Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת התרשמות 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר מאוד. כל הרעש והטרראם סביב ה-500 וה-500 אבארט, ולא הרבה מתלוננים על המחיר.אני היחיד בפורום שחושב שהמחירים יקרים להחריד ללא שום פרופורציה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מן הראוי להזכיר זאת לכאלה שלא קראו את הת'רד ההוא. אתה יודע, שלא יעיזו לחשוב שבגלל שזה פיאט, היא אמורה להיות במחירי כניסה אטרקטיביים או משהו בסגנון. שוב, אין לי שום דבר נגד פיאט, אדרבא, אני בעד לראות רכבים כאלה על הכביש וכמה שיותר, אך תג המחיר ממש לא מציאותי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם מיטו ב 183K זה לא בדיוק זול ועד כמה שידוע לי 50 כאלה כבר עפו.

גם לבראבו פה כולם ניבאו נפילה קשה ב 120K וגם היא מצליחה יחסית.

נחיה ונראה מה יהיה עם האבארת' הזאת.

emotion of motion

פורסם
הסאונד של המנוע נשמע טוב יחסית ל1.4

מזמן לא שמעתי קביעה תמוהה כל כך. מה הקשר בין נפח המנוע לצלילו???

(עד שהESP או באיטלקית TTC שלא ניתן לניתוק סוגר את העינינים אבל לא בברוטליות כמו ברכבי הליסינג אלה יותר בסגנון "אחי כמעט איבדת את זה וזה היה עולה לך, אז התערבתי")הבלמים מצוינים עם רגש ועוצמה ואני פשוט נהנה!!! וואי איזה כיף,איזה שינוי מה500.

TTC אינו ESP אלא מדמה LSD אלקטרוני.

חוצמזה, מעולם לא שמעתי תיאור כה אוהב על מערכת ESP שאינה מתנתקת. אתה מאוהב, מה...

לפחות שמח שנהנית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יקר או לא יקר, הכל נמדד באופן יחסי (את זה אמרו חכמים ממני)

למעט הקופר S היקרה להחריד ללא תוספות אין ל500 אבארט' מתחרה ישירה.

ראיתי ונסעתי ברכב ביום חמישי האחרון, ללא ספק רכב נישה, פרמיום אופנתי שלא מתאים לכל אחד.

רכב מיוחד מאוד, נראה מעולה למרות גובה של ג'יפון עירוני, עיצוב פנים שמזכיר קצת את הפיאט קופה.

בניגוד לפיאט הרכב מרגיש מאוד איכותי ועם שלל האבזור הסטנדרטי מרגיש גם יוקרתי.

אני מחכה בקוצר רוח לגירסת ה esse esse שתתן עוד יותר ארס בעוקץ העקרב.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
nax,

האם מורגש חוסר בהילוך השישי ?

לא מורגש חוסר בהילוך שישי, החמישי ארוך ומועד לשיוט(2500 סל"ד ב100) וזה בהחלט לא סטייל קליאו או סיביק TYPE R ששם גם השישי לא עוזר וההילוכים קצרים מאוד, אבל עם כל הגימיקים מסביב, והקירבה לחטיבת אלפא ששם לרוב הידניות הילוך שישי ,ציפיתי גם כאן למצוא אחד כזה.

פורסם
מישהו יודע איך ה-500 אבארט מול המיני קופר S ?

nax,

האם מורגש חוסר בהילוך השישי ?

אין אפשרות להעמיד את הפיאט מול המיני, היא פשוט הרבה יותר זולה וזה לענין הטענות כאן על מחירה המופקע. ולא שאני סבור שהיא זולה במיוחד, פשוט כמעט כל אוטו, נראה כמו "מציאה פראית" ליד המיני.

פורסם

המחיר נראה יקר מדי לרכב כזהף במיוחד שיש עדיין קליאו ספורט.

למרות שמבחינת הפוזה נראה לי שה 500 לוקחת ...

פורסם

התמונות יפות.

והרכב מושלם.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תוכן חדש...