Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוקאר בוחן את הפולו GTI והפאביה VRS החדשות

504L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני כבר רואה את האמוציות שהולכות לרוץ פה :lol: ניחוש אחד את מי קיבלה :mm_yeah: ומי "זכתה" ב- :mm_nah:...

פולו: http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Volkswagen-Polo-1.4-TSI-180-GTI/249786/

פאביה: http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Skoda-Fabia-1.4-TSI-180-vRS/249751/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שקראתי כמו רוב האנשים ידעתי שהפולו תאכזב ופאביה תהייה בדיוק מה שקיוו.

כנראה שפאקטור המחיר עובד שעות נוספות על הפן הפסיכולוגי, נראה לי טירוף לשלם אנגליה עוד 3 אלף פאונד על אותו אוטו עם סמל אחר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לעזעזל הפאביה שוקלת 134 קילו יותר מהפולו ? הפלטפורמה זהה, יחידת ההנעה גם כן היא.

נתוני התאוצה, מהירות סופית וגם צריכת הדלק שונים בצורה נבדלת.

פאביה:

How fast?

0-62 mph 7.3 sec

Max speed 139 mph

How big?

Weight 1318 kg

How thirsty?

Combined 45.6 mpg

CO2 emissions 148 g/km

פולו:

How fast?

0-62 mph 6.9 sec

Max speed 142 mph

How big?

Weight 1184 kg

How thirsty?

Combined 47 mpg

CO2 emissions 139 g/km

הדבר היחידה שעולה לי בראש שלפאביה מצויין שיש מערכת XDS (נעילת דיפרנציאל אלקטרונית), מה שיכול להוות בתור סיבה לעליה במשקל הרכב.

מה דעתכם?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זאת, אם נשאיר את המחיר רגע בצד,

הפולו נראית מצויין מבחוץ ומאוד אלגנטית מבפנים (למעט הריפודים כמובן- מה לעזעזעל הם חשבו לעצמם??).

בעוד הפאביה נראית מאוד פושרת ואנמית מבחוץ וקודרת וחסרת מעוף מבפנים.

סיכום: איביזה קופרה/אלפא מיטו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לעזעזל הפאביה שוקלת 134 קילו יותר מהפולו ? הפלטפורמה זהה

כמו שכבר כתבתי באחד השרשורים פה, הפאביה היא לא על אותה פלטפורמה של פולו, אלא מבוססת על הפלטפורמה הקודמת של VAG. ניתן לראות את זה, למשל, כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_A0_platform#PQ25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהההה "סמיילי של אידיוט"

:-D

תודה, החכמתי:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זאת, אם נשאיר את המחיר רגע בצד,

הפולו נראית מצויין מבחוץ ומאוד אלגנטית מבפנים (למעט הריפודים כמובן- מה לעזעזעל הם חשבו לעצמם??).

בעוד הפאביה נראית מאוד פושרת ואנמית מבחוץ וקודרת וחסרת מעוף מבפנים.

סיכום: איביזה קופרה/אלפא מיטו.

עידן

בדיוק מה שאני חשבתי.

אני חייב לציין שמאוד התאכזבתי מהביקורת על הפולו. ציפיתי למיני גולף GTI.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת, לא התאכזבתי מהנתונים של הפולו כמו שהתאכזבתי מהאנמיות של הVRS , בהתאם להיכרות שלי עם האוקטביה ציפיתי לקצת יותר מבחינת עיצוב ואיבזור ולא למה שיש בפועל, כי אז יחד עם הנתונים ואיבזור טוב היא הייתה הבחירה שלי לבית VAG.

אם הייתי צריך לבחור, כנראה שזו הייתה הקופרה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה צפוי שדווקא הפביה תעלה על אחיותיה. גם הפביה הקודמת כויילה טוב משמעותית מהפולו GTI והאיביזה קופרה.

נכון שהפולו נראית יותר גולף GTI, אבל הפביה פרקטית ממנה וזאת תמיד הייתה הנישה של הצ'יכים.

לגבי המשקל - לא הגיוני. מישהו טעה בנתון.

פביה 1.2TSI שוקלת (בערך) כמו פולו וכבדה מעט מהאיביזה.

