Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על פיג'ו 307.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון!!

מדובר ברכב אמין ואיכותי , מפנק במיוחד , אבל לפחות בגרסת ה1.6 XS מדובר ברכב עצל .

ממש לא רכב לביצועים מנוע חלש וגיר עצלן ועייף.

פורסם

היו לנו שתי 307 רצוף משנת 02-07.

אבא שלי נסע בשנים אלו 30K ק"מ בשנה ולמעט נורה אחורית שרופה לא היו שום בעיות מיוחדות.

רכב מפנק ומאובזר מאוד.

בגרסת ה1.6 הוא באמת די עצלן עד ל60 קמ"ש, אחרי זה הוא בסדר גמור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היה לי 307SW מנוע 2000 שנת 2004

מכרתי לפני שבועיים.

בשלוש שנים שהיא אצלי הלך לי קויל שעלה משהו כמו 1000 שח ומשאבת שפריצר שהחלפתי פעמיים . פעם אחת חליפית החזיקה 3 חודשים ועלה 120 שח , ופעם שניה מקורית כמעט 300 שח .

ומעבר לזה שום בעיה.

הטיפולים כל 30,000 במוסך מורשה.

הנסיון שלי עם הרכב הזה הוא מעולה.

פורסם

אם טיפלו ברכב לפניך הכל טוב, אם נפלת על רכב שלא טופל כמו ידידה שלי, "תאכל מרורים" כפי שהיא אכלה, בעיות מכאן ועד באר שבע, המלצה שלי היא לבדוק, פעמיים את הרכב , גם במכון בדיקה וגם במוסך מורשה לפני.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

בהתייחס להערה של מר פרפל: רכשנו בשנת 2002 פיג'ו 307 דגם אקס.אס גיר רגיל. לרכב היו שורה של בעיות, כולל החלפת סלילי הצתה, תושבות מנוע, מצבר, נורות שנשרפו על ימין ועל שמאל, עדכוני תוכנה למיניהם, והכל בפרק זמן של שנתיים וחצי.

סך הכל קיבלנו שירות מצוין ממוסך הדקל בהרצליה, הרכב שירת את אמא שלי, בגדול היא היתה מרוצה.

בשנת 2005 רכשנו מחב' לובינסקי 4 רכבים, זה היה במסגרת מבצע ייעודי שנערך לעורכי-דין, במסגרת המבצע רכשנו 3 פיג'ו 407 כאשר אחי הצעיר רכש 307 מודל אקס.טי אוטומט.

אציין שקיבלנו יחס וי.איי. פי מחב' לובינסקי, כולל אחריות (בתשלום) במסגרת "ראש שקט".

כפי שציינתי לעיל, במקרה זה ב- 407 שהיתה בבעלותי ושגמעה 96,000 ק"מ ב- 5 שנים הוחלפו רכיבים רבים, כולם במסגרת אחריות.

בפיג'ו 307 של אחי הוחלף ראש מנוע, לאחר כ- 45,000 ק"מ, כמובן במסגרת אחריות.

אבי שדרג את ה- 407 ובחר לרכוש 308. בהתייחס להערה של פרפל, אציין שהסחירות של ה- 407 נמוכה, יבואנים רבים לא היו מוכנים לבצע טרייד-אין לרכב, לכן אבא שלי בסופו של דבר הזמין 308 וכמובן קיבל טרייד-אין מיבואן פיג'ו.

זו הסיבה שלאחר שהיינו לא מרוצים מה- 307, נרכשה 308.

כאמור, אבי לא ירכוש יותר פיג'ו, אלא ככל הנראה יבחר בסקודה אוקטביה, בעיקר בשל השילוב מנוע וגיר די.אס.ג'י 7 הילוכים, בהחלט גיר מדהים ביחס לגיר המזדקן ב- 308.

אם יש למישהו שאלות בעניין, אשמח לענות בפרטי, אולם אני מדגיש מראש שאין כל ממש בהערות של פרפל לגבי התייחסותי, התייחסותי היתה עניינית ואני סבור שמי שרוצה להגן על כספו ולקנות מכונית שתזדקן בכבוד, עדיף לו לרכוש מכונית אחרת ולא פיג'ו 307.

פורסם

עושה רושם שזה רכב מאוד מפנק. אני גם חושב. אבל בקטע של האמינות צריך באמת להזהר, כי אם לא טיפלו בו כמו שצריך אז חבל לי על הזמן. אני יאכל אותה ובגדול.

אני גם לוטש עיניים לעבר גולף או פולו.

גולף - מתלבט בין מנוע 1600 לבין 2000, דגמים פסיפיק, קומפורטליין, או ג'נריישן הכי מאובזר. מאמין שמודל 2004 בתקציב עד 60K יכנס.

לגבי הפולו מודל 2005-2006 יכול להכנס לי. 2006 אחרי מתיחת פנים נראה הרבה יותר יפה.

• תוכן חדש...