Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה יצאנו לבלות מספר חברים באיזור טבריה, אף אחד מאיתנו לא נהג ונסענו במונית, בדרך חזור היו המון ניידות ומחסומי משטרה ובגלל שהרכב שלי היה אצל חבר הייתי צריך לנהוג עד לביתי שנמצא מחוץ לטבריה. באיזור צמח נהג המונית עצר ליד ניידת וביקשתי ממנה לעשות בדיקת נשיפון כי עוד מעט אני אצטרך לנהוג ברכב שלי, השטור מצידו ענה בשלילה ואפילו בצורה מגעילה ואמר לי "עוף מפה מה פתאום בדיקה אין סיכוי שנעשה לך וביקצור שבת שלום".

אני שואל את עצמי, המשטרה לא מוכנה לתת לנהג לעשות בדיקה אם אין מצב שהשוטר יוכל לכתוב דוח לאחר מכן? איזה מן שמירה על החוק זאת אם אזרח רוצה לבדוק את עצמו שהוא לא שתה יתר על המידה ושוטר לא נותן לו.

האם זה מקובל בכל הארץ או שפשוט מצאתי שוטר קצת מבולבל?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הוא בודק שכרות לנהגים, ולא לכל אחד שמציץ מהמונית ומתחשק לו להבדק. זה באמת לא נראה לך הגיוני שהוא סירב?

פורסם

תחשוב על זה ככה, אם כל פעם שיבוא אחד כמוך ויבקש בדיקה בלי סיבה איפה זה ייגמר, אתה חושב שיש להם מלאי בלתי מוגבל של הנשיפונים, כמו בכל גוף ממשלתי אחר כמו הצבא השב''ס המשטרה יש כמות הקצאות שאתה מקבל לכל דבר וכל בעל תפקיד שמכיר את עבודתו לא יבזבז את ההקצאות על בדיקות שווא ,כי במקרה שהוא יצטרך את זה באמת, אז הוא יתחיל לשבור את הראש.

בקיצור אין סיבה שהוא ייתן לך להיבדק לבקשתך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המשטרה מוציאה המוןן כסף כדי לקנות את המכשירים לבדיקה,ולא כול אחד שרוצה להבדק כי נראה לו שהוא שיכור יבוא ויבדק.

אם נראה לך שאתה לא כשיר לנהיגה ,אל תנהג נקודה. רק שתדע ניידות מקבלות הקצאות,וזה לגיטימי ששוטר יעדיף "לבזבז" את הבדיקה על נהג פוטנציאלי .

עצה שלי: גם אם שתית בקבוק בירה אחד אל תנהג ותיהיה בראש שקט.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

נשמע לי הגיוני ששוטר תנועה לא אמור לספק שירותי מדידת רמת אלכוהול בדם לקהל הרחב. אבל הצורה שבה הוא התבטא היא, כרגיל, מבזה.

פורסם

נראה לך הגיוני שכל הולך רגל או נוסע יבקש להבדק והשוטר צריך להענות לבקשה?

התפקיד שלו בעת ביצוע מחסום לקחת דגימת נשיפה מהנהג ולא מהנוסעים.

shmulikk:

"אני שואל את עצמי, המשטרה לא מוכנה לתת לנהג לעשות בדיקה אם אין מצב שהשוטר יוכל לכתוב דוח לאחר מכן? איזה מן שמירה על החוק זאת אם אזרח רוצה לבדוק את עצמו שהוא לא שתה יתר על המידה ושוטר לא נותן לו."

ואני שואלת את עצמי איזה מן נהג אתה ואיך אתה שומר על החוק.

שתית? אל תנהג. נקודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בסיטואציה שאתה מתאר אכן לא היה מקום לשוטר לתת לך להיבדק,למרות שהיה ניתן לענות לך בצורה יפה יותר.

בסיטואציות אחרות התסריט דומה,לא פעם שמעתי שוטרים עונים בשלילה לבקשת הבדקות יזומה של הנהג,אלה עונים בצורה הכי מגעילה "תבוא עם הרכב ואז תבדק,נכשלת? אכלת אותה. עברת? זכיתה."

