Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים במקרה של תאונה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אני קונה אוטו אספנות כמו סובארו "פשע"1979

וחס וחלילה מישהו נכנס בי ...

מה עושים מבחינת חברת הביטוח? מה זמינים הכול מהחברה ?

ואם התיקון יוצא סכום עתק של נגיד 10000 אז נותנים מחירון משהו כמו 3000?

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

קודם כל טוב שמישהו פגע בך ולא אתה אשם.

כמו בכל מיקרה של תאונה במקרה נזק לרכב שמבוטח, מפעילים שמאי שמגיע דרך חברת הביטוח.

ואז מתחילה המלחמה או שלא. יש מצב שתקבל את כל מה שתבקש כל עוד זה סביר.

ואם אני לא טועה על השמאי אתה משלם.

פורסם

כן... ממש... לחבר לא מזמן נפגע אוטו מאד נדיר, משופץ במצב מצויין- והכריזו לו "טוטאלוס" בסכום מצחיק, ועוד בתרוץ, ש"מצאו אוטו כזה בחו"ל במחיר מסויים, ומחירו בארץ, כולל הובלה ומסים- תהיה המחיר, שנתנו"! (אני, בתור מי, שהביא "במיקרה" אוטו, שאין יותר זול ממנו- יודע, כמה בדיחה היה המחיר, שנתנו לו!:evil: )! למי, שלא הבין- הייתה אשמה של 100% של הצד השני בתאונה- ועדיין, הבן אדם הזדמבר! ולא היה עם מי לדבר!

גם לי קרה מיקרה- עוד לפני, שבכלל ידעתי, מה זה "אספנות"- הייתה לי פורד אסקורט משופצת ויפה- שנהג שיכור דפק לה את כל הכנף, כאשר פנה תוך חציית הנטיב שלי! אז, בשביל, לא ישביתו לי אותה- הייתי צריך להוסיף לא מעט כסף, ע"מ שיתקנו לי אותה, וגם לבקש משמאי, שבכוונה יוריד את הארכת עלות התיקון- כדי, שלא אקבל "טוטאלוסט"!!!:? את החברות הביטוח לא מעניין ערך האמיתי של האוטו בשבילך- מבחינתם זוהי גרוטאה ישנה, ומחירה בהתאם!:?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם רכבך יפגע חלילה בתאונה,

על מנת לתקן אותו על חשבון הביטוח של הנהג האשם (בהנחה שהוא אשם ולא מתנער מאחריות), תצטרך להזמין חוות דעת משמאי לגבי ערכו, ואסור שהוצאות תיקונו תהיינה גבוהות ממחצית ערכו.

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=235831&highlight=%D7%90%D7%95%D7%91%D7%93%D7%9F

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדיוק! ואם נלך לפי השאלה המקורית- כמה, אתה חושב, שיתנו הארכת מחיר לסוברו שנת 79, בכל מצב שתהיה? 3-5 אלף, לא יותר מזה, מה שאומר, שתיקון לא יכול להיות יותר יקר מ-1000-2000 גג! מה אפשר לתקן בסכום כזה?!:? -אגב, זה נושא מעניין למועדון 5, IVC, וכל הגורמים הרלוונטיים בנושא האספנות בארץ- להגיע למצב, שניתן יהיה לקבל תיקון רכב אספנות בכל מצב, לא משנה, מה ערכו "על הנייר", ולא להכריז על "טוטאלוסט" רק על סמך העלותו! כמובן, אני לא מדבר על המיקרים הקיצוניים של הרכב שנפגע פיזית בצורה, שלא ניתן לשפצו- אלא על המיקרים כאלה בלבד, שאוטו, שניתן לתקן בקלות (ובעלות של חלק של אוטו חדש!!!)- ולא מתקנים רק בגלל ה"מחירון" הנמוך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...