהם לא קרו לי לפחות לא אחרי ניתוק ה TCS.

המנוע והגיר באמת מצוינים. לא יצא לי להגיע להילוך שישי, אבל אני מאמין לך :wink:

בנוגע לשלדה אני מצטער לבשר לך, אבל אין למה להתרגל. אם ככה זה צריך להיות - אז יש כאן בעיה. האמת שהבקרה לא ממש שינתה את המצב, הרכב נכנס לתת היגוי רציני גם איתה, ואם היא עובדת (לפעמים) אז היא רק מנתקת לך את כל הכוח ואתה נשאר עם חצי תאוותך בידך (או משפט מופלץ כזה).

נהגתי בהנעה קדמית, והאוטו *לא* נוח (מבחינת נוחות נסיעה). א-ב-ל גם לא נורא בכלל. הוא קשיח בגלל המתלים והצמיגים, אבל יש בשלדה את הרכות הפולקסווגנית האופיינית, כך שהחבטות מהמהמורות מורגשות פחות כי בסוף מהלך המתלה הרכב רך.

אולי תתן לי סיבוב על שלך, מעניין יהיה לראות אם יש הבדלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב אז אני מבין שאני חייב להתפשר.

אני אלך על מ-חדש עד שנת 2001

יש לי גם עדיפות ל-2 דלתות...

תודה על התגובות

פורסם
אוקי בחורצי'ק

המנוע והגיר באמת מצוינים. לא יצא לי להגיע להילוך שישי, אבל אני מאמין לך :wink:

בנוגע לשלדה אני מצטער לבשר לך, אבל אין למה להתרגל. אם ככה זה צריך להיות - אז יש כאן בעיה. האמת שהבקרה לא ממש שינתה את המצב, הרכב נכנס לתת היגוי רציני גם איתה, ואם היא עובדת (לפעמים) אז היא רק מנתקת לך את כל הכוח ואתה נשאר עם חצי תאוותך בידך (או משפט מופלץ כזה).

נהגתי בהנעה קדמית, והאוטו *לא* נוח (מבחינת נוחות נסיעה). א-ב-ל גם לא נורא בכלל. הוא קשיח בגלל המתלים והצמיגים, אבל יש בשלדה את הרכות הפולקסווגנית האופיינית, כך שהחבטות מהמהמורות מורגשות פחות כי בסוף מהלך המתלה הרכב רך.

אולי תתן לי סיבוב על שלך, מעניין יהיה לראות אם יש הבדלים.

רוני

זה נכון הרכב נכנס לתת היגוי מודה מה לעשות פיג'ו זה לא אבל אני מאוד מאוד מרוצה מהשלדה של האוטו.

ובקשר לנוחות זה נכון שזה לא מתלים של רכב מנהלים זה רכב ספורט אין מה לעשות, אבל כמו שאומרים אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני נוח לי מאוד עם הרכב ועם אתה רוצה לנסות את הרכב בסיבובים רציניים אז תנסה לנסוע לבית אריה.

פורסם

דרך אגב פז'ו

מה אתם אומרים על ה206 GTI

או שגם שם אין מצב שאני יושב בנוח?

בהשוואה לקליאו ספורט, יותר מרווח או פחות?

והבחור עם הלאון, אתה בטוח שהחדשות הן 2X4?

בכל אתר שראיתי כתוב שזה 4X4 גם הישנות וגם החדשות.

פורסם

בתור אלפיסט, שנהג על שתיהן, ומתוך הסכמה של אלפיסטים כמוני, שנהגו על שתיהן - שלדת הפוקוס טובה יותר, והגה הפוקוס מתקשר ברמה גבוהה יותר (הגה ה-147, למרות היותו קצר יותר, קל מדי). כמו כן, קוטר הסיבוב מחריד, והבלמים די וירטואליים.

רומן, אני לא יודע מה עבר על ה-147 שנהגת בה, אבל הבלמים לא פחות טובים משל הפוקוס. נכון, שכמו ב-156 לנהיגה ספורטיבית אינטנסיבית יהיה מומלץ לשדרג אותם.

פוקוס ו-147 שקולות מבחינת השלדה בגדול, מבחינת ההגה - אני לא יודע; שניהם טובים מהממוצע. לא טחנתי את הפוקוס מספיק כדי לדעת. לדעתי בסיכום הפוקוס נותנת תמורה טובה יותר לכסף, אבל למי שמוכן להוציא סכום גבוה יותר - ה-147 נותנת עוד דברים שהפוקוס לא נותנת: יותר הנאה אסתטית, יותר פאר, יותר אקסקלוסיביות. לא רוצים עיצוב - אין בעיה, קחו פוקוס, זו מכונית מצויינת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...