Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמכרנו את הוויליס התגעגנו אילו כל כך אך את הנעשה אין להשיב. מצאנו טנדר אחר מודל 54 4צילינדר 4X4 אחרי משא ומתן עקשני במיוחד ודמעות שזלגו נעשתה העברת בעלות הבעלים הקודמים החזיק את האוטו 22 שנה. אבל אז התגלה שהמנוע תפוס הגה שבקושי זז ושום אמצעי שיעצור את האוטו מלהדרדר. הכלה עברה למקום מגוריה החדש ברצפה התגלו שטיחים מקורים אם הכיתוב וויליס הספסל מרופד עדיין בריפוד המקורי ונושא תווית מיום היצור שלו. המנוע שופץ ומנגן מוצרט ברקסים קדמים עשינו חריטה ספידבנד חדש ומשאבות חדשות מאחורה נתקלנו בקושי לפרק את הדראמים השמאלי יצא אחרי חימום ושימוש באפציר וג'אנט הדראם הימני מסרב בכל תוקף לצאת גם אחרי חימום מסיבי שימוש באלימות ושבירת אפציר מה שלא עשינו הוא לא יוצא והאומים של הגלגל מתחילים כבר ללכת על ריק.

מישהוא יודע או יכול לעזור איך מפרקים את זה אחרי כל זה ?

מצורפת תמונה מיום גרירת הרכב למשכנו הנוכחי

.DSC00192.jpg

פורסם

לי יש אפציר מסיבי - בצורת פלנץ' עגול, עבה שמתאים לגוז'ונים - עם בורג מרכזי רציני (צול) שיושב על הקינגפין - ואת המשיכה אני עושה מהבורג המרכזי - לא מהאומים של הגוז'ונים. חימום? אני לא בטוח.. הדבקתם את הדראם לספידבנד.. החומר נמס ונדבק..

תמלאו את זה בשמן חודר. תבנו אפציר אחר. תקפידו שהקצה של הבורג המרכזי יכנס טוב לקרנר של הפין - כדי לא להרוס אותו.

תוך כדי סגירה של הבורג המרכזי - תנו עליו מכות טובות עם פטיש טוב. חייב לצאת.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

היום שוב ניסינו לחלץ את הדראם אך לא עוזר שום דבר לא ספרי חלודה לא דפיקות וגם לא חולץ והגוג'ונים כבר מתחילים להערס

לפני שאנחנו נשבור או נחתוך את הדראם [ואז נצתער על זה] יש איזה שהיא דרך להוציא אותו?

volvoforlife הדראם לא נדבק מהחימום הוא עדיין מסתובב. אפשר תמונה של החולץ שלך ?

• תוכן חדש...