Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת התרשמות 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כי בחו"ל כולם מתניידים באקזוטיקה?

הבנת למה הכוונה. למה אתה מקניט סתם?

בארה"ב/אירופה רוב האנשים לא מתלהבים מבוקסטר למשל כי יש המון כאלה בערים הגדולות.

emotion of motion

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי עליה אתמול סביב אותו אגם.

קשה לי להוסיף על הסקירה הממצה של nax אהבנו ולא אהבנו בדיוק את אותם דברים.

אציין רק שהיא היתה הרבה פחות קשיחה ממה שציפיתי, בערך באותו סדר גודל של ה159TI שלי.

הגברת הזו היא הדבר הכי קרוב ל205 ראלי שהיתה לי לפני הרבה שנים וזאת מחמאה!

אם לתאר אותהבמילה אחת - כפפה. הרגשה נהדרת שהרכב פשוט המשך שלך.

לגבי השאלות שעלו כאן, עם כל הצער שבדבר במכונית כזו אסור לאפשר ניתוק בקרה לדעתי. רוב הניהוג שלה נשלט אלקטרונית על ידי מחשבים, בלי זה היא פשוט פנדה עם המון כח (אותו דבר לגבי הרבה מההיצע הקטן/ספורטיבי/חם שיש בשוק לדעתי).

המחיר, נכון הוא גבוה אבל זה אולי טוב כדי לשמור על איזושהיא מידה של אקסקלוסיביות מעדר הוואגים.

לגבי ההילוך השישי, גם לי הוא לא חסר. החמישי מספיק ארוך (יותר ארוך מהשישי ב159 למשל).

בקיצור ממש בא לי אחת (בנוסף לא במקום) אבל צריך קודם לעבור את האישור של הבוס (אשתי...)

אגב יש להם אתר www.abarth.co.il

נ.ב. דבר אחד שמאוד חסר לי בה, בקרת שיוט לטובת הרשיון.

פורסם

אני מחכה למבחן השוואתי - נראה מי ירים את הכפפה:

שירוקו ידנית 1.4

אבארט 1.4

רנו קליאו ספורט

אלפא מיטו QV

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

הקליאו חזקה באופן די משמעותי מהיתר ואם תשאלו אותי? הספורטיבית הכי "טהורה" שבחבורה.אמנם היא לוקה במחלקת האיבזור והיא די משעממת מבחינת הפנים שלה אך מפצה על כך בתחומים אחרים כמו התנהגות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני מחכה למבחן השוואתי - נראה מי ירים את הכפפה:

שירוקו ידנית 1.4

אבארט 1.4

רנו קליאו ספורט

אלפא מיטו QV

4 מכוניות מקטגוריות שונות.

השתיים שהכי קרובות הן המיטו והקליאו, אבל גם לא באמת (המתחרה בקליאו היא הפונטו אבארת').

הייתי הולך על:

מיני קופר S

מיטו QV

500 אבארת'

אודי S1 (כשתיוצר)

סיטרואן DS3

אני יודע במי אני הייתי בוחר במחיר דומה.

emotion of motion

פורסם

"מיוצרות למען הנאה" זו לא קטגוריה. כשמשווים מכוניות, צריך להשוות מכוניות שמתחרות ישירות אחת בשניה, אחרת ההשוואה היא לא יותר מקוריוז.

המכוניות שציינתי הן מתחרות ישירות אחת של השניה ומתומחרות בחו"ל דומה.

בארץ צריך לשקלל את נושא המחיר למשוואה.

emotion of motion

פורסם
הקליאו חזקה באופן די משמעותי מהיתר ואם תשאלו אותי? הספורטיבית הכי "טהורה" שבחבורה.אמנם היא לוקה במחלקת האיבזור והיא די משעממת מבחינת הפנים שלה אך מפצה על כך בתחומים אחרים כמו התנהגות.

