Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2500 או 3000

HIMI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם;אני מעוניין לקנות מאזדה MPV .רציתי לקנות את הדגם הצנוע יותר 2500 מהשיקול של הצריכת דלק אבל הבנתי שההבדלים ביניהם שוליים ואף נוטים לטובת הדגם הגדול יותר,מהסיבה שהוא חזק יותר ולא צריך ללחוץ על הגז כמו באחיו הקטן.מי שיוכל לעזור לי ואף לתת יותר פרטים על השניים אשמח מאוד.תודה מראש-ברכה והצלחה לכולם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל-תאמין שיכולים לתקן

פורסם

אם אינני טועה מנוע ה2500 קיים רק בשנתונים הישנים יותר סביבות שנת 2000, כך שזה בעצם תלוי באיזה שנתון אתה מעונין.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

כמו שאמרו לפני ההבדל במנועים הוא לפי דגם השנתון.

מנהיגה על 2 הרכבים אני לא הייתי מתפשר והולך על שנתון שמגיע עם מנוע ה3.0 ליטר שממש נהנתי לנהוג עליו, הוא מפתיע בכוחו גם על רכב עם משקל כזה ובנוסף השנתון יהיה יותר מתקדם.

אחרי נהיגה של כמה ימים על ה3.0 עברתי ל2.5 וההבדל בכח משמעותי.

פורסם

מנוע ה-2500 מגיע עד שנה 2002 וזה בערך השנתון שאני מחפש.(בשנתון הזה קיים גם הגדם הגדול יותר)הבנתי שיש עוד כמה הבדלים קטנים חוץ מגודל המנוע.אבל מעניין אותי לדעת האם יש הבדלים גדולים בצריכת הדלק.תודה רבה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל-תאמין שיכולים לתקן

• תוכן חדש...