Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת התרשמות 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התמונות יפות.

והרכב מושלם.

ואו, תגובה איכותית. התמונות שהוא צילם מהפלאפון יפות (כן, בטח) והרכב מושלם (שוב - כן, בטח).

למישהו יש תגובה קצת פחות חסרת משמעות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואו, תגובה איכותית. התמונות שהוא צילם מהפלאפון יפות (כן, בטח) והרכב מושלם (שוב - כן, בטח).

למישהו יש תגובה קצת פחות חסרת משמעות?

התמונות יפות-לא מגעילות.

והרכב מושלם,כן,לפי דעתי הרכב נראה מושלם.

עיצוב מיוחד ומעניין.

מה הבעיה פה?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
התמונות יפות-לא מגעילות.

והרכב מושלם,כן,לפי דעתי הרכב נראה מושלם.

עיצוב מיוחד ומעניין.

מה הבעיה פה?

הבעיה פה היא הסטנדרטים. להגיד על תמונות סתמיות שצולמו מהפלאפון "יפות" זה כמו להגיד על ג. יפית שהיא כוסית (ויסלחו לי הכוסיות באשר הן, וגם אלו שנעלבים מהמילה כוסית). זה שתמונות הן לא מגעילות לא אומר אוטומטית שהן יפות, וגם לא שיש טעם להגיד עליהן משהו חיובי. זה כמו להגיד על מישהו שהוא לא מכוער - מה זה אומר בדיוק?

ובנוגע ל"הרכב מושלם", הרשה לי להסב את תשומת לבך להבדל הקטן-אך-חשוב בין "הרכב נראה מושלם" ל"הרכב מושלם". הראשון הוא אמירה סובייקטיבית שלך, גם אם לא בעלת עניין או תרומה לשרשור, היא בהחלט לגיטימית. השני הוא הצהרה חסרת משמעות לחלוטין ללא הסבר נוסף (מושלם במה בדיוק?) ומטופשת במקרה הטוב (אם 500 אבארת' היא מושלמת, מה תגיד על פרארי סקודריה?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חתיכת שטיפה...

סקורניס - נראה לי שכוונותיו היו תמימות גרידא.

פשוט רצה להחמיא לרכב באופן כללי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
חתיכת שטיפה...

סקורניס - נראה לי שכוונותיו היו תמימות גרידא.

פשוט רצה להחמיא לרכב באופן כללי.

זה הייתה כוונתי.

הבעיה פה היא הסטנדרטים. להגיד על תמונות סתמיות שצולמו מהפלאפון "יפות" זה כמו להגיד על ג. יפית שהיא כוסית (ויסלחו לי הכוסיות באשר הן, וגם אלו שנעלבים מהמילה כוסית). זה שתמונות הן לא מגעילות לא אומר אוטומטית שהן יפות, וגם לא שיש טעם להגיד עליהן משהו חיובי. זה כמו להגיד על מישהו שהוא לא מכוער - מה זה אומר בדיוק?

ובנוגע ל"הרכב מושלם", הרשה לי להסב את תשומת לבך להבדל הקטן-אך-חשוב בין "הרכב נראה מושלם" ל"הרכב מושלם". הראשון הוא אמירה סובייקטיבית שלך, גם אם לא בעלת עניין או תרומה לשרשור, היא בהחלט לגיטימית. השני הוא הצהרה חסרת משמעות לחלוטין ללא הסבר נוסף (מושלם במה בדיוק?) ומטופשת במקרה הטוב (אם 500 אבארת' היא מושלמת, מה תגיד על פרארי סקודריה?)

רוני

חתיכת הרצאה דפקת לי פה.:?

על פרארי סקודריה בטח שאני יגיד שהיא מושלמת,אבל זה ימנע ממני להגיד שה500 לא מושלמת?

איך אמרת?שהבעיה היא הסטנדרטים-אם היה לנו בארץ כזה נוף של מכוניות(מעניינות ומגוונות) לא הייתי אומר שהיא מושלמת,אבל היא בהחלט יפה,ואין לי משהו רע להגיד עליה.

