Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו מצאנו הצעה די טובה,

סביבות ה46 אלף , פרטית יד 2 (מה שקשה היום להשיג במכוניות האלו פרטיות כי הליסינג כמעט קנו את כולן)

הבעיה שאבא שלי מתעקש על הקילומטר שהוא 130אלף ,הוא טוען שהבלאי יהיה משמעותי ואחרי קילומטרים

כאלה הוא טוען שמתחילות לצוץ שלל בעיות, ולא כדאי לקנות אוטו בק"מ

כזה, והוא אומר שלדעתו אם הוא קונה זה עד 100 אלף ק"מ, (והתקציב שלנו סביבות ה50K)

אני חושב שהק"מ בסדר ולא חושב שזהו תהווה בעיה כה גדולה אם הרכב מצבו בסדר והיסטורית טיפולים שנראה,

אז לדעתכם מה אתם חושבים על לקנות אוטו בק"מ כזה ? הרכב יהיה בעיקר לאמא שלי (נסיעות עירוניות קצרות

ונסיעות לעבודה סביבות ה20-30ק"מ הלוך חזור)

וגם לי ואני לא אסתפק בגרוטאה כן , ברור ששניה פחות או שניה יותר להגיע מ0-100 לא תעניין אותי

כי אני לא הולך לעשות תחרויות אבל עקיפות בטוחות זה כן, (אני לא מצפה לתאוצה של מטוס אבל תאוצה שתורגש והאוטו

לא יהיה עגלה עם סוס)

בנוסף נסיעות בינערוניות סביבות ה120 שהמנוע לא יחנק והסל"ד שלא יהיה בשמים,

זה גם מה שחשוב לי בעיקר וגם לאמא שלי.

תודה רבה לעוזרים יהיה טוב אם תענו לי היום עד הערב, (לפני שנלך לראות את האוטו).

פורסם

אם הרכב טופל כיאות, לא צפויות בעיות מיוחדות, מה גם שהקילומטראז' אינו גבוה במיוחד לרכב בן כ-6 שנים.

בפעם הבאה, הואל בטובך להשתמש בסימני פיסוק ע"מ להקל ולהנעים את הקריאה.

בהצלחה!

פורסם
130K לחלק ב - 5 שנים = 26K בשנה. יחסית לגיל של הרכב, קילומטרז' גבוה (10K-15K בשנה זה מצב נורמלי).

תחליטו , אחד אומר לי ככה ואחד אומר לי אחרת , איך אני יוכל לדעת מה לעשות ?

פורסם
תחליטו , אחד אומר לי ככה ואחד אומר לי אחרת , איך אני יוכל לדעת מה לעשות ?

תמיד תתכנה יותר מדיעה אחת. לא צריך להתרגש. אחד חושב ככה ושני אחרת.

גם אני חושב שעדיף למצוא רכב עם ק"מ יותר נמוך.

alfa 156 2.5.

פורסם

תיקון בקשר ליד של הרכב , זו יד שלישית אשתו התבלבלה

קיצר אתם אומרים לא ללכת על ההצעה הזו בגלל הקילומטרז'?

פורסם
תחליטו , אחד אומר לי ככה ואחד אומר לי אחרת , איך אני יוכל לדעת מה לעשות ?[/quotלא

לא אנחנו מחליטים, זה אתה מי שמחליט.מה כן קילומטרז' שלו גבוה , לכן אפשר וצריך למצוא עם קילומטרז' יותר נמוך כאשר מדובר ברכב בן 5 שנים.

פורסם

אם אתה מתלבט - תבדוק את הרכב במכון בדיקה.

יכול להיות שהוא במצב טוב ויכול להיות שלא.

יכול להיות שניתן להוריד עוד במחיר לאחר הבדיקה....

בקיצור תבדוק: היסטורית טיפולים, האם היד הראשונה הייתה ליסינג (משרד הרישוי למיטב ידעתי) אם עד כאן קבלת תשובות טובות, כלומר, טופל כהלכה והיד הראשונה איננה ליסינג - תמשיך לבדיקת הרכב במכון בדיקה.

מאיפה אתה בארץ?

בהצלחה

• תוכן חדש...