Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מהמר על מחיר של 150K. אחרת אין לה סיכוי מול השירוקו.

ולטעמי האיביזה החדשה מאוד יפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לטעמי הפביה פשוט ניראת רע, גבוהה מידי, ג'יפון מידי, לכן היא נפסלת מייד, לדעתי הוט האצ' צריכה להציע גם מראה צעיר ושובב מה שלפביה פשוט אין.

פורסם

מסכים איתך, זו גיזרת המחירים שגם הפולו GTI הקודמת התחרתה בה.

ברגע שהמחיר יתקרב ל200, אין שום סיבה שלא לתת עוד קווץ' ולקחת גולף GTI. זו כבר ליגה אחרת מכל הבחינות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת, מאוד התאכזבתי ש VAG ביטלו לנו את הדיונים העתידיים של "ידני מול DSG", כל 3 הקטנות החמות שלהן יוצאו ללא גירסה ידנית כלל וכלל :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם בירה, מחידוש מרענן הDSG הפך לדבר מציק שתוקעים אותו לקהל הרחב בכל אפשרות.

בקיצור, העם דורש גיר ידני ואת זה כרגע ניתן להשיג רק במיטו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האיביזה כבר כאן.

הפולו תגיע בוודאות.

בקשר לסקודה, לא ידוע לי אבל ברמת ההגיון, אני לא מצליח להבין למה לייצר 3 פעמים את "אותו רכב" (סליחה, 4 פעמים, עכשיו יש גם את ה A1) אז בטח ובטח אני לא מבין את ההגיון לייבא 4 פעמים את "אותו רכב", שלא לדבר על זה שייבוא הסקודה עלול לפגוע בנישה מאוד מוצלחת של צמפיון, האיביזות הספורטיביות.

פורסם
האיביזה כבר כאן.

הפולו תגיע בוודאות.

בקשר לסקודה, לא ידוע לי אבל ברמת ההגיון, אני לא מצליח להבין למה לייצר 3 פעמים את "אותו רכב" (סליחה, 4 פעמים, עכשיו יש גם את ה A1) אז בטח ובטח אני לא מבין את ההגיון לייבא 4 פעמים את "אותו רכב", שלא לדבר על זה שייבוא הסקודה עלול לפגוע בנישה מאוד מוצלחת של צמפיון, האיביזות הספורטיביות.

למה אתה חושב שמדובר ב 4 רכבים זהים?

emotion of motion

פורסם

אני דווקא חושב אחרת.מחיר השירוקו 1.4 + DSG נושק ל-190K ש"ח.המנוע שמגיע עם הפולו GTI זהה למנוע של הגולף GTI, אז כמובן שמחיר של 150K ש"ח - יהיה זול מדי.ההימור שלי? איפשהו סביב ה-175K ש"ח, למרות שלא נשמע לי הגיוני שצ'מפיון תתן לך להנות מרכב של 210 כ"ס בפחות מ-1000 ש"ח לאחד כ"ס. מצד שני, היא חייבת להיות זולה לפחות ב-20K ש"ח מהגולף GTI.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
למה אתה חושב שמדובר ב 4 רכבים זהים?

זהים זאת מילה שלך, לא שלי.

אני כתבתי "אותו אוטו" ובכוונה הכנסתי את התאור למרכאות כפולות כי ברור שלא מדובר ברכבים זהים אבל מדובר באותה פלטפורמה, אותו מנוע, אותו גיר אותו מערך בלמים ומתלים (עם שינוי כמובן בסט אפ).

אז יש איזה סט אפ שונה של המיתלים וכמובן שיש עיצוב חיצוני ופנימי שונה אבל בהוויה הבסיסית של הדברים, מדובר ברכבים בעלי התנהגות דומה מאוד (על ה A1 אפילו עוד לא קראתי ביקורת או כתבה אז אני לא יודע להגיד אם זה נכון לגביה אבל על סמך נסיון העבר עם VAG, לא תמצא שם איזה גדולות ונצורות שלא מצאת ב 3 אחיותיה).

מה הוא מבין, הוא נוסע על 1.8 מיושן :wink:

בר, התכוונת אלי? אכן אני נוסע עדיין על 1800 מיושן (רחמנה ליצלן , עם 8 שסתומים), מתי אתה בא לקבל בראש? :twisted:

• תוכן חדש...