Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מפוח אויר קטן ונייד שאוכל לנקות איתו מחשבים (שיעיף גם את האבק שמסתתר בגופי הקירור והמאוררים) וכמובן שלא יהיה יקר (עד 500 ש"ח).

על מה אתם ממליצים והיכן אני יכול לרכוש?

בתודה,

איתמר.

פורסם

לקנות כל הזמן ספריי ב 30 שקלים זה לא משתלם אני גר באיזור עם הרבה אבק המחשב מתלכלך מהר מבפנים ובמקצועי אני טכנאי מחשבים ולפעמים מבצע עבודות אצל אנשים בבית ככה שמפוח נייד יהיה בשבילי מצויין הבעייה שקומפרסור נייד יקר מדי עבורי (ראיתי ב 800 שקלים) השאלה האם אני יכול למצוא מפוח שיעשה את העבודה לשביעות רצוני? (מספיק שיעיף את האבק וינקה היטב את המאווררים וגופי הקירור במקומות הקשים ושיהיה יותר חזק ממיבש שיער).

בתודה,

איתמר.

פורסם

הוא כן, תוסיף בקצה את ה"פיה" הדקה וזה מוציא כול גרם של אבק, מנסיון.

[ואל תגיד לא, יש לי את הקירור הזה ואני מצליח להוציא ממנו את כול האבק]

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שלום רב.

כטכנאי מחשבים בעברי ששירת בממר"ם במעבדת מחשבים, אני יכול לומר שמפוח טוב יעיל הרבה יותר משואב אבק.

ה-בעיה האחת שיש לשים אליה לב, שבעזרת מפוח, האבק יעבור ממקום אחד - במחשב - להרבה מקומות - כל הסביבה.

לכן, אם אתה בבית של מישהו, אל תפעיל מפוח טוב בחדר !!!

אני לא זוכר של איזה חברה היה המפוח שלנו. מה שכן, אם הייתי מפעיל אותו על גב כף ידי, צורת שלד כף היד היתה ניגלית.

כה עוצמתי הוא היה.

לדעתי, שואב אבק לא יכול להגיע לרמה הזו, אבל שואב אבק הוא בהחלט כן פיתרון טוב, אבל לא טוב כמו מפוח.

אני חושב שראיתי פעם פרסומות למפוח חשמלי קטן (קטן לעומת מפוחי עלים חשמליים) באייס וכדומה. שווה בדיקה.

בהצלחה.

פורסם

אני קראתי ממש מזמן בפורום בחו"ל שמישהו קנה מפוח טוב ומהכח של המפוח הוא עקר פיוז או מעגל חשמלי כולשהו בלוח, אז צריך להזהר גם בזה.

אגב ביד שניה ראיתי קומפרסורים טובים ב600-700 שקל

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש מפוח אויר קטן ונייד שאוכל לנקות איתו מחשבים (שיעיף גם את האבק שמסתתר בגופי הקירור והמאוררים) וכמובן שלא יהיה יקר (עד 500 ש"ח).

על מה אתם ממליצים והיכן אני יכול לרכוש?

בתודה,

איתמר.

תקנה פן לשיער (של נשים), מעולה לנקות אבק ממחשבים.

פורסם

ספריי הוא מאט בעייתי, בגלל ש:

1. הוא מקפיא את הרכיבים

2. לאחר שרכיבים קופאים נוצר עליהם שלג שגורם ללחות וקורוזייה של מגעים

לכן הפסקתי להשתמש בספריים האלה, הם לא לחץ אויר אלא גז בישול פרופאן בוטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הספריי יש לו שתי מצבים, לחץ אוויר רגיל ולחץ אוויר מקפיא, בישביל לחץ רגיל אתה מחזיק אותו רגיל, בישביל לחץ אוויר מקפיא אתה מחזיק אותו הפוך...

פורסם

תודה, לא ידעתי את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קבל רעיון:

לך למזגנאי רכב שלך ובקש ממנו מיכל גז מזגנים ריק.

עכשיו לך לחנות שבה ניתן לרכוש ונטיל של רכב רק עם גוף ממתכת. בהזדמנות זו רכוש מאותה חנות גם חיבור לפיית המיכל ומתאם לצינור אויר גמיש. כן, גם חתיכת צינור ואקדח אויר פשוט תצטרך לקנות.

עכשיו כתת רגליך למסגר שלך ובקש ממנו להלחים (דגש על להלחים ולא לרתך) את הונטיל למיכל לאחר שקדח במיכל חור.

ועכשיו יש לך מיכל אויר נייד שניתן למלאו בכל תחנת דלק.

שים לב שאתה ממלא את המיכל, לא למלא יותר ממה שהמיכל יכול להכיל מבחינת לחץ.

המהדרין גם מלחימים שעון לחץ על המיכל.

סיכום עלויות: מיכל אויר - חינם. ונטיל מיוחד ממתכת - 20 ש"ח. מתאם לצינור אויר + צינור אויר (1.5 מ') + אקדח אויר - 80 ש"ח. הלחמה אצל המסגר שלך - אנערף... סגור איתו על משהו.

וכך ב 100 ש"ח פתרת את הבעייה. ואגב זה מאוד יעיל עם צריך לנפח מזרן ים, גלגל שירד בו אויר, גלגל שהורידו בו אויר (ג'יפים) או סתם לנקות את הדשבורד מאבק.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...