Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אז ככה , אני עושה יחסית דיי הרבה נסיעות , משהו כמו 160 ק"מ ביום

ירושלים פתח תקווה ,

ו לקראת סיום הדרך לכל כיוון המנוע מתחיל להתחמם , וגורם למין סוג של השתהות של הגז , כאילו ממש קשה ל רכב לקבל את הגז , לכמה שניות ואז הוא מקבל את הגז בפתאומיות , ואז רק כשאני נותן קיק מד המעלות חוזר לאמצע , ונניח שאני ממשיך את הנסיעה המד חום עולה חזרה , ורק שאני ממש לוחץ הוא חוזר לאמצע

בכל מקרה ובלי שום קשר למהות הבעיה , אני חושב שצריך לעשות טיפול לרדיאטור ו בכלל להכין אותו לקיץ , ואם יש המלצות על מקום איכותי באזור פתח תקווה עדיף , אני ממש אשמח !

בתודה מראש!

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

כן האמת שזה נשמע הגיוני , אבל האמת ואני מודה לחטא , אבל אני נוסע ככה כבר דיי הרבה זמן ...

אבל אני חושב שצריך כבר להחליף משאבת מים ..

יש המלצות למקום שעושה את זה?

ו זה יכול להיות משהו אחר ?

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים אבל עפ"י הסימפטומים ולעניות דעתי, מדובר על משאבה שכשלה.

לאזה"ת חולון אתה יכול להגיע?

אם כן, אני ממליץ בחום על "אורן שירותי רכב".

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אז ככה , ככל הנראה רדיאטור סתום ,

אבל החלפתי גם משאבת מים על כל מקרה , אחרי שהרכב שלי חצה את רף ה חצי מליון בגאווה , הגעתי למסקנה שכדאי להחליף שוב משאבת מים :)

ובכלל כבר עשיתי טיפול מקיף ורציני ,

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• תוכן חדש...