Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

קיבלתי הצעה לרכישת צמיג קונטיננטל לרכב שלי 185\60\R15 תמורת 380 ש"ח כולל מע"מ ואיזון.

3 הצמיגים שיש לי הם מדגם conti premium contact 2 שקיבלתי על רכבי.

נאמר לי שהצמיג הנ"ל יהיה מתחילת 2009 ,ואין במלאי כרגע צמיגים מעבר לזה."אולי במזל יהיה להם במלאי צמיג מאמצע 2009 ונוכל להביא לך".

גם אצל פנצ'ריה אחרת קיבלתי הצעה דומה במחיר,ובגיל הצמיג.

בדקתי גם בצמיגי אנטון,ונעניתי באותה תשובה.

האם כדאי לקחת צמיג שגילו מתקרב לשנה?

אני מתעקש דווקא על הצמיג הזה,כי אין ברשותי כסף להשקיע על 2 צמיגים חדשים מחברה אחרת ו"לערב" יצרנים.

בנוסף,אם יש למישהו המלצה על פנצ'ריה מומלצת,אשמח לשמוע.

פורסם

שנה וחצי הצמיג שכב ואיבד מתכונותיו,מי יודע באילו תנאי החזקה..אני עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה כמעט טאבו לקנות צמיג שגילו מעבר לשנה.. אבל האם יש עוד אלטרנטיבות?האם לפנצ'ריה מותר למכור צמיג עם גיל שכזה?

את הרכב שלי קיבלתי בסוף אוגוסט 2009,הצמיגים היו אז בני 3 חודשים בלבד..

פורסם

עזוב את הקישקושים האלו של איבוד תכונות. שנה וחצי לצמיג שהיה במחסן זה כלום. אם יש הצעה אטרקטיבית לצמיגים האלו ואתה מעוניין בהם, פשוט לך על זה.

פורסם

להימנע מצמיגים בני יותר מחצי שנה. זה לא צמיג במידה חריגה, חפש קצת ורכוש מיצרן ידוע אחר.

פורסם
להימנע מצמיגים בני יותר מחצי שנה. זה לא צמיג במידה חריגה, חפש קצת ורכוש מיצרן ידוע אחר.

זה בדיוק מה שאני רוצה להמנע ממנו,עקב הצורך להחליף את הצמיג השני באותו סרן לחברה אחרת וכך לרכוש 2 צמיגים עקב שיקולי בטיחות..אין באפשרותי מבחינה כספית לרכוש שני צמיגים חדשים,אך מצד שני אני לא מוכן להתפשר על הבטיחות עם צמיג שונה.כך לצערי נולדה הפשרה של צמיג בן שנה.

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב שלך על הצמיגים המקוריים?

אני לא חושב שזה המקום להתקמצן ולהחליף רק אחד!

תחליף זוג וסע לשלום.

אם אין לך אפשרות כספית להשקיע עוד 300-400 שקל לצמיג נוסף שזה אביזר בטיחות ממעלה ראשונה, אני ממליץ למכור את הרכב כי לפעמים יש הוצאות הרבה יותר גדולות וחבל.. אין תקציב.

נ.ב. אני לא הייתי מרכיב צמיג בגיל הזה אלא אם כן הוא ניתן לי בחצי מחיר ו380 זה ממש לא חצי מחיר במידה הזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמה ק"מ עבר הרכב שלך על הצמיגים המקוריים?

אני לא חושב שזה המקום להתקמצן ולהחליף רק אחד!

תחליף זוג וסע לשלום.

אם אין לך אפשרות כספית להשקיע עוד 300-400 שקל לצמיג נוסף שזה אביזר בטיחות ממעלה ראשונה, אני ממליץ למכור את הרכב כי לפעמים יש הוצאות הרבה יותר גדולות וחבל.. אין תקציב.

נ.ב. אני לא הייתי מרכיב צמיג בגיל הזה אלא אם כן הוא ניתן לי בחצי מחיר ו380 זה ממש לא חצי מחיר במידה הזו.

הרכב עבר 7000 ק"מ.הוא נקנה בסוף אוגוסט 2009,חדש מהניילונים.התאריך המוטבע על הצמיגים-1909.ז"א תחילת מאי 2009.

בנוסף,בדיקה זריזה באתרי מחירים באינטרנט העלתה שהצמיג הזה עולה לפחות 630 ש"ח לא כולל עבודה ומע"מ.פה נותנים לי צמיג שיוצר בתחילת/אמצע 2009 (נראה מחר שיביאו אותו) והמחיר כולל עבודה,מע"מ ואיזון גלגלים הוא 380.

פורסם

נשמע כמ עסקה טובה. תהיה רגוע לגבי תאריך הצמיג, אני תמיד הולך על צמיגים בני יותר משנה מטעמי עלות ומקבל צמיגים ממותג מוביל, שמחזיקים 4 שנים לפחות ללא סדקים ובעיות.

פורסם

איזה צמיג רזרבי יש לך ברכב?

אם זה צמיג רגיל וזהה למקורי, תקנה צמיג בודד, תרכיב אותו יחד עם הרזרבי על אותו הסרן, ואת הצמיג שהיה בשימוש תעביר לספייר.

כך יהיו לך על אותו הסרן זוג צמיגים חדשים, זהים ובערך בני אותו גיל.

אם הקומבינה לא מצליחה, לדעתי אפשר להסתפק בקניית צמיג בודד בגלל שהרכב עבר 7 אלפים ק"מ בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladcar,מה מבחינת גיל הצמיג?שנה-שנה וחצי..

בנוגע לקומבינה-הצמיג הרזרבי הוא ברדיוס קטן יותר ונועד לנסיעה זמנית בלבד,הוא לא באותו הגודל של הצמיג הרגיל.

פורסם

אני לא רואה בעיה בצמיג חדש בן שנה, שנה וקצת , במיוחד אם מחוסר ברירה (מבחינתך) הצמיג השני על אותו הסרן יהיה בן שנה + ואחרי 7 אלפים ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...