עוד הוכחה שהמשטרה רוצה כמה שיותר תפיסות על חם ולא באמת להוריד תאונות והרוגים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כרגיל התנהגות מגעילה של שוטרים...

לי גם קרה דבר דומה, חבר שלי נהג באוטו שלי עשה בדיקה ויצא תקין, אך הוא שאל למה הרכב על שמי (למרות בהביטוח לכל נהג) וחבר נוהג ולא אני (לא שאני מבין מה בכלל זה עניינו) אז אמרתי לו ששתיתי ואני מעדיף לא לנהוג והוא אמר לי שאם אני בוחר להוציא את האוטו שלי שאני אנהג בו (ושוב... מי שואל אותו?!?!) אז אמרתי לו שאין בעיה שיביא לי לעשות בדיקה, אז הוא אמר שלו אחרי שישבתי 5 דקות וניסיתי לשכנע אותו, הוא הסביר לי שיש מעקב במכשיר, ואם מישהו נתפס עם רמת אלכוהול גבוה, הם מחוייבים לעצור אותו, ואם אתה לא נוהג אין סיבה לעצור אותך, לכן הם לא יכולים לתת לך להיבדק...

מסקנה- אם שוטר עצר אותך, והוא לא יכול לעשות לך כלום, קודם כל תבלבל לו את השכל בגלל שהוא בלבל לך את השכל, אולי יצא לך משהו טוב מזה...חחח

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

+1 לנהגת שודים.

שתית? אל תנהג וזהו. אף שוטר לא חייב לפסק לך מכשיר למדידת רמת האלכוהול.

זה שהוא דיבר בצורה מגעילה, שטויות, עבור הלאה, מחר יום חדש.

פורסם

זאת הגישה של הנהג הישראלי שחושב "לי תמיד מגיע הכל" מה אתם חושבים זאת תוכנית כבקשתך תעשה לי תביא לי - אף אחד לא חייב לתת לך שרות במובן הזה . אבל אם מישהו נתקע או נתקעת בדרך ועוזרים לה\לו להיחלץ או להחליף גלגל מפונצ'ר לא רצות תודות עד השמים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

תפקידה של המשטרה לשמור עלינו, ולא לגרום לנו לעבור עבירה כדאי שיוכלו לתפוס אותנו אחר"כ.

ומי שדואג בקשר לעלות של הבדיקות, תאמינו לי שכל נהג שיכור שנתפס יכול לממן רכישה של נשיפונים למחוז שלם. אם זה בקנס שהוא יקבל, מסים ממשכורת של העורך דין וכו..

נהגת שודים אני לא מבין אותך, בכל שירשור שקשור למשטרה את מגוננת עליה בחירוף נפש, גם במחיר של לכתוב שטויות.

ואני שואלת את עצמי איזה מן נהג אתה ואיך אתה שומר על החוק.

שתית? אל תנהג. נקודה.

החוק לא אומר לך שאסור לשתות.
פורסם

השוטר צודק. אם אתה רוצה אז קנה ערכה מכספך ובדוק לבד. מעבר לזה גם אם אתה ברמה החוקית עדיין עדיף לא לשתות כשצריך לנהוג. גם בריכוז המותר בחוק אתה עדיין מגיב יותר לאט וחבל שבגלל שילוב של נהג שיכור ונהג שלא הספיק לברוח ממנו אנשים יפגעו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מבין את הגישה - אמנם טכנית, השוטר לא חייב לתת לך להבדק, אבל מה ההגיון בלתת לאדם ספק שיכור לעלות על הכביש?

מעבר לזה, שכחתם שהמשטרה היא משרתת הציבור, ואני לא רואה בכך שום פסול אם השוטר בא לקראת הנהג, כמו במדינות אחרות.

גישת ה"שתית אל תנהג" מטופשת ולא פרקטית, לא סתם האיסור לשתיית אלכוהול לא עומד על 0.

זה רק מראה את בעיית המנטליות של המשטרה, ובעיית הציבור שעוד מצדיק את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...