Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מילה באבן?

אם כולנו נשלם מס הכנסה, זה לא שפתאום יקלו את נטל המס על מעמד הביניים שסוחב את כל המדינה הזו על הכתפיים...

פשוט ימצאו דרכים יצירתיות נוספות בהן ניתן לבזבז את הכסף הזה... אם באמצעות מגזר ציבורי גרגרני, או בקיצבאות לאוכלי חינם.

זוכרים את מאבק האופנוענים... את העובדה שכל נהג מסבסד ב-100 ש"ח את ההפסד של חברות הביטוח כתוצאה מהפרמיות ה"זולות" של האופנוענים?

ובכן, שיקום הנהג שהוזילו לו את הביטוח ב-100 שקלים הללו, עכשיו, כשהרפורמה עברה.

ישראבלוף

פשיעה כלכלית, והעלמת מס היא פשיעה כלכלית, אינה יכולה להיות מוסברת על ידי אידיאולוגיה כזו או אחרת. תפסיקו לחרטט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שכיר שמשלם כמעט 50% מס הכנסה, ביטוח לאומי ומס בריאות גם הם סכום אסטרונומי וגם אם הייתי רוצה אין לי דרך להעלים מס. זה שתיקרא לי נורמטיבי עם סימן שאלה רק מורידים מכבודך לפי ראות עיניי.

בכל מקרה אנחנו מדינת חוק ואין ברירה אלא לשלם מיסים בין אם מסכימים לאן הם הולכים ובין אם לא.

אבל, וזה אבל גדול: מי שמחליט להעלים מס זו החלטה שלו, סיכון שלו ומשוואת סיכון מול רווח.

מי אני שאתערב לו בזה כל עוד ישנן דרכים אחרות לפתור את הבעיה.

זה שהוא לא משלם מיסים לא פוגע במציאות אלא רק בתאוריה כי גם אם כולם ישלמו מיסים לא יורידו את אחוזי המס הקבועים בחוק.

בדיוק כמו שאם נהג מסויים בוחר לנסוע מהר מהמהירות המותרת בחוק לא אני זה שיעצור אותו.

זה לא שהוא ביצא פשע שפוגע באופן ישיר באזרח אחר שמוצדק להיתערב ולעצור אותו במקום (כגון אלימות לדוגמא)

אגב, בתור ישראלים שלא אוהבים לצאת פראיירים אנחנו יוצאים פראיירים בתודות למדינות העשיקה של המדינה לעומת כל שאר העולם המפותח ככה שדי לצאת יפה נפש.

"עבריין כבישים"?! אני בטוח שאתה שומר חוק מס' 1 על כבישינו, ברור שאתה לא משפר את ריכבך בתוספות לא חוקיות, מקפיד לפני כל מטר של נסיעה בשטח לבדוק שאתה לא דורס שום נמלה או הורס מאורה של חפרפרת, לא עובר בחיים את המהירות המותרת וגם לא מוריד את היד מההגה להעביר תחנה ברדיו (בחר את העבירה החביבה עליך)

אגב, אני בטוח שבכל בוקר שאתה מתניע את הג'יפ שלך אתה מזיל דמעה על כך שאתה מזהם את עולמנו ללא סיבה מוצדקת.

בקיצור, די לצביעות.

כולנו בני אדם, רובינו מנסים לחיות לפי דרך הארץ שעליה גדלנו ומנסים לעזור לזולת עד כמה שמתאפשר.

הרבה יותר קל לשפוט אחרים מאשר את עצמך אבל זוהי צביעות.

פורסם

מס הכנסה הוא לא האישיו כאן.

זה שהשכן שלו משלם או לא משלם מס הכנסה מעניין את סבתו, מפריע לו הרעש, הליכלוך וכל מה שמסביב, ובצדק.

גם אני לא הייתי מסכים שיפתחו לי מוסך מתחת לבית, ובתקופה ששיפצתי לבד מכוניות היו לי לא מעט מריבות עם השכנים, עד שהבנתי שהתחביב שלי לא צריך לבוא על חשבון איכות חיים של מישהו אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האם לא ברור לכולכם שאם כוווללללם ישלמו מס הכנסה כדין נטל המס על כל ציבור יפחת?

עם כל הכבוד, מיסים לא יפחתו, מישהו פשוט ירוויח יותר וזה לא יהיה ציבור של אנשים שעובדים קשה ומשלמים מיסים. מעבר לזה, עם מגזרים שיש כאן הארץ לא יהיה מצב שכולם ישלמו את המס. עדיין הכל יהיה על כתפיים של מעמד הביניים שיוציאו לאנשים האלו עד טיפת מיץ אחרונה. סתם לדוגמא, תחשב כמה זמן עולה לאדם ממוצע באירופה לאסוף כסף כדי לקנות במוו סדרה 3 חדשה, תחשב גם כמה זמן זה לוקח למהנדס ממוצע שעובד בהי טק ומשכורתו נחשבת לטובה. דיברתי עם מהנדס מבלגייה, יש לו בית פרטי נפרד, מכונית במוו סדרה 5 בשבילו, עוד במוו קבריולט לאישה ואופונוע בשביל כיף בסוף שבוע. מדובר על מהנדס רגיל, לא בכיר מהשורה. כאן בארץ מהנדס במעמד שווה, יכול להרשות לעצמו דירה 3 חדרים שהוא משלם משכנתא כל החיים, מזדה 3 מליסינג לשעבר שהוא מתחלק בה עם אישתו ומינוס גדול בבנק עם תשלומים לכמה שנים קדימה.

