Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N97 - עד כדי כך גרוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי כאן בערך את כל הסקירות על ניידים (ובשאר אתרים יעודיים).

עו לא הצלחתי לקבל החלטה.

כרגע ה-N97 הוא ההצעה הכי אטרקטיבית באורנג, 150 ש"ח בהחזר חודשי מלא X 18 חודש.

עבור המיילסטון בסלקום רוצים 249 ש"ח עבור החזר מלא X 36 חודש אבל ההתחיבות היא רק ל18 חודש (או משהו כזה).

מאחר ואני גם ככה משלם כמעט 150 ש"ח בחודש באורנג אז כבר מה אכפת לי גם לקחת מכשיר.

ואם אני כבר מחליף מכשיר אז זה סוג המכשירים שמעניינים אותי וכמובן העלות.

אבל עוד לא הצלחתי להבין האם הN97 עד כדיי כך גרוע? אפילו עם גרסאת תוכנה 5? עד כמה מסך המגע לא מתפקד?

אף ביקורת באתרים הטכנולוגיים לא ממש כיסחה אותו והביקורת הכללי היא 8 - 8.5.

עצות? :shock:

E72 - מכוער ויקר.

אייפון - חמוד אבל זה לא זה (ויקר).

HTC - חוץ מדגם אחד בפלאפון אין באף חברה.

N900 - רק קניה פרטית.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

המיילסטון טלפון ממש מגניב , נראה קצת שברירי אבל אני ממש אוהב אותו, תלוי בצרכים שלך .

הN97 לא גרם לי להתפעל יותר מידי. לי אישית הוא היה קצת מסובך לתפעול (עם כל היישומים הפתוחים שצריך לזכור לסגור אותם)

פורסם

ברור לי ש- E72 נותן מענה מצוין, אבל אם אני מתעלם מהעלות אני פשוט לא מצליח להתחבר לעיצוב שלו.

לגביי המיילסטון אני אנסה שוב בסלקום לקבל מחיר יותר סביר.

ושוב ה-N97, עם תפעול "אפשר ללמוד לחיות", אותי מטריד עד כמה הדבר הזה ייתכן ויהיה זקוק להכנס למעבדה ושות'.

אין לי את הזמן והעצבים לזה.

קולקציה חדשה - ברור לי שהורדת המחירים עכשיו היא בשביל לחסל מלאי ולקבל את החדשים עם מחירים גבוהים יותר.

השאלה מה יגיע? כי לא מצאתי שום פרסום על כך.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

המסך מגע של נוקיה , מזעזע.

עוד לפני שהשתמשתי באייפון התעצבנתי על המסך מגע שלהם ועכשיו שאני בעל אייפון אני מבין כמה שהוא זוועתי ואין לי מושג איך חברה כמו נוקיה משחררת לשוק מוצרים כל כך נחותים מהמתחרים.

פורסם
המיילסטון טלפון ממש מגניב , נראה קצת שברירי אבל אני ממש אוהב אותו, תלוי בצרכים שלך .

שברירי? החזקת אחד פעם? זה בלטה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הטאץ' של N97 בסדר גמור.

זה לא כמו ה5800 למשל, שיפרו את זה משמעותית וככל שעולות הגרסאות - זה משתפר עוד יותר.

הבעיה שלי עם ה N97 זה בעיקר הגודל.

המשתמשים שלו מתחלקים לכאלה שמרוצים וכאלה שלא מרוצים ועברו לאייפון.

הבנתי שגרסאות התוכנה שיפרו אותו משמעותית אבל זה לא מבוסס על נסיון אישי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן ה-N97 ממש גרוע! דווקא ה-E72 טוב יחסית,המיילסטון בליגה אחת מעל ה-N97 ולגבי הHTC תוכל לרכוש דרך ניופאן(שהם היבואנים ונותני השרות) מכשירים מעולים ואתה לא מחוייב לאף אחד רק לעצמך!

http://www.newpan.co.il/Search/SearchBrand.asp

תבדוק את ה-HTC DESIRE מכשיר פשוט מעולה!

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=357#uploaded_files/users_profile/re717.761858089.htc_desire_official_2.jpg

:fadein:
פורסם

אני אשתף אותכם בהתנסות אישית -

לפני 3.5 שנים חשקה נפשי במכשיר צדפה (לא יודע למה... אבל זה מה שרציתי).

הלכתי טוב לבב ליורוקום ורכשתי מהם את המכשיר שרציתי.

