Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה - פיג'ו 307 - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לקחתי פיג'ו 307 XT 2.0 2003 KCSHEV.

אמרו שהכל תקין חוץ מהספק נמוך במנוע - 109 כ"ס במקום 140.

בלוק מנוע - הספק נמוך - משהו כזה.

הבוחן אמר שזה כנראה בגלל שצריך להחליף פילטר דלק כי לא מגיע מספיק דלק למנוע וצריך לעשות טיימינג אם לא עשו.

בדקתי והחליפו טיימיניג לפני שנתיים נראה לי.

בקיצור - מה אתם אומרים על האוטו? לקנות או לא?

שנסעתי קצת באוטו שמעתי שנוסעים לאט ואז מהר - בתוך העיר יש נקישות כאלו בהחלפת ההילוך האוטומטי.. זה תקין?

בבדיקה אמרו שהגיר טוב מאוד.

תודה

פורסם

ההפרש בין ההספק הנמדד בגלגלים להספק המוצהר של היצרן תקין ולאוו דווקא מעיד על בעיה, במסנן הדלק או בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הגיר AL4 שונה אולי ממה שהכרת, תנסה לקחת עוד סיבוב או שניים להתרגל ולראות אם מתאים לך הסגנון.

אז הרעש תקין?

אני נסעתי והיה תענוג.. אבל רק שמעתי נקישות שהאוטו העביר הילוך בנסיעה בעיר.

פורסם

חסרים קצת נתונים, כמו יד הרכב (ובעלויות קודמות) וכן ק"מ שעבר.

דעתי היא, שאם נשמעו נקישות מהגיר במהלך נסיעה - נשמע חשוד משהו, ועדיף לאבחן בנוסף גם במכון לגירים, או במוסך יבואן.

alfa 156 2.5.

פורסם

נקישות בגיר ב-AL4 בגיל הזה זה דבר רגיל.

כמה זמן עוד יחזיק הגיר עד שיפוץ? קשה לדעת - ובגלל זה כל מכוני הבדיקה מחריגים את הגיר האוטומטי מה"אחריות" שהם נותנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נקישות בגיר ב-AL4 בגיל הזה זה דבר רגיל.

כמה זמן עוד יחזיק הגיר עד שיפוץ? קשה לדעת - ובגלל זה כל מכוני הבדיקה מחריגים את הגיר האוטומטי מה"אחריות" שהם נותנים.

מכון הבדיקה שבדק את הגיר אמר שהגיר טוב מאוד ונתן ציון 100.

אני רק שמעתי נקישות.

האוטו יד 2 - 100 אלף ק"מ.

• תוכן חדש...