בסה''כ כוונתי הייתה להחמיא לרכב-ויש מה להחמיא.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

פורסם

אני יודע טוב מאוד שהכוונות תמימות. אני פשוט חושב שדרושה כאן סוג של פרופורציה, פשוט מכיוון שאם לא תהיה כזו, על כל שרשור שמישהו פותח על רכב מסוים שהוא נהג בו, יהיה מישהו שיכתוב "תמונות יפות" או "רכב מושלם".

רוצה להגיב? נסה להבא להגיד משהו מועיל. אנשים לא רוצים לקרוא הודעות כמו שכתבת, מצטער אבל זה פשוט כך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני יודע טוב מאוד שהכוונות תמימות. אני פשוט חושב שדרושה כאן סוג של פרופורציה, פשוט מכיוון שאם לא תהיה כזו, על כל שרשור שמישהו פותח על רכב מסוים שהוא נהג בו, יהיה מישהו שיכתוב "תמונות יפות" או "רכב מושלם".

רוצה להגיב? נסה להבא להגיד משהו מועיל. אנשים לא רוצים לקרוא הודעות כמו שכתבת, מצטער אבל זה פשוט כך.

באמת שאתה צודק,כנראה שאדם אחר מהצד רואה את זה שונה מאשר אני רואה את זה.

לפעם הבאה נשתדל להכניס יותר פרופרציות.

פורסם

מצטער אם הייתי קצת קיצוני בתגובה, אבל היה חשוב לי שתראה את זה מהכיוון השני. תגובות כאלה, אגב, נמחקות כאן לא מעט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
(אם 500 אבארת' היא מושלמת, מה תגיד על פרארי סקודריה?)

DoubleFacePalm.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני

זה רק מראה לך כמה המצב בארץ קשה מבחינה מוטורית.

לעומת עדרי המאזדה ליסינג, ה 500 אבארת' כ"כ מיוחדת ולא קשורה שזה מרגיש כאילו הביאו פה לא פחות מאיזו פרארי.

אם היית יודע אילו תגובות המיטו גוררת, אז בכלל :roll:

emotion of motion

פורסם
מצטער אם הייתי קצת קיצוני בתגובה, אבל היה חשוב לי שתראה את זה מהכיוון השני. תגובות כאלה, אגב, נמחקות כאן לא מעט.

זה בסדר רוני,לומדים מטעויות.

פורסם

בזמנו, האיביזה קופרה/FR נמכרה כמו לחמניות בשל מחיר אטרקטיבי של 135-150K ש"ח.

עם ישראל הגיב יפה לקטנה ה"ספורטיבית" והמון איביזות מוגדשות עלו על הכביש.

חשבתי שסמל"ת יתנהגו באופן דומה:

יש להם ביד רכב מעוצב יותר מהאביזה שיכול לפנות לקהל רכב יותר ובמקום לתמחר אותו באיזור הזה הם מתעקשים לעשות קופה (מי אמר מיני).

במחיר הזה ישנן אופציות ראויות לא פחות אם לא יותר, בטח ובטח יותר חזקות ויותר פרקטיות.

חבל, מאוד מרענן לראות את הרכב הנ"ל על הכביש וחבל שכנראה לא נראה אותו כמעט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה רק מראה לך כמה המצב בארץ קשה מבחינה מוטורית.

זה כי בחו"ל כולם מתניידים באקזוטיקה?

יחסית ללפני מספר שנים, אנחנו חוזרים קצת להתפנק בכל הקשור לספורטיביות זמינות (זה שכולן פרווה, זה משהו אחר...).

הבעיה של האבארט היא הקליאו ספורט. מי שמחפש ספורטיבית נטו, צריך להעדיף את הקליאו בגלל סיבה אחת מרכזית, ניתן לנתק בה את בקרת האחיזה. מצטער, מילא במגאן ספורט, שאמורה גם להיות משפחתית, בספורטיבית קפצוצית (יש מילה יותר טובה ל-flickable?) זה בלתי נסלח.

מעבר לכך, היא אכן מתומחרת קצת יקר (היתה צריכה להיות זולה בכ-10-15 אלף ש"ח), אבל עדיין בסביבה של המתחרות שלה, ומספיק שונה כדי לבדל אתה עצמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...