Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

הייתי רוצה לדעת איזה שיפורים התחלתיים אפשר לשים באיביזה 96 מנוע 1600 הזרקה.

תנסו מלהמנע מאגזוז זרימה חופשית בינתיים כי אני מפחד שהוא ירעיש לי יותר מידי וכבר יעצבן.

אז אשמח לקבל שיפורים קטנים שעושים הבדלים שמורגשים.

אם תוכלו בערך לתת מחירים אני גם ישמח.

תקציב שיפורים עד 5000 שקלים.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

יישור קו

צמיגים איכותיים

קורס נהיגה

אם יישאר כסף, סט מתלים ספורטיבי זול (לא קוילאובר)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני מניח שאתה רוצה יותר כוח:

ישור קו

סעפת פליטה

צ'יפ

קח בחשבון שהשיפור יהיה יחסית זניח ואם אתה שואל אותי עדיף כבר לחסוך עוד קצת ולרכוש איזו 20VT.

***Skodillac***

פורסם

כשאתה אומר עוד קצת, הכוונה שלך לעוד 30 אלף+.

הרכב שלו לא שווה יותר מ 10-12 אלף ש"ח כמובן בהנחה והוא במצב סביר וללא דברים יוצאים מהכלל.

מי שמחזיק רכב כזה סביר להניח שאם הייתה לו אפשרות לרכב ב 40+ אלף אז הוא לא היה חושב פעמיים.

לפותח האשכול, בתור בעלים של איביזה 1600 שנת 97 לשעבר, לא תמצא שומדבר באזור המחירים האלה שיתן לך כוח מורגש.

הדבר היחידי שיכול לגרום לשינוי זה פילטר פתוח, ג'אנטים יותר גדולים עם מידת צמיג רחבה ובמידה ותרצה קפיצי הנמכה סולידיים שלא דורשים שידרוג בולמים לספורטיביים, משהו כמו 35-40 מ"מ הנמכה! יתנו לך קשיחות ויציבות הרבה יותר טובה לרכב

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני הייתי משפר דבר ראשון, חלק שבהכי קצת כסף ישפר הכי הרבה התנהגות והיגוי. זה מה שאני עשיתי, החלפת תותבים לכאלה של TT.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

צמיגים איכותיים זה תמיד טוב, בטיחותי ומורגש מאוד.

תנסה לעלות מידה (ולאשר ברשיון כמובן) ולרכוש צמיגים ספוטיביים.

בסעיף הכח הייתי מציע לך לא לנסות להוסיף אלא למסות להחזיר סוסים שברחו.

כלומר, יישור קו מלא והחלפת רכיבים עייפים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

צמיגים וגאנטים בתכנון ולא כוללים את הסכום שהבאתי פה.

ציפ' ופילטר פתוח ישנו קצת הרגשה ? ואם אני יוסיף אגזוז זרימה חופשית זה ישנה המון או רק רעש ?

מה לגבי פורק לחץ ?

פורסם

פילטר פתוח לא ייתן לך שום דבר ואולי אפילו יוריד לך בביצועים.

דוד אחורי איכותי יכול לתת לך תגובה קצת יותר טובה על הדוושה.

פורק לחץ?? מה יש לך לפרוק בדיוק. אין לך טורבו!

יישור קו מלא ייתן לך תוצאות מיידיות וימנע נזקים עתידיים.

עידן

פורסם

שאתה אומר יישור קו מה בדיוק הכוונה ביישור קו?

איזה חלקים להחליף איזה חלקים להשאיר ?

הרכב נקנה ממישהו שטיפל במוסך מורשה 12 שנים אז אני מאמין שתמיד אם היה חלק לא טוב הם החליפו.

בקרוב יקבל היסטורית טיפולים קצת לא מועיל אחרי הקניה אבל עדיין יעזור.

פורסם

יישור קו כולל החלפת נוזלים (שמן, שמן גיר אם נחוץ, נוזל קירור), בדיקת צינורות והחלפת צינורות יבשים, בדיקת בלמים, קומפרסיה, בדיקה ממוחשבת, פילטרים וכו'.

לרכב שלך היו X סוסים כשהוא יצא מהמפעל והיום יש לו פחות.

במקום לנסות להוסיף סוסים, אפשר להחזיר חלק מהסוסים שברחו.

לאחר מכן תחשוב על תוספות.

עידן

פורסם

הרכב בקרוב עובר טיפול שיוחלף בו פילטר שמן שמן ונוזל קירור ברדיאטור.

הוא עבר כבר ברקסים חדשים ששמנו.

לגבי בדיקה ממוחשבת אני לא יודע בדיוק עם קיים מחשב ברכב, במידה וכן הרכב יכנס לבדיקה.

פילטר יעבור ניקוי יסודי השבוע.

ולכן את הרוב הוא יעבור בזמן הקרוב.

ולכן אני בא ושואל על שיפורים קצת.

ציפ' ודוד אחורי במחיר הגיוני יוכלו לתת שיפור בנהיגה ובהרגשה של האוטו ? והאם אני יעבור את ה5000 שקל ?

פורסם

צ'יפ לא יתן לך כלום , אולי כמה סוסים בודדים, וזה יעלה משהו כמו 2-3 אלף שקל.

דוד אחורי אתה יכול לרכוש אחד יד שניה, ואני אישית ממליץ על ANSA / SABRING / REMUS אם אתה רוצה רעש סולידי ולא שכל העיר תשמע אותך, אם כן תחפש משהו מהדודים בניה עצמית בלי אבא ואמא, לרוב הם נראים אותו דבר, עגולים עם יציאה ענקית, עולים בערך 300 שקל, או דרגון.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בלי לבאס, אין שום דבר שניתן לעשות לדעתי שישפר בצורה מורגשת את הרכב מבחינת ההספק. אני חושב שאת התגובות הכי טובות קיבלת מעידן ואני מחזק את דבריו:

1. יישור קו יכול להחזיר סוסים אובדים

2. צמיגים טובים ישפרו אחיזה (עזוב אותך מג'אנטים, המנכות וכד - זה יותר הורס את הנוחות ממשפר התנהגות...)

3. הייתי משקיע את השאר בקורס נהיגה - גם תלמד איך להוציא מה שניתן מהרכב וזה גם הולך איתך לרכב הבא :)

פורסם
בלי לבאס, אין שום דבר שניתן לעשות לדעתי שישפר בצורה מורגשת את הרכב מבחינת ההספק. אני חושב שאת התגובות הכי טובות קיבלת מעידן ואני מחזק את דבריו:

1. יישור קו יכול להחזיר סוסים אובדים

2. צמיגים טובים ישפרו אחיזה (עזוב אותך מג'אנטים, המנכות וכד - זה יותר הורס את הנוחות ממשפר התנהגות...)

3. הייתי משקיע את השאר בקורס נהיגה - גם תלמד איך להוציא מה שניתן מהרכב וזה גם הולך איתך לרכב הבא :)

הבעיה בצמיגים שהם דיי קטנים גאנט 13 ואין כל כך צמיגים בגודל הזה אני בספק עם בכלל.

לבי קורס נהיגה גם את זה קיבלתי מתנה מההורים.

בסך הכל זה אוטו ראשון..

• תוכן חדש...