Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בגירה, לא התכוונתי אליך - שלך באמת מיושן ולא היה מקבל ;-) (אבל זה כמובן ב- ;-) ).

התכוונתי ל- The One...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מיושן? הוא 20VT.

אם הוא מיושן אז אני ארכאי :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהיה פה "שיח חרשים" :lol:

איזה רכב יש לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיאט לאון 2010, 1.8TSI, DSG.160 סוסים, 16 שסתומים.הזכרת לי דיאלוג משעשע אתמול, בין אביה של חברתי לביני. כיון שיש לו בעיות שמיעה קלות, 10 דקות הוא מדבר איתי על משהו ואני על משהו אחר ואנחנו שוברים את הראש איך זה יכול להיות.הוא מוסכניק (במוסך מורשה של מרצדס, לא אנקוב היכן), זה היה קשור לטורבו שיש בסמארט.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האיביזות פשוט מכוערות, וזה לא רק בעיניי.

לא רק בעיניך, אבל זה לא ממש רלבנטי כי זה עניין של טעם.

דווקא לדעתי זו האחות החתיכה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לטעמי הפביה פשוט ניראת רע, גבוהה מידי, ג'יפון מידי, לכן היא נפסלת מייד, לדעתי הוט האצ' צריכה להציע גם מראה צעיר ושובב מה שלפביה פשוט אין.

+1 (אוראל אל תהרוג אותי, זאת גם דעת הרוב).

לדעתי כל ה-1.4 האלה פשוט נפילה, חוץ מחיסכון יחסי בדלק.

תמיד יהיו פראיירים שיקנו פולו ב-175K+, לדעתי לא שווה בעליל. עדיף פולו 20VT דגם קודם אם כבר או

MK5 GTI (גולף) משומשת שהיא כמה רמות מעל עם פוטנציאל "בלתי-מוגבל".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מתיחת הפנים של הפאביה קצת סירסה אותה מגבריותה, ודווקא בגרסתה החמימה, היא נראית פחות מושכת. גם שילוב הצבעים שלה בכתבה, לא עושה עימה חסד. הפולו נראית יותר טוב (ויותר כמו גולף). מעניין כמה היא תעלה.

• תוכן חדש...