דווקא ביומיום, בתאוצות ביניים בגלל מנוע הטורבו וזמינות הכוח האלפא מעט חזקה יותר מהקליאו, אולי גם האבארט'.

פורסם

אין לי ספק שאם הייתי בוחר לי רכב סופשי"ם בלבד הייתי בוחר ברנו - בהראדקור בלבד היא הכי טובה מכולן.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לגבי המומנט - נכון לגבי ה- 197, לא כ"כ לגבי ה- 200. השיפור במומנט מאד מורגש שם (יותר מ- 10% אם אני זוכר נכון).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
דווקא ביומיום, בתאוצות ביניים בגלל מנוע הטורבו וזמינות הכוח האלפא מעט חזקה יותר מהקליאו, אולי גם האבארט'.

זה נכון לגבי מי שיש לו בעיה עם להוריד הילוך. "זמינות כוח" זו דאגה של סבתות, שבין כה וכה רוצות גיר אוטומטי. מי שאוהב לנהוג, מוריד הילוך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה נכון לגבי מי שיש לו בעיה עם להוריד הילוך. "זמינות כוח" זו דאגה של סבתות, שבין כה וכה רוצות גיר אוטומטי. מי שאוהב לנהוג, מוריד הילוך.

פעם גם אני חשבתי ככה, מאז נפלאות ה2.0TFSI אני חושב אחרת. אתה הרי מכיר ויודע, הקצב שאפשר לייצר עם המנועים האלה בתוך תנועה בלי לעורר תשומת לב מיותרת (ע"ע מנוע ב7K סל"ד) פשוט נהדר. נכון, זה לא כזה רלוונטי לנהיגה ספורטיבית פרופר, אבל זה קורה באופן יחסי מעט מאוד לכמה שהיינו רוצים, וביתר הזמן אתה נשאר עם גרוטאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם אני נוהג על TFSI 2.0 עם DSG. מאוד יעיל. מאוד משעמם.

פורסם
אם לתאר אותהבמילה אחת - כפפה. הרגשה נהדרת שהרכב פשוט המשך שלך.

איך הרכב יכול להיות "המשך שלך" אם בינך ובין המכלולים יושבת האלקטרוניקה, שמשנה את ה-input שלך?

כמו שכתבת:

רוב הניהוג שלה נשלט אלקטרונית על ידי מחשבים

אז בינך ובין הרכב יש מחשב. בינך ובין הראלי שלך לא היה. אפילו לא במנוע...

לגבי השאלות שעלו כאן, עם כל הצער שבדבר במכונית כזו אסור לאפשר ניתוק בקרה לדעתי. רוב הניהוג שלה נשלט אלקטרונית על ידי מחשבים, בלי זה היא פשוט פנדה עם המון כח (אותו דבר לגבי הרבה מההיצע הקטן/ספורטיבי/חם שיש בשוק לדעתי).

ומה בדיוק הבעיה עם פנדה והרבה כוח?

בשביל זה יש דוושת גז, שמאפשרת מודולציה.

מה אסור בזה?

זהו, 135 כ"ס על טון, והאוטו כבר סכנה לציבור?

בחייאת...

המחיר, נכון הוא גבוה אבל זה אולי טוב כדי לשמור על איזושהיא מידה של אקסקלוסיביות מעדר הוואגים.

.

זה באמת אחד הטיעונים המוזרים ששמעתי לתמחור יקר. אתה לא משלם יותר על הרכב, כי הוא אקסקלוסיבי, אלא עצם זה שאתה משלם יותר הופך את הרכב לאקסקלוסיבי. או שמא עצם זה שהמחיר יקר יגרום לו להיות נדיר ואקסקלוסיבי, מעבר למה שהוא שווה באמת?

אמירה מוזרה מאוד.

פורסם
גם אני נוהג על TFSI 2.0 עם DSG. מאוד יעיל. מאוד משעמם.

גם לך יש GTI?אם אתה כה משועמם למה לא קנית ידנית מלכתחילה?

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...