Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סיאט לאון חדשה.

בקשר לרצפה הכפולה - נראה לי לא פרקטי בשבילי, זה ייקח חלק גדול מדי מהבגאז'.

אבל התקנה על התיבה של הסאב נשמע מעניין... השאלה אם כל הרטט מהבאס לא ידפוק את המגבר/יפגע בביצועי הסאב

Auto Emoción

פורסם

לא יפגע אבל המינוסים הם:

אם גונבים את הסאב - המגבר כבר נגנב ביחד איתו (אם אני רואה גנב, אני נגנב איתו אוווו...:-D)

התיבה של הסאב צריכה להיות מקובעת בכדי שהחיווט של המגבר לא יקרע בטעות מתזוזה של התיבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקשר לריצפה הכפולה:

אפשר ליצור את הפלטות רק ברוחב של המגבר, כך שרק חלק קטן מתא המטען יכיל את הסנדויץ (פלטה- מגבר- פלטה)

לגבי חיבור כל העסק למניעת תזוזה אפשר לחבר לברגים של בסיס המשענות האחוריות.

מה קיבלנו:

לא יוצרים חורים חדשים.

המגבר לא חשוף.

אתה כמעט ולא מאבד נפח מתא המטען.

מתחדשת*

פורסם
בקשר לריצפה הכפולה:

אפשר ליצור את הפלטות רק ברוחב של המגבר, כך שרק חלק קטן מתא המטען יכיל את הסנדויץ (פלטה- מגבר- פלטה)

לגבי חיבור כל העסק למניעת תזוזה אפשר לחבר לברגים של בסיס המשענות האחוריות.

מה קיבלנו:

לא יוצרים חורים חדשים.

המגבר לא חשוף.

אתה כמעט ולא מאבד נפח מתא המטען.

מה שאתה בעצם מציע זה לבנות מין קופסה שתסגור על המגבר מלמעלה וככה הוא לא יזוז?

זה לא יחנוק אותו למוות?

Auto Emoción

פורסם

תשים כמה מאווררים והוא לא יחנק למוות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

או שתעשה מה שאני עשיתי וזה בעצם רצפה צפה כאשר בין הפלטה התחתונה לפלטה העליונה השארתי פתחי אוורור רבים וגם לא משכתי את הפלטה לכל עומקו של תא המטען אז נשאר עוד הרבה מקום לכניסת אוויר, נשאר עוד קצת מקום עם עומק מלא של תא המטען.

למגברים הקודמים שהיו לי שם העפתי בכלל את המכסה העליון ונתתי להם להתקרר ישירות לתוך הפלטה.

למגבר הנוכחי שיש לי שם יש מכסה פרספקס בכלל והוא מאייד את החום יותר טוב אבל זה גם מגבר קלאס D עם ספק שעובד בשיטה חדשה והוא בקושי מתחמם גם ככה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...