נכון שלא הייתי מחויב לאף אחד שנתיים+ אבל בטוטאל הבנתי שאם אני יכול לקבל חבילה שמתאימה לי וגם מכשיר יותר טוב

אז בעצם מה ההיגיון?

הרי חברות הסלולאר בכל מקרה יעשו עלי (טוב, לא ממש עלי) את הכסף שלהם אז לפחות שיתנו גם מכשיר החרא#$%ת.

נראה לי הגיוני שברגע שיהיו מכשירים חדשים המחיר שלהם ירקיע.

על כן אני מחפש חלופה כזאת, אני גם לא מוצא הצדקה לשלם יותר מעל החבילה שטובה לי כיום - פחות מ150 ש"ח.

אגב סיימתי את התחיבות שלי לאורנג, יש למשהו הצעות?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אחרי שקראתי כאן בערך את כל הסקירות על ניידים (ובשאר אתרים יעודיים).

עו לא הצלחתי לקבל החלטה.

כרגע ה-N97 הוא ההצעה הכי אטרקטיבית באורנג, 150 ש"ח בהחזר חודשי מלא X 18 חודש.

לא לגעת גם בחינם והחזר כספי. טלפון מאוס, מעצבן ובעיקר נחות לעומת מכשירי מסך המגע, אפילו למוטורולה. אם תבחר בו, אתה תצטער על הרגע הזה אחרי יומיים שהוא יהיה ברשותך.

עבור המיילסטון בסלקום רוצים 249 ש"ח עבור החזר מלא X 36 חודש אבל ההתחיבות היא רק ל18 חודש (או משהו כזה).

מכשיר מדהים! לא שברירי ולא כלום. נכון להיום ועד ליציאתו של האייפון 4 מדובר במכשיר הטוב ביותר שאני מכיר.

מאחר ואני גם ככה משלם כמעט 150 ש"ח בחודש באורנג אז כבר מה אכפת לי גם לקחת מכשיר.

ואם אני כבר מחליף מכשיר אז זה סוג המכשירים שמעניינים אותי וכמובן העלות.

אבל עוד לא הצלחתי להבין האם הN97 עד כדיי כך גרוע? אפילו עם גרסאת תוכנה 5? עד כמה מסך המגע לא מתפקד?

אף ביקורת באתרים הטכנולוגיים לא ממש כיסחה אותו והביקורת הכללי היא 8 - 8.5.

עצות? :shock:

E72 - מכוער ויקר. תמורה מצויינת לכסף. נחשב למכשיר הטוב ביותר שיצא ממעבדות נוקיה.

אייפון - חמוד אבל זה לא זה (ויקר). תמורה ענקית לכסף. מכשיר אדיר!!! וכן, יש לי אחד כזה כבר כמה שנים. לא נמאס לרגע.

HTC - חוץ מדגם אחד בפלאפון אין באף חברה. הדגמים החדשים ללא מערכת ההפעלה של וידוס מובייל טובים יותר, אך עדיין מסובכים. מכשירים מצוייניםלאנשים שאוהבים את ה-E72 אבל רוצים אותם במסך מגע.

N900 - רק קניה פרטית. נוקיה זה כבר לא מה שהיה פעם.

בהצלחה

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
לא לא החזקתי , אני מבסס את נסיוני על גבי תמונות.

נראה מבחינת מראה שברירי , לא מבחינת מגע והתנהגות .

הוא מאד רחוק מזה, אולי הפלאפון הכי robust שיצא לי להחזיק. קשה לי להאמין שמשהו אי פעם יהרוג אותו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני חייב לציין שעד השרשור הזה מעולם לא שמעתי על המיילסטון , אבל עושה רושם שמוטורולה סוף סוף הוציאו מכשיר ראוי.

תמיד התקשיתי להבין איך חברה בסדר גודל כזה תמיד הוציאה מכשירים עם ממשק משתמש נוראי, חסרים בתכונות והכי גרוע : מכוערים ומסורבלים.

מאז הסטארטק בסוף שנות ה90 לא היה להם מכשיר אחד נחשק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף להמלצה לגבי הHTC DESIRE מכשיר מצויין ואפשר לרכוש אותו מחברה גדולה ומוכרת בלי להיזדקק לרשתות הסלולר,לגבי תוכנית תעשה סקר שוק איפה תיצא לך התוכנית המישתלמת ביותר ומכשיר תקנה בנפרד!

המיילסטון אכן מכשיר מעולה ובהחלט מהווה שידרוג עצום למכשירים של מוטורולה.

• תוכן חדש...