עידן, ה"סיכום" שלך הינו לא הגיוני במיוחד, שלא נאמר שטותי.

הסיבות בגללן הייתי פוסל את השתיים - העובדה שלא ברור עתידה של הפביה VRS (ודווקא יש מחשבות על יבוא ארצה) והפולו שמן הסתם תקבל תג מחיר מנופח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שהם כתבו בעצמם - קהלים שונים. אבל נדמה לי שהתנהגות מעולם לא היתה הצד החזק של הפולו.

אגב, מסך הרדיו של הפולו מדליק במיוחד, עם סידור התחנות שלו. וגם למדנו לכמה ניתן בטוח לשפר את המנוע בלי לגרום לבעיה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

AE דווקא יותר מתלהבים מהפולו:

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/251905/volkswagen_polo_gti.html

הם בחנו גם את הפאביה סטיישן vRS ופחות אהבו אותה.

כרגיל הביקורות לא שוות יותר מידי.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכסאות בדגמי ה GTI השונים הם מחווה לGTI הראשונה.

לומר שנפלתי מהמשבצות האלה? ממש לא. יש גם כאלה אצלי.

דווקא ציפיתי להרבה מהפולו GTI החדשה, לדעתי הבוחנים הגיעו עם ציפיות גבוהות למבחן של הפולו וציפיות נמוכות למבחן של הפאביה ומכיוון שהתוצאה זהה פחות או יותר, מבחינת הפולו זו אכזבה ומבחינת הפאביה זו הצלחה.

לטעמי הפולו היא האחות הכי יפה בפלטפורמה , במיוחד לאור העיצוב המחריד של האיביזה החדשה והעיצוב העייף של הפאביה.

מאוד הפריע לי שהISSUE המרכזי במבחנים הם כסף, תמורה לכסף ומחיר... תכתבו לעניין ,עזבו אתכם מהכסף לרגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן, ה"סיכום" שלך הינו לא הגיוני במיוחד, שלא נאמר שטותי.

הסיבות בגללן הייתי פוסל את השתיים - העובדה שלא ברור עתידה של הפביה VRS (ודווקא יש מחשבות על יבוא ארצה) והפולו שמן הסתם תקבל תג מחיר מנופח.

הגיוני למי?

לך? ואתה אוטוריתה למה?

שטותי זה למנות עצמך "שגריר שקודה בארץ הקודש" ואח"כ להיעלב מהתנהגות של מוסך מקומי ולהגיד שזה לא רלוונטי כששואלים אותך מי דרך לך על איזו יבלת- זה שטותי!

בוא נודה שהמלך הוא עירום- הפאביה נראית על הפנים מבחוץ ומאוד משעממת מבפנים וזה לא משנה אם יש לה עתיד או לא.גם אם יביאו אותה לארץ, זה לא הרכב אותו הייתי רוכש אם הייתי רוצה רכב קטן וחם.

לגבי הפולו, המחיר זו הסיבה שגם אני פסלתי אותה (אם לא הבנת), הרי היא נראית כמו מיני גולף GTI גם מבחוץ וגם מבפנים ובהחלט עושה חשק אך מחירה מן הסתם יציב אותה בתחום שכבר שווה להביא רכב רציני יותר כמו הקלאו ספורט, שירוקו מיטו תלתן ירוק וכו'.

אז אם מה נשארנו בתחום סביר של מחיר?

קופרה/FR/מיטו.

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מיטו במחיר נורמלי תתן לך את הביצועים האלה?

לא ה155 וגם לא ה120.

המיטו גם לא ממוקדת כרכב לנהג בגרסאות האלה.

האיביזות פשוט מכוערות, וזה לא רק בעיניי.

מבחינת איכות הרכבה ואיבזור, כמו שנכתב בכתבה : ליגה מתחת לפולו (ליגה זה טוב, זה אומר שנעשתה התקדמות בסיאט)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ויכוח שהפולו חזקה ואיכותית אך היא תמותג גבוה, גבוה מדי.

לדעתי בסביבות ה190K.

למי שמחפש רכב במחיר שפוי יותר המיטו היא בחירה הגיונית לחלוטין וכך גם האיביזה.

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...