אם כולנו נשלם מס הכנסה, זה לא שפתאום יקלו את נטל המס על מעמד הביניים שסוחב את כל המדינה הזו על הכתפיים...

פשוט ימצאו דרכים יצירתיות נוספות בהן ניתן לבזבז את הכסף הזה...

+1

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכול התשובות רק כרגע חזרתי מהעבודה וראיתי את כולם.

הבן אדם עצמו שעשה לעצמו מוסך זה בן אדם שאי אפשר לדבר איתו אז אני וויתרתי גם הפעם.

הוא בחור בן 25 שעבד במוסך פתאום שמעתי אותו עם חבר אומר,למה לי לעבוד במוסך ולרוויח פרוטות

בזמן שאני יכול לעשות פה אלפיות מתחת לבית.:| הוא משפץ ומחליף ברקסים לרכבים שלאחר מכן עולים לכביש

אני לא יודע איך אנשים בכלל מתקנים אצלו רכבים.

אני אעשה מה שחן אמליץ לי. אפנה למשרד התחבורה ונראה איך זה ממשיך מכאן.

דרך אגב,מה המספר שאליו אני צריך להתקשר לא מצאתי את המספר הישיר לנושא הזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני לא יודע איך אנשים בכלל מתקנים אצלו רכבים

אולי כי זה זול נוכח עלות שעת העבודה במוסך מורשה משרד התחבורה?

נ.ב. מהכותרת שלך חשבתי שהוא מחפש עובדים :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אשמח למספר טלפון שאליו אני צריך להתקשר.

באתר של משרד התחבורה לא מצאתי את עצמי.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
פשיעה כלכלית, והעלמת מס היא פשיעה כלכלית, אינה יכולה להיות מוסברת על ידי אידיאולוגיה כזו או אחרת. תפסיקו לחרטט.

לא באתי להסביר, או לתרץ, או להצדיק העלמת מס.

פשוט התמימות של חלק מהאנשים פה צרמה לי קצת ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מס הכנסה הוא הטקטיקה הכי לא נכונה למקרה זה:

אם הבחור מוציא חשבוניות כחוק ומדווח על הכל - ממש לא איכפת לרשויות המס השונות איך הוא מייצר הכנסה בין אם הוא עובד ברחוב, בלב ים או במוסך מסודר. עקרונית רשויות המס רוצות את המס המגיע גם מזונות וסוחרי סמים, למרות שמהות עיסוקם אינו חוקי כלל.

אם כבר לתקוף נכון את הבעיה - הפיקוח העירוני ומשרד התחבורה. לענ"ד, הפיקוח העירוני יגיעו מהר יותר, מה עוד שאפשר להתלונן אנונימית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הוא עובד שחור.

איפה מי שיזעק שזו גזענות נגד שחורים... :wink:

לגופו של עניין, ממה שאני מבין אין לך מה לדבר איתו אלא אם בא לך לראות מפתח שוודי רודף אחריך.

פעל בשושו (והשרשור הזה אינו תורם לך דבר) ושלח אליו את כל מלאכי החבלה המוכרים בחוק - פקחי עירייה, פקחי מס, פקחי משרד התחבורה, פקחי רשות השידור (אני בטוח שעל הדרך הוא גם לא משלם אגרה...), פקחי המשרד לאיכות הסביבה (איכשהו לא נראה לי שהוא שולח את השמן המשומש למחזור...) , ונציגים של תנו לחיות לחיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אם כן, מס הכנסה לא יהיה זה שימנע ממנו להמשיך לעבוד שם. הם יתחשבנו איתו על כסף ומצידם שיביא את הכסף משוד בנק (שגם עליו ידרשו מס נוסף).

לעומת זאת הרשות המקומית כן יכולה להביא לסגירת העסק, להעמידו לדין ואם יצפצף על החלטת בית-משפט, עלול למצוא עצמו במאסר.

חוץ מזה, עד שתתלונן ברשויות המס ועד שהם יגיעו, יעבורו ימים רבים. אם תתלונן בפיקוח העירוני הם יגיעו תוך מקסימום יום.

אם הפיקוח העירוני ימצא לנכון שיש לערב גופים נוספים כגון איכות הסביבה וכד', הוא כבר יוזם בעצמו את המשך הטיפול מולם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מישהו כאן באמת הלשין על עסק או על אדם למס הכנסה? זה כמעט כמו להלשין שמישהו נסע לידך במהירות מופרזת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...